Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rob42

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
rob42 2015.04.26 16:58:38
@QAQ: Ennek azért olvass utána legközelebb mielőtt kiírod, mert az hogy nincs doppingteszt az nem helytálló állítás.
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
-Hogy hívják a láb nélküli lovat?-Hasonló...
- Melyik a legősibb állat a világon? - ??? - A pingvin, mert az még fekete-fehér...
- Mi a különbség a sas és a hotel között? - A sas száll ide, száll oda, a hotel meg csak szálloda...
Sanyi elmegy a zöldségeshez: - Jó napot, van szög? - Nem nincs szög, ez itt egy zöldséges, de menj át a vegyesboltba, ott lehet hogy lesz. Átmegy a vegyesboltba Sanyi. Bemegy: - Jó napot, van szög? - Nem sajnos itt nincs szög, csak élelmiszer, de menj át egy barkácsboltba, ott…..
- Miért küld Lali a legjobb barátjának karácsonyi képeslapot? - Mert ő a legjobb barátja. - Miért tesz a rendőr a párnája alá zsíroskenyeret? - Mert hülye... - Mit mond a hülyegyerek az anyjának? - Apuuu - Mit mondott Batman Robinnak, mielőtt beszálltak a Batmobilba? - Gyere…..
Két pogácsa beszélget. - Képzeld, felvételiztem az egyetemre. - És felvettek? - Hülye vagy? Egy pogácsát? Két katicabogár beszélget. - Képzeld, felvételiztem az egyetemre. - És felvettek? - Hülye vagy? Hét ponttal? Mi a különbség a Kheopsz-piramis,a kockacukor és a…..