Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laodumin

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laodumin Mesterházy szublimál 2013.10.25 07:57:55
Az MSZP 23-án összefogott saját magával, közben Orbán a 8-1 után először vonultatta fel az NB1 8-9. fordulójának teljes közönségét, azokat a stadionba járó hölgyeket és urakat, akik még Bukarest és Amszterdam után is képesek bízni a hazai futball feltámadásában, még, ha…..
Laodumin Szoknyás felsőoktatás 2013.10.03 16:37:03
A Kaposvári Egyetem divatdiktátor-rektora öltözködési szabályokat fogalmazott meg a hallgatóknak és az oktatóknak. És holnaptól 1931-et írunk. Vagy 1897-et. A kiszebáb égetést meg felváltja a liberálisok égetése: a szoknyában, sminkben flangáló nagykorú állampolgárokat…..
Orbán Viktor bejelentette, hogy a forradalom rendkívül "dubiózus kifejezés, amellyel csínján kell bánni", és, hogy ők, mármint Orbán Viktor nem aposztrofálta forradalomnak a 2/3-ot. Természetesen az egy mellékes tény, hogy a 2010-es választási győzelem alkalmával előbújó…..
A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nem köt, mert nem köthet választási szövetséget Orbán Viktor baloldali ellenzékével. Az Orbán lagzin szellemükben jelenlévő szocialisták személyesen Orbán Viktorral és rendszerével, ideológiájának minden förtelmével…..
Laodumin Amikor Kósa ötletel 2013.09.05 06:07:18
Kósa polgármester úr verbális intelmeivel kellene megnyitnunk az Encyclopedia Hungarica avagy szennyvízszagú gondolatok a Fidesz pincéjéből elnevezésű, tudományos igényességgel megfogalmazott kötetünket. Mert személyében megtestesül a fideszizmus primitív középszerűsége:…..
Laodumin Ellenzéki paródia 2013.09.02 17:51:18
Orbán Viktor ellenzéke (Bajnai és Mesterházy megállapodását követően) állandó tagsági belépőt váltott a Fidesz Parlament toalettjére, ahol az üres budiguriga cseréjén kívül egyéb konstruktív feladatra nem lesz lehetőségük. A formálódó választási listák kapcsán…..
Laodumin Románia és Orbánia 2013.08.13 00:02:33
Köztudott volt, hogy a külhoni polgárok szavazati jogának megadása elszabadítja a határokon átívelő nemzeti szarkeverő versenyt, és egyre gyakrabban fognak feltűnni a szavazatokért marakodó politikusnak nevezett nemzeti hiénák a szomszédos országokban. Félreértés ne essék:…..
Laodumin Ózdi Waterworld 2013.08.07 06:03:08
A magyar kormány ózdi tagozata illeszkedve Orbán miniszterelnök úr turisztikai, mezőgazdasági és szociálpolitikai elvárásaihoz, higiéniai illetve egészségügyi szabadságharcot hirdetett, amelynek keretén belül csökkentették (helyenként kiiktatták) a közkutak kapacitását. Ha…..
A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal. Noha a Jobbik szellemi(?) páholyából kiszabadult gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel…..
Laodumin Tavares nem továris 2013.07.03 05:32:38
Van az a nagyon híres jelenet, amikor Hruscsov a cipőjével csapkodja az asztalt az ENSZ-ben... Nem lennék meglepődve azon, ha ugyanaz a lábbeli előkerülne egy zártkörű Fideszes "gyerekek ennek a Tavares zöld embernek adjunk valahol trafikot csak fogja be a pofáját" rendezvényen,…..
Laodumin Szent Korona, Mandela 2013.06.28 02:46:47
A Fideszes honatyák kedvéért: a címben megnevezett Mandela nem elírás, vagyis nem Manduláról, és pláne nem kárpáti manduláról van szó; az apartheid pedig még véletlenül sem "a part a tied". A Szent Korona rádiója, na még egyszer, tehát a Szent Korona Rádió hírül adta, hogy…..
Laodumin A felcsúti hód zoknija 2013.06.12 18:10:50
Valószínűleg annyira elszégyellte magát a hóhelyzet impotens válságkezelése miatt Orbán Viktor, hogy úgy döntött, ezúttal nem veti be Pintér úr sablon sms üzenetét: "Jön a víz! Biztonsága érdekében menjen a hegyekbe! Belügyminisztérium." Persze ilyen veszélyhelyzetekben nem…..
