Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baggio72

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
baggio72 2019.04.21 13:19:46
baggio72 2019.11.29 17:07:40
@Contelegend: De Ligt is a Barcelonába ment
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy az uruguayi válogatott, Rodrigo Bentancur meghosszabbította a szerződését 2024 júniusáig. A futballista jövő héten tölti be a 22. életévét, a Juventushoz való érkezése a Carlos Tévez ügylet részeként történt, a Boca Juniors csapatától 2017 nyarán 12,5…..
baggio72 2019.06.22 18:56:09
@Rivendell: Egyszerű eladjuk 5 millióért valami kiscsapatnak visszavásárlási opcióval mondjuk 6-ért:-)
Ma reggel hivatalossá vált, hogy a Juventusnál játékosként és edzőként is legendává váló Antonio Conte elfogadta az Inter ajánlatát, s hivatalosan is a milánói klub vezetőedzője lett. Döntése nem aratott osztatlan sikert a zebramezes szurkolók között, akik már a hivatalos…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy tíz napon belül lezárulhat Emre Can végeláthatatlan klubváltási szappanoperája, de szó esett a nyári átigazolási időszak további célpontjairól is. "Bizakodóak vagyunk Emre Can ügyében." - kezdte helyzetértékelését Marotta a sajtó…..
Alex Sandro 2015-ös leigazolása óta az olasz média felváltva magasztalja az egekbe a játékost, majd gyengébb teljesítményt követően az eladásának a szükségességét veti fel, megkérdőjelezve a futballista kvalitásait. Az idei év nyomán az utóbbi forgatókönyv valósul meg, és folyamatosan a brazil…..
Angol pletykalapok szerint a Juventus egy 79 millió eurós plusz Henrikh Mkhitaryan játékjogát tartalmazó ajánlatot utasított el Paulo Dybala kapcsán. A The Sun a mai napon arról számolt be, hogy a manchesteriek Paulo Dybalát kívánják megszerezni, miután Antoine Griezmann kapcsán süket fülekre…..
baggio72 2017.12.28 16:12:37
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
baggio72 2016.07.20 10:34:12
@Szbence: A 100 misi ugyebár font én beprobálkoznék Sanchezért egy 60 milla fonttal az Arsenalnál és jöhetne a maradékbol Herrera plussz egy kiegészitő emberke
baggio72 2017.08.10 16:54:50
Spanyolországból érkező hírek szerint a Juventus erősen fontolgatja, hogy aktiválja a Barcelonánál szereplő Sergi Roberto szerződésében foglalt 40 millió eurós kivásárlási árat. A 25 éves spanyol labdarúgó univerzális játékosnak tekinthető, hiszen képes a középpálya közepén és a védelem jobb…..
Dani Alves képviselői a hírek szerint hétfőn találkoztak a Juventus vezetőivel, a találkozó célja pedig a jobbhátvéd szerződésének a felbontása volt. A Sky Sport Italia értesülései szerint számos vitás helyzetet követően, amely nyomán Dani Alves például Paulo Dybala távozása mellett foglalt…..
baggio72 2017.06.20 08:59:36
@Tomy81: +1

Egyértelmű vagy kapunk lóvét vagy les a primevarába.Nem a Sampdoria vagyunk.A PSG is igy járt el Matuidi-vel megmondták hogy nem megy azt kész.
Simone Padoin a szombati döntő kapcsán a katalánok elleni, két évvel ezelőtti BL-döntőre emlékezett, amikor véleménye szerint csapata túlságosan óvatos volt a katalánokkal szemben. A harminchárom éves futballista a bianconero klub játékosa volt 2015-ben, ám azóta a Cagliari…..
baggio72 2017.06.02 18:39:26
@MGB75: Gondold el ha jönne egy kérés hogy a Juventus szeretne leigazolni elfogadnád?Most ne azt nézzök ki hány éves. Én biztosan elfogadnám még akkor is ha sosem játszanék mind fizetés miatt mind az hogy kikkel lehetek egy klubban.
baggio72 2017.06.02 18:40:11
A Juventus tegnap este befejezte a Serie A küzdelmeit, miután 2-1-es győzelmet aratott Bolognában, így teljes erővel koncentrálhat a szezon utolsó, egyben legfontosabb mérkőzésére, a Bajnokok Ligája döntőjére. A csapat trénere, Massimiliano Allegri pedig azt szeretné, hogy fiai lelkesedéssel és…..
