Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cifrakdaniel

8 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slash 2010-ben kiadta első - önmagáról elnevezett - szóló albumát, melyen mindegyik dalt más-más vendégénekes részvételével vettek fel. Egyedül Myles Kennedy szerepelt kétszer a korongon. Az együttműködés annyira mulattató lehetett számukra, hogy a napokban immáron a harmadik Slash featuring Myles…..
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
cifrakdaniel 2016.11.29 22:53:56
@kovácspéterke: SZerintem teljesen más, hogy később a ráismerés és igazi arcának elfogadása miatt gyilkolt pont egy gyereket a felesége halála után, minthogy még bőven az esküvő előtt a játékban bosszúból Logannel kicseszve.
cifrakdaniel 2016.11.29 23:00:55
@BotloB: Nem úgy van, hogy olyan dolgot nem látnak ami fájdalommal töltené őket? Mint pl. az ajtó ami mögött a tervrajzai vannak. Vagy a legelején a kép. De így, hogy Maeve felvilágosította /esetleg bele is nyúlhatott ahogy mondod/ már képes észlelni ezeket, mert nem először találkozik velük. Sőt ilyen szempontból a gyilkosságnál is ráébredhetett csak nem foglalkozott vele.
cifrakdaniel 2016.11.29 23:13:42
@BotloB: Igazából, hogy többször lezajlott szerintem Ford mondta neki. Bernard ár csak azért sem siklott el felette, mert a pincében minden kiderült számára. Bár, ha jól tudom utána törölték is az egészet.
 Életkoromból adódóan a Black Sabbathot is csak akkor ismertem meg, mikor kialakult már egy zenei ízlésem és olvasgatni kezdtem olyan zenekarok után, akik a kedvenceimre is hatással voltak. Nem is okoztak csalódást. Hiába nem lett belőlem soha igazi 'hardcore' rajongó, amint bejelentették a…..
Mindenki életében eljön az a zenei pillanat, ami sok éven keresztül fogja meghatározni az ember ízlését. Nekem az egyik ilyen a 2013-as bécsi Alter Bridge koncert volt, ahol Mark Tremonti neve végérvényesen felkerült a kedvenc gitárosaim közé. Miután megismerkedtem a szóló munkásságával egyértelművé…..
Ugye a nagy sztárzenekarok mindig bemondják az éppen zajló koncertjeik végén, hogy hamarosan találkozunk, de a voltos Slash-bulin majdhogynem konkrét időpont hangzott el. Szóval joggal reménykedhettek a rajongók, hogy a gitáros és kísérőzenekara, a Myles Kennedy and The…..
Egy biztos: ettől a három perces előzetestől a képregénykedvelőknek nem lesznek öngyilkos gondolataik...
A jól sikerült Volt-os buli után fülzúgással gazdagított örömben, izzadságban és nem utolsósorban boldogságban úszva indultunk tovább a másnapi koncert helyszínére, Ausztriába. Kis benzinkutakon való kitérőkkel együtt gond nélkül megérkeztünk hajnali 5 óra…..
Az első Slash koncertélményem óta elhatároztam, hogy ahova csak tudom, követem a zenekart. Így érkeztem el a tavalyi bécsi állomás után Sopronba, a Volt fesztiválra, majd másnap Klambe, Ausztriába. A két helyszín közötti tömegközlekedési nehézségek miatt kénytelenek voltunk…..
Minden kezdet nehéz. Az elején sok kérdés felmerült: szólóban is képes lesz e Slash sikert elérni? Az énekes képes lesz kellően hozni a mindenki által ismert énektémákat? A válaszok ezekre a kérdésekre majd' 5 évvel ezelőtt kezdtek megformálódni, amikor is egy bizonyos…..
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
cifrakdaniel 2015.04.29 19:14:44
@SoZi: Nem hinném, az eredeti trailerben Mark újramondta a szöveget plusz rákeverték az eredetit. www.youtube.com/watch?v=_voKbAgIzWM&feature=youtu.be&t=9h39m19s
Azért ahogy öregszik az ember valamennyivel mélyebb lesz a hangja biológiai okokból is főleg ha fel is szed pár kilót. Marknak is rengeteget változott ilyen szempontból a hangja pl a Joker szinkronok óta is, szerintem a többieknek se ugyanolyan a hangjuk, maximum Csuvinak :D Szerintem nem lenne szép dolog ebbe belenyúlni, én legalábbis nagyon nem örülnék neki.
cifrakdaniel 2015.04.30 12:56:49
@SoZi: Hát pedig a régi VHS szinkronban Han is és Luke is Csuvit mond. Most csekkoltam kíváncsiságból.
Közepes minőségű és kevésbé jelentős lesifotók Jared Letóról, amint bohócfejjel mászkál, és valamilyen felvételt néz magáról, ahogy Joker. Ott tartunk, hogy minden napra nem egy darab, hanem egy csomag ilyen jut. Legközelebb azért már elvárnánk némi érdemi Vigyorexet, falravizelést,…..