Laodumin Trianon és a NER 2013.06.04 20:06:48
Éppen az Összetartozás Napján esett a fejünkre ez a töméntelen mennyiségű esővíz, elmosva nem csak a gátakat, hanem az Orbán Viktor intelmeivel megírt Új Nemzeti Dal búsongó hangjegyeit. Egyébként annyi természeti katasztrófával szembesülünk a NER-ben, hogy az egymást…..
Egy normálisan működő társadalomban Kerényi Imre szellemi attrakciói, szóbeli és/vagy írásbeli megnyilvánulásai nem jelentenének többet, mint egy fáról aláhulló bagolyköpet; de a magát "polgárinak" tituláló kormányzat cenzori pozícióba emelte ezt az ész és műveltség…..
Laodumin Orbán és a tankok 2013.05.20 23:06:09
Magyarország polgárainak jelentős része beérte volna azzal, ha "Orbán és a tankok" néven miniszterelnökünk egy zenekart alapított volna a '80-as évek végén, és nem az jelenne meg a külföldi újságokban, hogy Orbán a tankok ellen érvelt. Még véletlenül se felejtsünk…..
Miután a Dörnerék által vezetett színházban a termeszek -és egyéb rágcsálók- száma jelentős mértékben meghaladta a nézőközönségét -ebben kétségtelenül szerepe van az új adózási rendszernek, amely szaporodásra sarkallja az említett állatfajtákat-, Tarlós…..
Laodumin National Stadium, Felcsút 2013.05.12 13:23:19
A rodoszi kolosszus, a pharoszi világítótorony, a halikarnasszoszi mauzóleum, Pheidiasz Zeusz szobra, az Artemisz-templom, Szemirámisz függőkertje, a gízai piramisok; és a felcsúti stadion. Az ócsai lakópark érthető okokból kiesett a versenyből, mint Orbán Viktor KISZ-könyvéből…..
A magát köztársasági elnöknek aposztrofáló -valójában a 90-es évektől az Orbán Viktor halászgatyájának hátulsó felénél található nemzeti farzsebben lapuló- bajszos "Aláírnok" azt nyilatkozta, hogy ő, mint köztársasági elnök, nem a nemzet lelkiismeretének funkcióját…..
Kevés család DNS állományát jutalmazta meg tehetséggel oly bőkezűen a Sors, mint az Orbánokét. (Ne tessék nevetni, ez így igaz.) A politika világától mindig féltő gondossággal óvott családot nem illő cselekedet politikai mocsokkal dobálni - még akkor sem, ha a jelenlegi…..
Laodumin Trafikos türelmi zóna 2013.04.25 22:21:07
Már csak idő kérdése, hogy Orbán Viktor mikor álmodja meg következő bevezetésre ajánlott törvénytervezetét, amellyel a dohányárukat követően koncesszióba ajánlják az utcákon flangáló prostituáltak széles tömegeit. Tudniillik a dohányáruk nemzeti trafikokban való…..
A magyar belpolitikai eseményekre mindössze ketten kíváncsiak. Az egyik az Európai Unió, a másik az Ördög. Az egyik egy demokratikus alapelvek mentén szervezett közösség, ebben a minőségében Magyarország legnagyobb ellenlábasa. A másik ezzel szemben egy feudális alapokon nyugvó…..
Hazánkban a médiademokrácia fogalma a második Orbán-kormány ideje alatt született meg, amelynek lényege abban áll, hogy kiegyensúlyozott tájékoztatást biztosít a kormány saját emberein keresztül, saját embereiről, nem saját embereinek különböző formátumokban megjelenő…..
Mivel ázsiai származékok volnánk, a Fidesz vezetésénél jobban csak az Észak-koreai társadalom mindennapjait befolyásolta nagyobb mértékben az MTVA nemzeti hírigazgatásért és Bayer úr követőinek izgatásáért felelős Gulyás úr leváltása. A Magyar Televízió eddig is minden…..
Laodumin Happy Birthday Fidesz! 2013.03.30 21:15:21
A 25. életév betöltése mérföldkőnek minősül minden ember életében. Ilyen nagyszerű alkalmakkor illene jókívánságainkat küldeni az ünnepeltnek, esetleg megemlékezni a negyedszázadnyi életút jeles eseményeiről. Azonban a Fidesz születésnapja kapcsán szeretnék eltekinteni…..
Laodumin Stumpf jogászkodik 2013.03.27 17:39:18
Kövér házelnök úr nemcsak a politikai környezetszennyezésben jártas, az ötvenes évek agitációs propaganda művészetének habzó szájú követője, de az Orbán Viktor köré épített alternatív kozmosz egyik legelvakultabb mikroorganizmusa. Történt ugyanis, hogy 2010 forradalmi…..