Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imre777

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem azt mondom, hogy a tüntetés általában, sehol a világon, semmikor nem ér semmit. Csak Magyarországon, és most nem. Azért, mert ez egy ilyen hülye ország. Orbán és bandája nem fél semmitől, csak attól, ha megbuknak a legközelebbi választáson. A jelenben nem félnek semmitől, csak, ha a…..
Meglepő írást közölt Carolina Overington, Ausztrália legnagyobb példányszámban megjelenő napilapjának (Australian) hétvégi magazin mellékletében, egy ártalmas, az ausztrál erkölcsi értékrenddel összeegyeztethetetlen muzulmán gyakorlatról: a kiskorú gyermeklányok házasságba…..
imre777 2016.02.16 19:48:30
Az sem ritka, hogy a gyerekek felnőttekbe szerelmesek. (Anyába, apába, de sokszor valamelyik rokonba vagy ismerősbe illetve nagyon sokszor a tanítójukba/tanáraikba....) Lehet, hogy ez a szerelem sem pont olyan, min a későbbi, ami már nem ilyen ,,Plátói jellegű, hanem akár kölcsönös, beteljesülő", de ez is ,,rendes" szerelem. És van a serdülők (tőlük egy pár vagy akár 5-10-15 évvel idősebb vagy fiatalabb iránt érzett) szerelme, ami néha egy felnőtt (apa vagy nagyapa illetve anya vagy nagyanya korú) személy iránt jelentkezik és ugyan úgy egy felnőtt részéről is szokott lenni teljes értékű szerelem egy fiatal vagy akár gyermek korú iránt (rajongásig szeretünk valakit vagy valamit vagy annyira szeretjük a gyermekünk vagy valaki mást, de néha tárgyainkat, háziállatainkat, hogy már szerelmesek vagyunk bele, ami nem a ,,normális értelemben vett teljes értékű szerelem", de lehet az is vagy annak megfelelő illetve azzal egyenértékű, ha)valaki pont olyan)...

Na ezekről nem szoktunk hajlandóak tudomást venni!

Tudjuk, hogy a gyerekek (már az óvodában is) szerelmesek, érdekli a másik nem nemi szerve őket, de ezt amolyan ,,gyerekjátéknak", ,,gyerekes dolognak" fogjuk fel és ha önkielégítést végez, azt már rosszallóan nézzük, de ha egy (mondjuk 8 éves) kislány egy egy 50 éves ,,idegen" férfivel simogattatja a punáját, akkor azt el sem hisszük vagy egyből hóhérért kiáltunk, hogy...
Tény az is, hogy van egy pár 10-14 éves gyermeknek mondott gyerek (kisfiú, kislány, nagyfiú, nagylány), akik szexuális életet élnek ((rendesen közösülnek (,,basznak")) vagy előfordult/megtörtént, hogy ,,közösültek".
-Ez jó? Ez helyes?
-Vannak felnőttek, akik serdülő korúakkal akarnak közösülni (megbaszni akarják őket), de csak közösülni akarnak és semmi mást, ahogy ugyan így vannak felnőttek, akik felnőttekkel akarnak közösülni és csak közösülni, semmi más.
-Ez jó? Ez helyes?
-Van olyan felnőtt is, aki szereti a fiatalokat, a gyerekeket, beszélget velük...
-Van (olyan felnőtt), aki rendes normális módon szűz lányt akar feleségül venni (mert még agglegény) és nem zavarja, hogy az a lány most még csak 8-10 éves (gyorsan eltelik az a pár év mire oda kerül a sor és most még gyerekként tudja kezelni), mert manapság szinte csak azok szüzek és még egyedül állóak, meg szereti is a fiatalokat, gyerekeket és hangsúlyozom, hogy szereti, nem megbaszni akarja, hanem szeretni, kedvébe járni, örömet szerezni neki (azt tenni, amit tenni szokott az ember, ha igazából szeret valakit)..
-Ez jó? Ez helyes?

