Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mukkancs

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a Gyökerekhez. Az utolsó darab keksz: lélektani dolog, de az valahogy sehol, soha nem kell senkinek. Zabál végig gátlástalanul a közösből, de azért az egészet csak nem eszi meg. Maradjon másnak is! Nehogy neki kelljen elpakolni. Nehogy észrevegyék, hogy ő zabálta fel az egészet. Képesek…..
Mukkancs 2017.07.27 11:28:12
@AHC: Ne aggódj, a te kajádat vehemensen fikázó kolléga valójában csak k..va irigy.Ő az aki bár mindig, mindent jobban tud (erős átfedés az Életvezetési tanácsadóval), valahogy hónap vége felé már csak szikkadt zsemlére futja, amit a munkatársaktól ellopott vajjal tud megkenni...
Kedves Tibor! Mint tudjuk, a szalagavatónál több lehetőséget csak a karácsony kínál a modoroskodásra, fájóan konstatáltam, hogy idén ez eddig kimaradt. Bátorkodtam hát eme hiátus orvoslására egy szerény ám ízléses csokrot kötni a teljesség igénye nélkül. Ha arra…..
Mukkancs 2015.12.28 10:20:40
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Hát én komolyan megőrülök, hogy ez a kormány tényleg mindent megengedhet magának ?!" A múúúltkor is bemegyek a körzeti orvosOMHOZ, hát tudod Te mennyit kellett várni? (nem érdemes válaszolni, úgyis mondja tovább...) képzeld Icukám, majdnem 2 órát ültem ott. Te, én olyan rosszul éreztem magam akkor (is) illlyennn darabokat köhögtem fel (mutatja az öklét, a jelenlévők 80 százalékának elmegy az étvágya) Na szóval ott várok, egyszer csak behívnak és képzeljétek, nem a Kovács doktor vóót ott, hanem valami kis nyikhaj..kérdezi tőlem,-de így ám (látványosan mutogat, negyven éve ugyanolyan, dauerrel rögzített frizurája kocsonyaként remeg a fején) - "Néni, tessék mondani mi a baja?" Na mondom, ez sem lehet igazi orvos mer' olyan kis szemtelen, fiatal vót. Mondtam is nekije.. "Engem maga ne nénizzen, mer' mi öregek építettük fel a "zországot". Erre nekiáll valami koleszterinről beszélni, de hát láttam rajta hogy nem ért hozzája, mert nekem a Kovács tanár Úr sosem mondta hogy figyeljek rá. Hát most mondjátok meg...(elégedett mosoly, majd jóízűen beleharap a mákos süteménybe, ami persze 2 nap múlva fog gondokat okozni az epebajok miatt( amúgy ezt a történetet karácsony végéig, körülbelül még 12 alkalommal lesz szerencséje meghallgatni a családnak
-És melóval mi a helyzet? -Bírom-bírom, de egyre inkább kacsintgatok másfelé. Az a baj, hogy így 40 felé már nem ragadhatunk le túl hosszan semmilyen pozícióban, mert aztán utána az maradsz, ami addig lettél. Úgyhogy max. 2-3 évente próbálok mostanában váltani egyre magasabb…..
Nézem ezeket a telefonjukat állandóan nyomkodó gyerekeket, és eltűnődöm: elszomorít az egész generáció. Persze minden évben azt mondjuk, hogy egyre butul, satnyul az emberiség - de amikor felszállok a buszra, és csak azt látom, hogy mindegyik - így - leszegett fejjel nyomkod…..
Játsszunk el a gondolattal! Azt már tudjuk, mi történik, ha hirtelen - különösen így a télies időszakban - megszáll minket a Szentlélek; no de túllépve azon, hogy a tévében üvöltő reklámokra már mindenki immúnis, azért az alulról szerveződő, valódi közösségi…..
Modorosblog Sose nőjünk fel! 2015.01.25 18:00:26
Dehogynem. Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút. Vége van, ennyi volt. És mennyivel jobb így. