Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeneaddikt

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban jelent meg Magyarország legnépszerűbb dance duójának vadonatúj albuma "Szabadon" címmel. Josh és Jutta 2005 óta nagy utat tett meg a hazai zenei életben, és indulásuk óta sikert sikerre halmoznak. Bemutatkozó albumukról - szinte egyedülálló módon - nem…..
My Dance Ősz, Party Hits Tél, Dancemix Parádé 3 My Dance Ősz My Dance 2007 Ősz című lemez, melyen az ősz aktualitásai, illetve az elkövetkező pár hónap várható legnagyobb dance dalai szerepelnek. A már befutott dalok közül megtalálható rajta pl.: De Souza – Guilty, az…..
A népszerű belga duó hat év után elérkezettnek látta az időt, hogy egy BEST OF albummal rukkoljon elő idén. A csinos énekesnő, Sylvie és a billentyűs Wout kettőse 2001-ben kezdte meg a közös munkát és debütáló daluk a Turn The Tide egyből óriási sláger lett. Ez nemcsak…..
A hosszú múltra visszatekintő Republic együttes vadonatúj, 22. albuma került a boltok polcaira a napokban. A cd 11 dalt tartalmaz. Mindemellett megjelent egy 1000 db-os cd+dvd kiadvány melyet a csapat tagjai dedikálnak. Az új lemez, amely a Fényes utakon nevet kapta, valószínűleg a…..
ZeneAddikt Új Paul van Dyk single 2007.11.25 14:39:27
Paul van Dyk legújabb singleje a 'Let Go', melyet 5. stúdióalbumáról, az 'In Between' korongról választottak ki. A vocal Rea Garvey-től származik. A dal december 10-én a Positiva Records közreműködésében kerül majd a polcokra. Tehát a dance zene legnagyobb képviselője, egy…..
Huhh picit furcsa, elszoktam a blogolástól, de jó újra itt ülni és pötyögni nektek a legújabb zenei híreket, node akkor vágjunk is bele. Lassan ittvan december és egyben Karácsony is. Rengeteg lemezt dobnak a piacra, ezek közül szeretnék most ajánlani egy igazi különlegességet.…..
Csapatunk célja egy olyan blog létrehozása volt, ahol mindenki megtalálja a legfrissebb zenei híreket, pletykákat a saját stílusában, legyen az hip-hop, rock, dance, pop stb… Erre hivatott létrejönni a ZeneAddikt blog, ahol a minden nap frissülõ tartalomban szemezgethettek a…..