Na tehát!
Van teljes mértékű igazság.
Van teljes mértékű jó.
Van teljes mértékű gonosz.
Van teljes mértékű szeretet (ami jó).
Van teljes mértékű idiotizmus.
Van teljes mértékű tisztánlátás és van teljes mértékű vakság valamint a kettő között számtalan mennyiségű és mértékű ez meg az.
Ez ami most van nem természetes (sajnos ez ma már természetes), nem normális (sajnos ma már ez a normális), nem helyes (sajnos ma már ezt tartjuk jónak)...
Helytelen, hogy a mai fiatalok ,,egyik nap ezzel házasok (élnek házas életet), másik nap azzal".
Mindenkinek azzal kellene leélnie az életét, akit legelőször megismer.
Helytelen, hogy a 10-14 évesek (de még a 14-20 évesek is) szabadon baszhatnak össze-vissza, de egy felnőtt férfi köszönni sem köszönhet egy gyermeknek, mert akkor már meg akarja ölni. (Vagy ez így helyes?)
Helytelen, hogy mi felnőttek szabjuk meg a más felnőtteknek és a fiataloknak, hogy mikor kivel léphetnek házasságra, hogy kinek milyen házastársa lehet!
((Azt miért nem tiltjuk, hogy egy sovány ember egy kövérrel kelljen egybe vagy egy alacsony egy magassal?!
Azt miért tiltjuk, hogy egy felnőtt beszélgessen (esetleg csókolózzon vagy ki is nyaljon) egy fiatallal (egy fiatalt), hogy elfogadja egy fiatal közeledését, udvarlását?!))
A tesztben 10 elemlámpát szeretnék bemutatni. A tesztet folyamatosan fogom frissíteni az újonnan kapott lámpákkal. 1. A legnagyobb, legnehezebb és a legerősebb lámpa. A csomagban kapjuk a lámpát, autós és hálózati töltőt és a 18650-es 3.7V-os akkumulátort. Bekapcsoló gombja az oldalán található…..
imre777 2013.11.23 00:46:40
@Kínai cuccok tesztje: Köszönöm!
Közben beszereztem néhány lámpát és ami érdekes, hogy kétféle leddel vannak szerelve. egy részénél a falra vetített képen négyzet látható, ennek a sárga, fényt kibocsájtó részén két oldalt a szélén középen van a vezeték (ez állítólag Q5-ös), a másik részénél a vetített képen ugyan az a négyzet, de két sarka sötét (ott van a vezeték) és nem egyöntetű, hanem mintha fel lenne osztva, mintha el lenne választva 3 kis téglalapra a közepe, de a széle körben egyben van (ez meg állítólag XM-L T6-os), de az egyik lámpám, amit XM-L T6-os-ként vettem ("Police 10000W YZ-1896) és a másik fejlámpa (FA-806 Q5 3000W) egyforma leddel van, nagyjából egyforma a fényerejük (szemmel való meglátás alapján) és van még egy CREE 50W feliratú, ami szintén ilyen leddel van, hasonló fényerővel. Ebben részemre az a zavaró, hogy az egyiket XM-L T6-osnak adták, a másiknak meg a típusszámában szerepel a Q5. Nyilván valóan egy T6-osnak nem szerepel Q5 a típusszámában. A T6-osnak eladott lehet Q5-ös, de akkor milyen a másik Cree ledes, ami gyengébben világít ezeknél?!

Ha tudsz készíts olyan képeket, amelyek alapján tisztán láthatóan fel lehet ismerni a különböző ledeket, amelyeken meg lehet őket különböztetni!
imre777 2013.12.01 18:53:23
@Kínai cuccok tesztje: Nagyon szépen köszönöm!

((Ezt nem tudtam megnyitni("404 NOT FOUND"):m.cdn.blog.hu/ki/kinaicuccok/image/muszaki/Led ))
Megpróbálok valami elfogadható képet készíteni és feltölteni az én kétféle ledemről, mert nem ilyenek.
imre777 2013.12.01 18:54:46
@imre777: @Kínai cuccok tesztje: m.cdn.blog.hu/ki/kinaicuccok/image/muszaki/Led
  Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek. Mert nem csak én, hanem egyre többen ebben,…..