Regisztráció Blogot indítok
Adatok
play4ever

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben, írja a mai Blikk. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péter most idegesen hőbörög, mert az Attraction társulat vezetője, az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs…..
A Kard blog hívta fel a figyelmem erre a linkre, miszerint 3 nap emlékezete eltűnt a miniszterelnök Facebook oldaláról („Megállt az idő, ó kárhozat...”). És tényleg. Csütörtök óta töröltek minden posztot és hozzászólást. Ám mint Bulgakov is írja: kéziratok nem égnek el.…..
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke. 51 éves volt. Azt hiszem, nem kell az embernek éppen gyászolnia ahhoz, hogy az információ hírértékéből ennyit, ne…..
Ő volt a nemzet Bombázója. 20 évesen már kétszeres bajnoknak mondhatta magát, játékosként azonban nem ért többet a csúcsra. Edzőként aztán összejött neki a mesterhármas. Tichy Lajos ma ünnepelné 78. születésnapját. Angyalföldről indult Tichy Lajos karrierje, de nem a…..
Magyar idő szerint éjfélkor kezdetét vette New Yorkban a Sony PS-témájú bemutatója, melynek keretében leleplezték a következő generációs konzuljukat, a PlayStation 4-et. Mivel a dátummal és az eseménnyel már hetek óta tüzelték a népet, botrány is tört volna ki, ha nem így…..
play4ever 2013.02.21 18:08:48
@Zalaba_Ferenc: Tózse. Megmondom őszintén, én még eddig sem jutottam, kb. fél kettő magasságában beszunnyadtam, aztán reggel megnéztem, amiről lemaradtam. Azért jóság lesz az új Playstation (nem a social dolgokra gondolok, az nem érdekel, de ezt is meg kellett lépnie a Sony-nak a fiatalabb gamerek magukhoz csábítása miatt), mégha nem is rohanok premierkor megvenni, aki mást állít, azt kitiltom a hozzászólók közül, még téged is. :)
play4ever 2013.02.21 19:27:55
@Squid: Nem éppen! A PS4 lényegesen hatékonyabban tudja kihasználni az erőforrásait, mint egy PC - ezt szögezzük le. Btw a drágább típus a hírek szerint is csak 530 dodó körüli áron lesz (tudom, mire ideér, bla...bla...bla...), ennyiért mikor raksz össze egy ilyen minőségű számítógépet.

Egyébként a Sony teljesen jó irányba indult el, hiszen a PS3 megmutatta, hogy a Cell jól kicseszett a programozókkal, savazták is eleget. A belsős stúdiók ettől függetlenül letettek néhány ütős címet az asztalra.

Písz!
play4ever 2013.02.21 19:28:42