Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porte

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy két hónapja írom a válaszokat arra a bejegyzésemre érkezett kommentekre, ami bár nem ebből a célból íródott, de végül a feltétel nélküli alapjövedelem mellett tette le a voksát. Az érvelésem a következő volt: felesleges a fizetést munkához kötni, mivel a munkáért kapott fizetésnek nincs sok…..
porte 2020.06.12 22:17:39
@DAnna: nincs problema az onkentes munkaval, szerintem az oke, de itt nem arrol van szo hogy vki ingyen melozik hanem hogy nem dolgozik hosszu evekig es ugy kap penzt.
A magas/nem magas adok nas. tema. kulfoldon is lopnak csalnak es ott is vannak adok.
Ez nem indok arra hogy megtobbet vegyenek el a munkasoktol es a léhűtoknek adjak a lóvet.
Aki nem tud dolgozni barmilyen ok miatt vele viszont szolidarisnak kell lennunk...ez igaz.
porte 2020.06.13 21:40:43
@Almandin: egyutterzo vagyok de miert adnak a semmiert penzt mig en, meg sokan masok robotolnak?
azert mer a masiknak nincs kedve dolgozni? oke legyen feltalalo, menjen el sportolonak de produktum nelkul miert kapna barki penzt?
Ha vki nem tud dolgozni, vagy kirugtak azoknak jarjon segely, tamogassak abban hogy el tudjon helyezkedni....de produktum nelkuki tarsadalom nem vezet sehova...csak a hanyatlasba...

ha mar itt tartunk hogy "szerintetek.."
akkor szerintem meg az gondolkozik ilyen alapjovedelmen, meg ingyen penzen aki nem tud erteket eloalllitani, nem kepes versenyezni...es nem is akar dolgozni es erteket eloallitani hanem inkabb masoktol venne el abbol a megtermelt ertekbol ami mas munkaja alapjan keletkezett...

Az meg hogy stadionra mennyi penzt koltottek el egy dolog...attol hogy az a penz meg nem ment jo helyre ( egyebkent egy resze jo helyre ment mert a sportot tamogatni kell, csak nem ennyire tulzoan..ebben egyezunk)
attol az meg szinten nem megoldas hogy elkotjuk egy masuk hulyesegre: alapjovedelemre.
porte 2020.06.13 21:44:17
@Almandin: persze , ez a toke jovedelem. Ha berbe adod a lakasod a masiknak az ertek, a bankban azert kapsz minimalis kamatot mert hasznaljak penzed szoval ott is keletkezik ertek...
ne haragudj de olyanokat kerdezel...
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne…..
porte 2019.08.11 09:43:06
@Comte de Gippaud:igaz. Ma nincs sajnos komoly arverseny, ha dolgoztatni akarsz vmilyen ceget neked kell kuncsorogni szinte. Meghivsz 15 ceget egy tendere es 2 ajanlatot ha kapsz akkor mar jo vagy.
Nyilvan ebben benne vannak a pozitiv nemzetkozi gazdasagi folyamatok is.
De ugyan miert jonnek most a szlovak vallalkozasok Magyarorszagra?
porte 2019.08.11 13:43:44
@Brix: "nem tudja jo szivvel befizetni az adojat" :)
Szerinted melyik kormany mutatott jobb teljesitmenyt? Mashogy kerdem szerinted volt e a jelenlefi kormanynal jobb a rendszer valtas ota. Az osszes lenyeges dologban fejlodtunk.
Csomo minden eszembe jut 2010 elottrol amikhez kepest oriasit leptunk elore.
Pl. Emlekeztek meg amikor 2008 ban a fidesz elkezdte felhivni figyelmet h itt a valsag ...gyurcsanyek meg nyontak hogy mi hol? Fidesz rem hireket terjeszt. Migrans aradatnal total ugyanez volt. Nincs itt semmi kulonos jon egy ket kukfoldi ember...jojjenek csak...meg nem kell kerites antiszemita fidesz.
Ez kapasbol 2 strategiai fonttisagu pillanat volt amit a mostani ellenzek es elodeik total tevesen ertekeltek. Az elsobol nagy karunk lett ...imf hitelt vettunk fel amit fidesz fizetett vissza ...vagyis o ideje alatt az adofizetok. A masodikat azert nem tudtuk ugy negszivni mert nem ok volzak kormanyon.
Jelenleg kormany messte jobban tervez lat elore gondolkodik mint elodei.
DE ettol meg rengeteget hibazik...ez teny...de meg igy is messze a legjobb...
porte 2019.08.11 13:44:06
@gabors: nagyobb mint a valsag elott. Ezt senki nem vitatja viszont allamadosagot gdphez szoktak merni.
Nezd meg szepen szazalekosan folyamazosan csokken 2011 tol. Nah ez a nem mind1.

