Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gingermaddog

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöl megy az internetadó, mögötte a NAV botrány. De feltűnik a tömegben a magánynyugdíj lenyúlása, az alaptörvény, annak a módosítása, ott látszik a trafikmutyi, mellette a földmutyi, és Felcsút is ott van a háromezres stadionjával. Mellette Mészáros Lőrinc integet a frissen…..
Mindjárt itt a tél, de egy családot éppen most lakoltatnak ki. Nem tudom, a kilakoltatási moratórium hogyan működik, de ebben az esetben láthatólag sehogy. Nem értem én ezt. Hogyan lehetséges, hogy végrehajtó cégek adják egymásnak az adóst? Elvenni egyik sem tud semmit, mert…..
Fekete ruhás biztonsági őrök erőszakkal vetettek végett a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstoló rendezvény ellenzéki sátrában tartott rendezvénynek. A kerületi demokratikus ellenzéki pártok közös sátorban várták a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstolón az…..
Tegnap óta rendkívül megokosodtam, miután elolvastam az általam nagyra becsült, tisztelt és csodált Fricz Tamás aktuális felvilágosító művét a demokráciáról. Bevallom, sok minden nem vagyok, ami Fricz Tamás viszont igen. Például politológus sem vagyok. Ezért mohón szívtam…..
Bevallom, soha nem érdekelt a politika. Nagyon nem. Mint a foci. Úgy voltam vele, nem kötelező mindenkinek foglalkoznia vele. Úgy hittem, vannak ehhez értő, ebben dolgozó szakemberek. Ők tegyék a dolgukat, teszem én is a magamét és béke van. Sokáig így voltam ezzel, működött…..
gingermaddog 2014.02.22 13:21:44
Miközben Németh Szilárd a kormány képviselőjeként a rezsicsökkentés élharcosaként mutatja magát, aközben polgármesterként maga is megszavazta, és az önkormányzat be is vezette az önkormányzati lakások lakbérének jelentős emelését. Csak azoknak nem kell többet fizetniük,…..
- Ne nézz oda! Lehajtott fejjel baktatok az utcán. A mondat nem nekem szól, fiatal anyuka inti rendre kislányát. Persze azonnal körülnézek, hová nem nézhet a gyerek. Nem találok semmi különöset. Aztán meglátom. Fiatal férfi, tolószékben. Mindkét lába csonkolt. Ügyesen…..
gingermaddog 2014.01.17 11:00:27
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..