Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandiahegyről123

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOROK???  Röhögnék, ha nem lenne annyira szánalmas, mint amennyire az. Értem én, hogy ma Magyarországon már mindenki borszakértő és sommelier, aki már legalább kétszer berúgott egy borizű almától, még akkor is, ha kimondani sem tudja, hogy "szomellié", de úgy látom, az Auchan "borválasztékát"…..
Bandiahegyről123 2016.04.20 18:50:13
@Szten00: Jogos a felvetés. Én egyszerű borkedvelőként egyszerű szűrőt tudok alkalmazni: az árat. 1500 forint alatt nem szoktam bort venni, ettől függetlenül el lehet tévedni rendesen a sokféle megnezevés miatt. A villányi borok például "classicus" nevet viselik, ami elég zavaró, mert még csak az sincs ráírva, hogy száraz, félszáraz, esetleg félédes-e az adott bor
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Az utolsó válogatáson megint volt minden, mint a búcsúban, de a hagyományoknak és a kézikönyvnek megfelelően erre az adásra jutott a legtöbb jó hang is Hogy aztán a táborban az idei új szabályok (erről mindjárt egy külön posztban még írunk) mennyire kavarják meg a dolgokat,…..
Bandiahegyről123 2014.09.28 15:46:38
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Bandiahegyről123 2014.01.21 21:45:14
@Fazakas László: Persze, mert csak ők lopnak ugye? Aki ott van a húsos fazéknál, tök mindegy, hogy milyen "színben" tetszeleg, ugyanúgy kiveszi az adagját. Vagy tán a kedves Ráhel esküvőjére az utat is a komcsi úttörők építették?
Most komolyan; Kiss Dávid HÖK-elnök bezárja a Corvinust, a hallgatók elől, akik ennek láttán fújolnak egy haragosat, majd szúrós tekintetüket néha hátra-hátra vetve távoznak. Ezek után reggel beül a HÖOK egyik tyúkmellű elnökségi tagja a Mokkába, közli, hogy roppant…..