Erdekesseg pont most lattam nem reg egy videot hogy az emberek - en is- mennyire nem foglalkoznak a meg nem tortent esemenyekkel. Tehat munkahelyeden lehet jobban elismernek ha bekovetkezik egy nagy hiba es profin elharitod mint amikor nem tortenik hiba....ez lehet kicsit sarkosan az de nehany szektorban meg jobban igy van.
Pl. Kormanyzasban biztos...
Több híresztelés is arra utal, hogy nem minden úgy történt a fogolyszökéssel kapcsolatban, ahogy azt eddig elmondták nekünk. A Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnoksága konkrét kérdéseinkre előbb egy semmit mondó közleménnyel próbálta kiszúrni a szemünket, majd szolidan megfenyegetett és…..
porte 2019.02.23 12:52:47
@funfun: plecsnik nem tom feltunt -e a rendoroknek hulottak akik elkaptak.
Rendorseg nem egyenlo bv dolgozok
Mátéék történetében szerintem sokan magukra ismerhetnek. Kis pénzgyűjtés céljából költöztek ki Angliába, aztán hazatértek, ahol hamar világossá vált, hogy az élet meglehetősen bonyolult tud lenni… így aztán megint elmentek. Hogy miért, az kiderül az alábbiakból. Három legnagyobb sikerem…..
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt irodai rabszolga nyájak pedig szétunják magukat a jólhűtött irodaházaikban. Ma egy nagyon fontos témával jelentkezünk, amit mindenki elhallgat előttetek: a főnökké válással. Ha öltönyös gályarab vagy és nem teljesen debil, továbbá a munkába való…..
porte 2018.08.05 08:42:15
Hat en mar untam egyszeru csicska lenni, egyszeruen nem motivalt mar hogy valtsak es ott megint csicska legyek rohadt nagy feleloseggel kis penzert. Meg shemelyisegem miatt nehezen tudtam nar elviselni egy ido utan h kulonfele nalamnal hilyebb csicskabb fonokok csicskaztatnak. Volt olyan aki okosabb volt...azoktol probaltam minel tobb mindent ellesni...

Szoval egyido utan ezert lettem vezeto csicska...
Nem vok egyatalan ilyen..hogy gyszeretek fegyelmezni meg fontoskodni...de volt egy idiota pszichogialag beteg alkalmazottam akit nem is en vettem hanem megorokoltem es muszaj volt kirugni....mert hosszutavon tuti en meg a fonokom kaptunk volna szivinfarktus...nagyon sok turelmi ido utan...legdurvabb incidensek utan vegul megvsltunk tole..azutan felvettem helyette vki mast...igy mar oke...

Tobb a penz...feleloseg is...alapvetoen vagxok kiabrandulva a multikukti es alkalmazotti letbol...de vezeto csicskakent kicsit jobban lehet gyujtogetni mint egydzeru csicskakent...
Szoval bizok benne h egyszer dikerul kiugrami es egy sajat cuccot tolni...

Az se lesz egxszeru de talan jobb lesz mint ami van...es kesobb elerheto...

Mert huzzuk huzzuk vki mas szekeret addig amig le nem fordulsz a szekrol...aztan helyre raknak vki masik csicskat...es ennyi...
Egy ideig jo ez...de nyugdijig nem zudom ki birja ezt csinalni...?
Azt mkndjak 10 ev menedzserkedes utan az ember mar total kieg...
Az biztos hogy en most mar ha valtok es maradok multikuktiba tuti hagxok magamnak egy feleves pihenot a ketto kozott...
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
porte 2016.12.02 08:28:31
bocskor (tényleg kis betuvel) egy majom. Mindig is az volt. nem okos, nem muvelt, beszélni tud , még csak poénosnak sem az. Mellesleg vén szar. Nem szoktam ilyet mondani vkire h vénszar, de hátha ez az ő szaros egóját is szétbassza...és remélem vki ezt az ő orrába is bele dörgöli élőadásba és akkor ezen majd röhögni fog.

