Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serrath

52 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv újra! Újabb kis modellkével jelentkezek hozzátok. Sokáig keresgéltem interneten, gyűjtve az inspirációt, hogy miből és hogyan csináljak nagyon cukcsimukcsi warboss-t, akkor találtam az alábbi konverziót, ami nagyon megtetszett. És meg is volt hozzá mindenem! Azaz ork fej és démon első test :D…..
Serrath 2016.01.20 07:11:19
@gerry666:
hát szerintem ez a fantasy féle verzió, ami a sima demon prince dobozban van
Serrath 2017.02.07 14:33:08
@Petrow: ara 1+ invu save-je van :O
WARHAMMER40K.BLOG.HU Orkológia 2017.02.06 19:02:14
Tisztelt Nagyközönség! Ismételten orkolódunk kicsitegy hosszú kihagyás után! Mielőtt jönne a vád! Nincs semmi bajom a taukkal, kiváló loota alapanyag, nem vitás! :D Drága mekjeim előszeretettel csemegéznek felszereléseikből. (amíg a warboss belőlük >: D )..
WARHAMMER40K.BLOG.HU Negyedik KMCS 2017.02.06 10:02:53
Tisztelt Nagyközönség! Örömmel mondhatom, hogy túl vagyunk a keleten működő versenysorozat, a KMCS negyedik fordulóján, melyet most Debrecen városának hobbitársai vállaltak magukra. Pazar munkát végeztek!..
Tisztelt Nagyközönség! Örömmel hirdetem ki, hogy a füzesabonyi Alearius Ecclesia klub versenyt hirdet számotokra!..
Tisztelt Nagyközönség! Örömmel tudatom veletek, hogy egy eléggé új klubocska Füzesabonyban, mely szintén kacsingat a fantasy felé. Egyik tagunk el is kezdte Highborn Elves seregének gyűjtését, és meg is volt az első összecsapás!..
Fehérvári Liga 2 csata Dwarven Hold-Undying Dynasties 2500 pont Elérkeztünk a Liga második fordulójának lejátszásához, ahol Tyuki törpe seregével kellett szembenéznem. Első ránézésre furcsa listának tűnt mivel egy darab lövős egység van benne összesen. Közelharci potenciál annál több, habár én a…..
Tisztelt Nagyközönség! Inkvizitoron megjelent írás Ppistike tollából! Tanulságos, olvassátok el alaposan!..
Tisztelt Nagyközönség! Sajnos mostanában kevesebb bejegyzés született. Jómagam még nem játszottam azóta, és csatajelentés sem érkezett, pedig több helyen is új életre kelt a dolog. Mindenesetre Füzesabonyban lesz hittérítő játék egy jó kis skaven és elf, vagy ogre és elf összecsapásban, esetleg…..
Tisztelt Nagyközönség! Bár nem kifejezetten fantasy a téma, de ahhoz is köthető (nekem mindenképpen, mert sok fanta figurához jutottam, ahogy a klubból többen is) A klub tagjainak első bitz börzéje, mind rendezés, mind részvétel tekintetében...
Tisztelt Nagyközönség! Örömmel értesítelek benneteket, hogy Szaka tollából megérkezett a Fehérvári Liga első csatajelentése! Emellett szólt, hogy feléjük több esélyes visszatérő van a fantasy berkekbe, ami jó hír lehet a jövő évi HTC-t illetően is!..
Tisztelt Nagyközönség! Hogy aktív maradhassék a blog, íme egy kis laikus bejegyzés számotokra!  ..
Tisztelt Nagyközönség! Üdvözöllek titeket az első ilyen jellegű bejegyzésnél, mely konkrét "olcsósítás" a játék életében, enyémben is, és remélem ellenfeleimében is majd! :D..
Tisztelt Nagyközönség!   Fogadjátok szeretettel az alábbi csatajelentést, melyet Demgal küldött...