Az olasz sajtó kétes hitelességű forrásai szerint a Juventus támadást indít az AS Roma belga válogatott játékosának, Radja Nainggolannak a megszerzéséért, s akár 40 millió eurót is hajlandó fizetni az Öreg Hölgyet többször is nyilvánosan kritizáló játékosért. A forrás pedig nem más, mint a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus igazgatója, Beppe Marotta hamarosan találkozni fog a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval, s a megbeszélések tárgyát a rómaiak középpályása, Sergej Milinković-Savić képezheti majd.  A torinóiak közeledése ellenére, a calciomercato.it úgy tudja, hogy a…..
A Juventus vasárnap a Napoli csapatával mérkőzik meg a bajnokságban, majd hét közben a két csapat ismét találkozik a San Paolo gyepén az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján. A zebramezesek brazil szélsője, Alex Sandro a déliek elleni rangadóra készülődve nyilatkozott. "Nehéz volna megmondani,…..
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a Juventus által is élénk figyelemmel követett Federico Bernardeschi nem kívánja meghosszabbítani jelenlegi szerződését Firenzében, s ez a fejlemény reményt adhat azoknak a kluboknak, melyek nyáron szívesen szerződtetnék a fiatal játékost. Bernardeschi…..
baggio72 2017.03.26 10:45:18
@babo0410: Én pl:le...rom hogy olasz vagy nem olasz a legjobb jöjjön az pedig Sanchez 5 évre aláir ha 3 év után távozna levezetni még nem lesz 32 jo pénzért mehetne.
A Juventusnál mostanában munkájával és harcosságával rendkívül kitűnő Mario Mandžukić az egyik legutóbbi riportban a csapatnál alkalmazott új formációról beszélt. Massimiliano Allegri az elmúlt néhány meccsen rendkívül támadó felállásban küldte csapatát a pályára, és lényegében a keret teljes…..
baggio72 2017.01.28 11:02:13
A Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze Alex Meret játékjogát, tudta meg a calciomercato.com számára tudósító Nicola Balice. Mivel Gianluigi Buffon várhatóan szögre akasztja a csukáját és a kesztyűjét 2018-ban, a tizenkilenc éves futballista lehet az utódok egyike, bár az…..
baggio72 2016.12.05 19:12:20
@Alex8610: Kölcsön Olympiakos ha jol tudom
Massimiliano Allegri véleménye szerint nem a statisztika a legfontosabb, és egyúttal gratulált Gian Piero Gasperininek, amiért az Atalanta lett a bajnokság eddigi meglepetéscsapata. „Egyes adatok igencsak beszédesek, de más adatokat értelmetlen figyelembe venni.” - mondta az edző a…..
A Sevilla elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, s az utolsó játéknapon, a pont és szerzett gól nélkül álló Dinamo Zagrebet fogadva az első helyet is megtarthatja.  Hazai színtéren a zebramezesek hét…..
Nem először hallani olyan híreket, hogy a Manchester City szívesen erősítené meg a védelmét Juventus játékosokkal, ám úgy tűnik, Bonucci után most egy másik alapembert is kiszemelt Guardiola. Alex Sandrót jelenleg 2020-ig köti szerződése a Juventushoz, viszont szigetországi információk szerint a…..
Az olasz bajnokcsapat továbbra is figyelemmel követi a Milan védőjátékosának, Mattia De Sciglionak sorsát, ugyanis benne látják Stephan Lichtsteiner örökösét, aki könnyen lehet, hogy hamarosan távozik Torinóból. A 24 éves játékost már többször összeboronálták a Bianconerivel, köszönhetően többek…..
baggio72 2016.11.11 17:36:01
@Rocky80: Én speciel a másodikat.Nézhetö jo focit szeretnék ha lehet minél több olasszal de ha csak 3 olasz lenne benn engem az sem zavarna
Az olasz sajtó egyes forrásai szerint a Juventus megegyezésre jutott Marcelo Brozovićcsal, azonban kemény menetre számíthat, mert az Inter minden tőle telhetőt megtesz majd annak érdekében, hogy meggátolja a horvát játékos távozását Torinó felé. A horvát válogatott…..
Ugyan a Juventus mestere, Massimiliano Allegri még mai nyilatkozatában is határozottan ragaszkodott hozzá, hogy Paul Pogba a torinói klub játékosa, így hétfőn Vinovóban kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, úgy tűnik, hogy most végjátékához közelít a rettenetesen…..
Továbbra is nagy izgalomban tartja a Juventus és a Manchester United szurkolóit, hogy a zebramezesek francia középpályása, Paul Pogba vajon valóban visszatér-e egykori klubjához, s világrekordot jelentő átigazolási díjért Anglia felé veszi az irányt, elhagyva az Öreg Hölgyet. A nyaralását töltő…..