Mellesleg pont szaros bocskor akadt ki egy sms-en az adás elején amikor szimplán annyit irtak hogy "nem tudtok ti semmit" . Egy sms-be kapott egy csöpp kritikát egy hallgatótól (magyarul attól akik miatt ő kb pénzt kap) és lefikázta mint a szart plusz bedurcázott mint egy 3 éves gyatyába szarós, meg fölbaszta az agyát rajta. És utána ez oszt ki egy csajt hogy ne legyen már annyira érzékeny, mintha egyébként nem tudná hogy egy nő 100x érzékenyebbek alapból mint egy csávó. Különösen a nőiességükre. És hogy egy nőnek alapból ez a szerepe a férfinak meg más.

Bokcsor régebben is bizonyitotta hogy kurvára nem okos, csak annak képzeli magát...igazából egy fasz..soha nem győzött meg hogy őt kéne hallgatni,...kiváncsi lennék ha Danikájának a segbe túros történenteiről mondaná el a véleményét Danika mennyi venné poénra.
fasz.

Jah Ákost kicsinálta a balos média, remélem ennek is lesz hasonló visszahangja és szétbasszák ezt a majmot. És akkor bebizonyosodna hogy Ákost nem a egyoldalúan itélték el...
Kiváncsi vagyok ebből mi lesz...Ha semmi az mit jelent? Azt jelenti balos média többség van?
porte 2016.12.02 08:33:03
@Prognozuoti Blasio: sok minden jellemző lehet egy nőre...de ez a bocskor fasz volt akkor is...nincs köze a magán életéhez, meg hogy élő adásban kibeszélje azt..,,,azért kollégák hogy támogassa ha szarul érinti vmi munkatársát.. Erről nem hallott még?

Hasonló meghurcolást kivánok mint Ákosnál volt...
annyi a kulönbésg hogy Ákos egyébként értelmes, nem egoista, mig ez egy igazi f.sz.
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
porte 2016.08.06 09:55:14
@morph on deer: Hogy te befogadtál pár NDK-st az teljesen más. Nem álltunk velük háborús viszonyba, ugyanabból a kulturából voltak mint mi, nem voltak közöttük terroisták. Egyébként semmi gond fogadd be ezeket is a lakásodba. Kiváncsi lennék rá mit csinálnál 3 év után.
Egyébként igazad van abban hogy aki menekül háború elől annak jár a segitség. De honnan tudod hogy ki honnan jött?
De kérdem én, ne adj' ég, ha Te menekülsz, átjössz 6 országon át, semmi sem jó neked?, én örülnék ha kijutnák a legközelebbi országba és ott biztonságban lehetnék.
Azt is kérdezem hogy szerinted ez normális hogy ezek a jó lelkü menekultek illegálisan léptek át a határon??Úgy gondolod ezeket kellett volna befogadjuk. Elárasztották az autópályát, tüntettek minden bajuk volt. Lassú a net az a baj. Nem mondom hogy 5 csillagos ellátást kaptak de ha akkor nagy szarban voltak otthon és normálisabban is viselkedhettek volna.
És különben is hol ennek a vége? MIkor mondjuk majd azt hogy állj?hány 100 millió után?
Nem tudjuk kik ezek, nem tudjuk mindegyik célját. Nem tudjuk mennyi a terrorista.
10 parancsolat korrekt. Csak hogy itt nem erről van szó.
Ez nem 10 parancsolat kérdése, ez önvédelem.
És sajnos aki ellenkezőleg cselekszik be akarja ezeket engedni mikor azt se tudjuk kik ezek. Azok a magyar lakosság érdekei ellen cslekszenek.
Mi lenne ha itt is lenne egy két lövöldözés a Westendbe??
Ezt akarjátok?
Miért kell ez nekünk?
Innentől jön az a kérdés hogy milyen alapos indokból akarjátok ti, meg a párt vezetőitek hogy beengedjük ezeket ?
Nekem is vannak szimpi baloldali politikusok, és unszimpatikus fideszesek is. Sőt nem is értek sok mindenben egyet fidesszel.
De itt most nem erről van szó. Ez teljesen más.
porte 2016.08.06 10:01:56
@morph on deer: SIman kiirathatsz egy ilyen népszavazást is. Vagy a barátok a parlamentben. :)
CSak az a baj ha arra vártunk volna hogy europai közös haderő álljon fel a határon még most sem lenne ott senki sem. :)
porte 2016.08.07 04:31:35
@morph on deer: SOhasem mondtok semmi konretat, nem az összes beengedésről persze. Csak épp az lesz a vége. Ha most 2000 db-ra azt mondjuk gyertek legközelebbi adag mennyi lesz? Kérdem én van elképzelésed arról mikor mondjuk hogy elég ne jöjjön be több.
Még egyszer mondom aki menekült menjen 1-2 legfeljebb 3 országot. És akkor már biztos biztonságos országban lesz.
Utána találn könnyebben lehetne osztozkodásról is beszélni. Mert az a normális menekült gondolkodás. Átmegyek a szomszédba mert otthon háború van. Bár az is necces lenne, mert gőződ nincs kit fogadsz be.
Kik vannak letartoztatva?
Ti ilyenkor tudjátok hogy mit beszéltek?
Gondolom már csak mostani belgiumi machettés csávó maradt akit nem sikerült elkapni..vicc az egész amit itt összehadováltok.