Tisztelt Nagyközönség! Fogadjátok szeretettel legújabb seregleírásunkat, melyet hosszas könyörgés után Grosh kolléga alkotott meg számunkra!..
Tisztelt Nagyközönség! Következzen egy kis eszmefuttatás Tyuki mester tollából. Olvassátok, elemezzétek és szóljatok hozzá ékes véleményekkel!..
Tisztelt Nagyközönség! Következzen egy újabb seregbemutató, Szaka tollából! A képek az ő saját seregéről készültek!..
Tisztelt Nagyközönség! Mai témánk a modellezésen belül az egységkitöltőkről fog szólni. Természetesen nem elsősorban azoknak, akik aktív játékosok, bár nekik is lehet, hogy segít a cikk egy-két ötlettel.Először is kezdjük azzal, hogy miről is van szó. A 9th Age játékának egyik nagy előnye a…..
9th Age Fantasy Miért pont Ogrék? 2016.09.15 11:56:30
"Az ogrék a régi idők szülöttei. Nagyok, erősek és kövérek. Ettünk és ittunk, míg megtelt bendőnk. Majd jött a síkság és a törzsek...szörny, nap, gyep, föld. A Naphordók tüzet adtak nekünk—harcoltunk értük és megettük fiaikat." —Az Ogrék mondája Az Ogrék egy különálló, nagyméretű, keménykötésű és…..
Tisztelt Nagyközönség! Elindítottam ezt a kis blogot és facebook csoportot is, vagy mi a nyavaját a HTC által adott lendületnek köszönhetően. A cél mindenképpen a fantasy éltetése, életben tartása, népszerűsítése, úgyhogy kezdjük magával a játékkal! Ehhez igényelni fogom minden olvasó segítségét…..
Tisztelt Nagyközönség! Ahogy ígértem, írok egy kis beszámolót, előtúrva a dzsídípítermelésben megfáradt elméből, a még elraktározott (és remélhetőleg nem sérült) emlékeket. Warhammer Fantasy, 9th Age néven futó rajongói kiadású szabályrendszer, de a klasszikus kis seregek. Mindez együtt vasárnap…..
  Tisztelt Nagyközönség! Igyekszek majd hiányt pótolni valamelyest a magyar warhammer fantasy terén. Remélem lesz majd jó kis véleményekkel és csatajelentésekkel tarkított blog, mely sokak kedvét meghozza. Előfordulhat itt minden, ami fantasy. Mordheim és 9th Age egyaránt! Jó szórakozást!..
Tisztelt Nagyközönség! Ahogy ígértem, írok egy kis beszámolót, előtúrva a dzsídípítermelésben megfáradt elméből, a még elraktározott (és remélhetőleg nem sérült) emlékeket. Warhammer Fantasy, 9th Age néven futó rajongói kiadású szabályrendszer, de a klasszikus kis seregek. Mindez együtt vasárnap…..
WARHAMMER40K.BLOG.HU HTC és HÉT 2016.09.09 16:59:09
Tisztelt Nagyközönség! Bár ez egy 40k blog, én előre szólok, hogy szakítani fogok a témával, mivel vasárnap a Főnixcsarnok és Emerald segedelmével HTC lesz, azaz Fantasy csapatverseny, a házilag alkotott 9th Age szabályaival! Aki esetleg nem ismerné a játékot, azonnal pótolja! Íme egy kis…..
Tisztelt Nagyközönség!   Lement a második Kelet-Magyarországi CSapatverseny is. Ezúttal Miskolc szervezésében. Történt az, hogy négy szuperhavyhős füzesabonyi legény megindult az nagy városba megmutatni az ottaniaknak ki a legény a gáton! Kicsit korábban indultunk, hogy késés ne legyen, így hát…..
Serrath 2016.07.04 09:12:26
@Petrow: mi nem lehetünk tápok, harmadikok lettünk :D
szóval a DA a legtápabb sereg, az ork meg a második legtápabb :D
de majd legközelebb máshogy lesz >: D