Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukony Sanyi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia!    Létszíves jelentesd meg a blogodon ezt a leírást. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de ha nem gond, akkor menjen az egész. (Ha úgy gondolod, hogy megjeleníthető)  A cikk egyébként a posta vezetőségének szól, de nem reagáltak semmire, így küldöm a botrányos…..
Kukony Sanyi 2012.12.14 21:54:56
Kedves Vezérigazgató Űr, pardon Úr!
(hátha itt sikerül kapcsolatba lépnünk)

A párom már többször próbálta Önt keresni, minden alkalommal csak a titkárságvezetővel tudott csevegni, mert Ön házon kívül volt, -azaz a hűlt helyét találta-, nagy űrt hagyva ezzel maga mögött. Nem lenne Önből jó hajóskapitány, még szerencse, hogy a Posta nem jéghegynek ütközött és léket kapott óceánjáró, hanem csak egy lyukas halászbárka egyre fogyatkozó legénységgel. :-)

Akkor leírom Önnek a posta versenyképesség növekedésének (vagy legalább megtartásának) néhány zálogát:
1. Nem kell háromnegyed órát sorban állnom levél vagy csomag feladása esetén, mert az Önök dolgozói szinte szatócsboltot üzemeltetve a szerencsesütin át a kaparós sorsjegyen keresztül (lassan már csak a szexuális segédeszközök maradnak ki a sorból (remélem nem adtam egy újabb tippet) próbálják kevés sikerrel, de annál erőszakosabban vásárlásra bírni az amúgy napról napra élő ügyfeleiket. (8.ker)
2. A feladott levél csomag nem kering egy hétig az "éterben", hanem lehetőség szerint elsőbbségi küldemény esetén másnap a címzett kezébe kerül. (Öt napja várok egy levélként feladott kisméretű csomagot, még nem vagyok türelmetlen, mert a múltkor a 8. napon sikerült kézbesíteniük és a dolgozó (ÜF szolgálat) (szemtelenül) azt merészelte mondani, hogy ne aggódjak, Önöknek erre 15 napjuk van) Az lehet Vezérigazgató Úr, hogy maguk hoztak egy ilyen belső szabályt, de akkor ezt biggyesszék ki a honlapjukra is és ígérem leszerződök az első mezei egy darab autóval rendelkező egyszemélyes futárcéggel, mert gyanítom ettől még ők is szorosabb határidőket tudnak tartani. A ló vontatású postakocsik ideje úgy gondolom lejárt, az Önök remek karrierrendszere miatt létrejött létszámhiányról (begyűrűzve a körzetek összevonása miatt inkább táppénzen "kiváró" dolgozóknak is köszönhetően) nem én tehetek, ha az a megoldás, akkor legyenek kedvesek felemelni először osztályvezetői szinten Úri hátsójukat és segítsenek be a munkába, hátha így jobban át tudják majd érezni a mezei dolgozóikra nehezedő terheket is, talán még az év végi több-százezres vagy milliós jutalmak is jobban fognak esni a jól elvégzett kissé fárasztó fizikai munkának hála.

Köszönöm figyelmét!

A Sanyi
kukonya39@gmail.com
(Ide ne írjon, ha nem akar válaszolni!)

Ui.:Amúgy kellemes Karácsonyt és BUÉK!
Remélem 2013-at nem a még meg nem érkezett küldemény keresésével fogom kezdeni...Ön is?