Minek véded a védhetetlent???????????
Ez nem fideszről meg mszp-ről vagy dk-ról szól.
Kit érdekel ebben a pillantban Orbán vagy Gyurcsány.
A helyzet adja magát?
Magyarázd már meg minek fogadnál be ilyen lövöldözös, machettével kaszaboló ismertelen embereket??
Magyarázd meg kérlek milyen indidtatásból akarod ebbe a kalandba az ország lakosságát belecibálni.
Kevés olyan műsor van ma a magyar televíziós skálán, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kormánypárti és ellenzéki politikusok egymással szemben vitatkozva és érvelve fejtsék ki az álláspontjukat egy adott témában. A Szabad szemmel című közéleti kerekasztal az ATV-n pedig azt is ékesen megmutatta,…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
porte 2016.04.11 16:45:36
@szociál: ay;rt kellett ha jol vettem ki, mert kib.szott nagy hülyeség és aki ezt tanitotta az egy tanár a jogon. Pont ez a pikantériája hogy ilyen baromságot tanitanak a jogon.
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
porte 2016.04.10 16:46:56
@Ez a név már foglalt!: teljesen egyetértek. Az index meg 444 ugy tesz mintha ő nem oylan lenne mint m1 meg tv2 ugyanaz a szar szutyok igénytelen bulvár majdnem. Az indexen is undorito a hirkozlés, a tudományos cikkek közt vannak érdekesek. 444 homokosok társasága szintén gagyi nyomi szar....és még ezek kritizálmak???
porte 2016.04.10 20:41:19
@kocekovics: nah felfogtad mit mondott vagy lemaradtál vhol utközbe. Ha elméseled a TV-be hogy a Mari néni gyerekkkordba hogy verte a szomszédban a kölkét és a végén mondod hogy ezzel te nem értesz egyet akkor te is egy mocskos szar alak vagy???????
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
porte 2016.03.30 03:53:22
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
porte 2016.03.30 03:51:05
@Bambano: maradjunk annyiban hogy mindket oldal lopott. Sőt jobbik is lopni fog ha oda kerül. A fidesz vmennyivel többet oszt vissza mint gyurcsány és meg Horn.
Emlékszel vmire ami csökkent a bal-lib kormány alatt? De tényleg bármire emlékszel adó? (ami nem csináltak vissza fél évvel választások után) Szóval összességében a fidesz vmennyivel többet oszt vissza.

Nem mondta meg gyurcsány hogyan gondlkodj te arra mit léptél volna hogy amikor a fidesz szérházra felmászó gyerekeket meg a főiskolát foglaló diákokat véresre verte volna a rendőrség és utána az ezt levezénylő rendőr kapitányt még ki is tüntették volna. )Gergényi)
Prosztata Elsavasodott test 2009.04.26 20:43:00
Sziasztok!Régen hallottatok felőlem.Hát ez azért volt, mert mivel meggyógyultam és a módszeremet itt publikáltam, úgy gondoltam, hogy a dolgomat befejeztem ezzel kapcsolatban.Hát mégsem.Úgy gondoltam, hogy teljesen megjavultam. Nem voltak különösebb panaszaim.A vitaminoktól jó lett…..
porte 2016.03.25 07:17:40
@higginshu: köszi a megosztást. Segitseg. És azóta mi a helyzet sikerült fenntartani?
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
porte 2016.03.22 19:49:25
@fidesz jobbik maszop dk együtt pm lmp egykutya: szarok rá..mindegyik lop...és lopni is fog...orbán gyurcsán bajnai vona és haverjai...mind az fog, mémelyik kicsit jobban mint másik de ugyanaz mind ebből a szempontból.

