Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watchdog

0 bejegyzést írt és 564 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAI KEDVENC KÉP: Érdekessége miatt tartom kiemelkedőnek a mai kedvencem, de legalább öt másik fotót is ide tudnék képzelni a mai összeállításból. 1977. Kubai katona Angolában két bennszülött foglyával. Az angolai kubai intervenció a maga nemében egy érdekesség a hadtörténetben.  Az angolai…..
1932. Viljami Hautaviita, finn katona mutatványa két puskával..
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
Watchdog 2021.02.23 19:20:23
@Barkalot: hurrá, van kit lenézni... :(((((
Watchdog 2021.04.25 08:01:52
@kemény keleti kommentelő: Ehhez hozzátartozik, hogy nem 2020-ban, hanem a 3. hullámban lett igazán rossz a helyzet, ezért a komótos statisztikai összesítést is figyelembe véve, az igazi többlet még bukott ki. Ha el akarják dugni, akkor a 2021-es évet is csak 2022-ben, egész évre átlagolva kommunikálják.
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
Watchdog 2021.01.09 22:10:33
@frissen regisztrált troll: képzeld, akik majd ez alapján ébrednek mítoszrekonstruált igaz magyar öntudatra, mekkora csapás lesz az a Sorosra és bandájára... nem szívesen lennék most a helyükben! :)))
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Watchdog 2021.03.25 19:44:43
@Vakmacska: De hogy lesz ebből választási csalás? Nem mintha aggódnék...
Watchdog 2021.03.31 09:53:30
@látjátok feleim szümtükkel: a szabad elvonulásért küzd, mint Simicska...
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
Watchdog 2021.03.22 15:27:15
@velőtanya: minden második kattintásra jön csak be.
1884. A legrégebbi ismert fotó egy tornádóról Dél-Dakotában készült..
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
Watchdog 2021.03.06 13:26:14
@netukki: 1818 - erre a bonyolult számkombinációra nem emlékeztek. Vagy csak nem foglalkoztak vele, részletkérdés...
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
Áll, mint Katiban a gyerek. Ugye mindenki hallotta már ezt a szólást? No hát ez az alkalmatosság itt a kati, a bébikomp őse egy húszas évekbeli fotón..
Watchdog 2021.01.31 11:35:03
@gigabursch: Igaz, hogy a lángvágó hölgy nem helyesen viseli a szemüveget, viszont hunyorít, ami kor munkavédelmi előírásainak szintén megfelelt... :)))
      Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális…..
     Az egymilliárd dollárral kitömött orbánista janicsárképző a Matthias Corvinus Collegium kutatási vezetője Surjányi Fanni soha életében nem publikált. Ha a Hit Gyülekezetének lapjait nem számítjuk... Azt állítja, hogy tanszékvezetője le akarta beszélni a tudományos pályáról, mert a…..
A három egymást követő Magyarország 1919-45 fotósorozat után most itt egy "hagyományos" Napi érdekes. A múltkori sorozat folytatódik majd a közeljövőben. 1892. Az első mosogatógépek egyike. A feltalálója egy nő, Josephine Garis Cochrane, aki a találmányára gyárat is alapított, és sikeres…..
Watchdog 2020.12.13 17:25:49
@hátramozdító: Az egy Asbóth Oszkár mintájú UFO... :)))
A két hete kezdett sorozatot a Nemzeti Múzeum fotógyűjteményéből folytatom tovább, hiszen a múlt héten nagy többséggel megszavaztátok. De hogy a hagyományos random válogatás híveit se hagyjam pácban, jövő héttől megint lesz néhány belőlük, aztán hamarosan ilyen összeállítást is láthattok majd újra…..
Watchdog 2020.12.06 16:55:23
@JTom: Fiumére rosszul emlékeztem, már elsőbe is a Cukor utcába járt :(
kepek.444.hu/2015/05/12/mibe-hogy-nem-ismered-fel-a-fiatal-kadar-janost-ezen-a-harom-osztalykepen
Watchdog 2020.12.06 17:04:14
@¿Qué tapas hay?: Talán valamelyik gyermekrák alapítványnál merült fel, hogy legálisan mennyit lehet a szervezet fenntartására (céges autó...) fordítani, és valami elképesztő horribilis mérték (~85%) jött ki...
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Watchdog 2020.12.02 18:34:18
hvg.hu/itthon/20201202_Szajer_Jozsef_kilepett_a_Fideszbol

... a KDNP-be még becsusszanhat... :)))
Watchdog 2020.12.02 19:19:19
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
A múlt heti első résszel akaratom ellenére is rendesen bedobtam a kirakatot néhányatoknál, most itt a folytatás és a bejegyzés végén szavazhattok hogy a jövő héten is legyen-e "mégilyen" (és még másról is). Lássuk! 1920. Felirat a járdán a Budai várban: "VÁRJUK A KIRÁLYT" egy kritikus által…..
     Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került…..
A szokásosnál több fotót hoztam ma a Nemzeti Múzeum gyűjteményéből, kizárólag a magyar történelemből. A Tanácsköztársaság bukásától a háború végéig terjedő alig negyed évszázadot nézhetitek végig. Nem éppen az "ántivilág" idilli oldalát fogjátok látni, néhány kép 18+-os is lehetett volna... A…..
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
Watchdog 2020.11.21 20:32:47
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
Watchdog 2020.11.07 21:15:07
@Barkalot:
Ha hoznak is be decemberben, azok az engedélyeztetési eljáráshoz szükséges minták lesznek.
Watchdog 2020.11.12 06:32:39
@white999: Azért valami komoly tesztelésre nem kell ám gondolni:
hvg.hu/itthon/20201112_koronavirus_jarvany_gyogyszer_vakcina_beszerzes

"A Magyar Közlönyben megjelent rendelet lehetővé teszi az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet számára, hogy ideiglenesen engedélyezze harmadik országban forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező gyógyszer hazai használatát a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, amennyiben a készítmény minőségileg megfelelő és az elvégzett vizsgálatok alapján hatékonynak bizonyul."
1909. Skijoring Norvégiában. A három korai téli olimpián is szerepelt bemutatószám a skandináv országokban még ma is kedvelt népi sport..
       Az Örülünk Vincent blog szerint az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke Joe Biden lesz.      Indoklás: Georgia államban a legtöbb még el nem számolt szavazat az erősen kék Gwynnett megyéből származik, Trumpnak tehát semmi esélye arra, hogy fordítson.  1584 szavazattal vezet Biden.   …..
Watchdog 2020.11.07 21:17:07
@incze: ezt a fergeteges tempót milyen módszerrel érik el?