Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváthh Nemmondommeg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Azzal vádolják a Plastikhead és Gáspár Laci A szeretet él című számának szerzőit - ami bejutott A dal középdöntőjébe -, hogy a dal pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének - írja a Bors. Mi meghallgattuk mind a kettőt és bár a kezdés tényleg…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
Amikor a The Voice válogató adásai során egy anya-fia és egy ikertestvér-párt is továbbjuttattak a mesterek, lehetett tudni, hogy ebből dráma lesz később, családi, de nem kiabálós-kurvaanyázós, mint a Családi titkokban vagy a Gyanú árnyékában című rivális sorozatban, hanem…..