A poszterdömping után az ígéretekhez hűen a Jurassic World nemzetközi előzetesének utolsó változata borzolja a kedélyeket a film bemutatójáig, habár ahogy végignézünk az elmúlt időszakon, ide a rozsdás bökőt, hogy a többi idei blockbusterhez hasonlóan ehhez is jönnek majd…..
cifrakdaniel 2015.04.21 13:36:52
@vargatom: A dínók egy része:) Nem a meteorral volt ott a gond, az is volt, de nem ez a fő baj. A dínók túlspecializálódtak, nyitvatermőekkel táplálkoztak és a zárvatermők teljesen kiszorították azokat. És már borult is a lánc, na meg persze minimális éghajlat változás is volt.
Ez az összefogunk az idomított raptorokkal dolog meg kicsit erőltetett és gáz szerintem.
A Star Wars Celebration nem csak a filmekről szól (egészen pontosan Az ébredő Erő új előzeteséről, melyet itt elemeztem szanaszét), mint ahogy a Lucasfilm sem csak mozgógépekről: az Electronic Arts az anaheimi program keretében leleplezte le a még idén novemberben megjelenő új…..
"Chewie, hazatértünk." Mi is, srácok, mi is. (Izgalmunkban sikerült kétszer is kiraknunk, de hogy Géza kommentje se vesszen el: Ugye nem várja senki, hogy ide most bármilyen épkézláb mondatot le tudok írni? "We're home." A rohadt mindenit!) ..
cifrakdaniel 2015.04.16 21:17:33
cifrakdaniel 2015.04.16 23:13:01
@REMY: Ez így van. Mostmár másképp értékelem a kettőt, de én egyáltalán nem utasítom el. Sőt még a nagyon utált Jar-Jart is bírom, kövezzetek meg.
Tegnap este, helyi idő szerint ma hajnalban kiszivárgott az infó, miszerint a Batman v Superman: Dawn of Justice első hivatalos előzetese mégsem május 15-én, a Mad Max premierje előtt lesz látható, hanem már április 20-án, méghozzá ironikus módon a Bosszúállók: Ultron kora…..
Az első találkozásom a Halestormmal 2012-ben volt, amikor is Lzzy Hale Amsterdamban ugrott be Slash-hez, hogy elénekelje az Out Ta Get Me című számot. Olyan bivalyerősen adta elő a dalt és olyan jelenség volt a színpadon, hogy azonnal rákerestem a zenekarra, meghallgattam pár számot,…..
Jómagam Slash szólómunkásságával 2011-ben ismerkedtem meg az akkori Slash című, sztárokkal teletűzdelt, klasszikus értelemben vett szólóalbumon keresztül és egyből magával ragadott. A sikeres lemez ahogyan azt illik, egy csapat zenésszel a nyakába vette a világot, hogy…..
cifrakdaniel 2015.04.03 13:19:46
@Canis Lupus (accordhecsi.blog.hu): Köszönöm szépen! Hát azért túlzásokba ne essünk :D
Üdvözölnék minden kedves embert aki idetévedett a blogomra. Mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen is az amikor nem csak a haveroknak mondom el a véleményemet, gondolataimat a koncertekkel, albumokkal, hírekkel kapcsolatban, hanem minden egyes rock kedvelő embernek.…..
Paul Johnson négy évig dolgozott az alábbi rövidfilmen, aminek hét és fél percéhez képest egy kurtább, kétperces változata széltében-hosszában körbeszáguldott már párszor a mi kis belső, internetnek nevezett űrünkön. Fanmade Star Wars animáció, főszerepben a Birodalom…..
Olyat mondott Perry, hogy még az mti is leközölte, mi meg azóta sem térünk magunkhoz, hiszen nem kevesebbet állít, mint azt, hogy nem fog playbackelni a Super Bowl félidei műsorában, amiben ő lesz a fő attrakció.   Emellett a fellépésre oroszlánt és cápákat is beígért, a…..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
cifrakdaniel 2014.12.18 23:05:20
@Krétagarbó: bezony bezony, ameddig be nem ágyazódik a méh falába a hólyagcsíra és nem termel egy hormont addig semmi esély kimutatni.
Mivel Tommy Stinson áprilisban eredeti zenekarával, a Replacementtel lép majd fel a Coachellán, így a Guns N' Rosesban nem tudja majd ellátni a feladatát. Ezért aztán Duff McKagan ugrik majd be a helyére hat dél-amerikai koncert erejéig. McKagan hivatalosan 1997-ig volt a Guns N' Roses…..
cifrakdaniel 2014.04.02 09:35:56
Február 7-én lép fel Budapesten Slash, aki eredetileg a Pecsa Music Hallba érkezett volna, de mivel a helyszín már most teltházas, ezért a szervezők megpróbálják a bulit nagyobb helyre vinni. "Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen…..
cifrakdaniel 2012.12.14 20:05:29
@kennyking: már nem azért de szerintem m.o-n elég jelentős slash rajongói tábor van. lehet h neked pont nem jön be, ez van a basszeros meg kurva nagy arc :D egy kis guns tőle:www.youtube.com/watch?v=xIHpQigi-lc