A kérdés az melyik hoz az országnak jobb döntéseket. Mszo szdsz -t láthatuuk...semmit nem csökkentettek, ugyanugy loptak csaltak. Minden nőt. mindent emeltek, adósággunk oriásira duzzadt.
Fidesznél se fenékig tejfel. De sokkal az előremutató lépés. fizu emelés szja 15% rezsi. Nagy családi kedvezmény.
Persze ezeket lefogjátok huzni hogy mennyi plusz adó van. Meg csak gazdakonak jko( nem tudom szegényeknek nem jo 3 gyerek után megkapni teljes fizut????)
Mszp minden csak növelt, nem csökkentett semmit....És 94-98-ban is csak ezzel tudtak előjönni..megszoritas kell.....megszoritas kell....blabla....impotensek.

Jelen fidesz a legjobb a választás. Lmp Jobbik is jo lehetne de Lmp nagyon messze van, JObbiknak meg nem hiszem hogy összejön a kormányzás mostanában...
porte 2016.03.23 06:28:00
@anyadmajma: gyoker gyerek en teged nem szidtalak. En nem mondom h jo a rendszer de eddigiek kozul a legjobb. Eu keretet senki nem felezte le. Baromsag. Sport fontos tobb embernek kene sportolni egeszsegugy is jobb lehetne. Tudom ez nem ilyen egyszeru. A foci a 21 szazad egyik legnagyobb uzlete. Az allam szerepvallasa mas kerdes...
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
porte 2014.07.06 12:43:17
@Leadfoot: ezen én is kivagyok akadva, mert azért valljuk be, egy-egy ismeretlen ország elnökét össze lehet keverni, persze tudom hogy neki ez a dolga, de azért 90 percen keresztűl, jól értelmesen, lereagálni az eseményeket élőben nem kis munka, kíváncsi vagyok hány embernek menne.

DE a szakértőknél nagyobb idiótákat még nem láttam, ez valóban nem szakértőség hogy elmagyarázza mit látok a képen...Ez vmi vicc?
Ráadásul multkor megkérdezték tőlük, hogy lehet úgy rúgni a labdát mint David Luiz vagy c. ronaldo ha akkor szakértő lenne, nagyjából elmondhatták volna, mert van jó pár anyaga neten erről, de ők csak annyit birtak kinyögni hogy sokat kell gyakarolni.Ehh...

Nekem a legszimpibb szakértők a Digisporton vannak.
Ott tényleg lehet érdekes dolgokat látni hallani, a meccsek szüneteibe, a "szakértéseknél".
De ezek - akiket meghívott az m1 katasztrófák...
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
porte 2014.06.15 14:03:01
@kalandozomagyar: a férfi és női racionalitás között egyértelmű a különbség. Az ég óvjon bárkit attól hogy tejhatalmú bipoláris természetű főnökasszony alá tartozzon.

Az ilyenneknek egymiliószor fontosabb az hogy egy kávét milyen hangulatban iszol meg vele, mint hogy hogyan végzed el a munkád. Ellenben ha a kávé közbe 10 percen át bírsz vele nyivákolni már jóval több piros pontot szereztél nála mint egy pontos precíz munkát az asztalára tevő integligens, nem nyivákoló, nyávogó, röhögcsélő stílusú kollega...

Persze vannak kivételek.
Én régebben női főnökre vágytam, már rég rájöttem hogy férfi főnökkel sokkal jobban ki lehet jönni.
porte 2014.06.15 14:10:04
@Mj: hat ezt nem mondod?

nekem nincs bajom a racionális nőkkel. Nemv agyok nőgyülölő kinn civil életben, de melóhelyen ha női főnököd van, azert nagy az esélyed arra, hogy pont egy idiótát fogsz ki, aki érzelmei alapján határozza meg az embereket.
Biztos van normalis női főnök, bár feltételezem inkább nagyobb létszámú cégeknél. A kicsiknél bármit megcsinálhatnak nem koppintanak a fejükre. A nagyobbaknál meg nincs hely idő annyira figyelni minden kis rezdülésre, nincs is annyi kontakt.

Sok sikert. :)
porte 2014.06.15 20:19:12
@Mj: jah azt semmire se értettem csak úgy írtam.

De az akkor az álláskereséshez mindenképp.
Jim Kuklar - 13 reasons you're not successful      Megszámlálhatatlan embert látni, még barátainkat is, akik várják, hogy a sikeresség és a szerencse egyszer csak bekopogjon hozzájuk. Azt várják, hogy a fényűzés csakúgy megjelenik az ajtójuk előtt, mert egyszerűen csak van…..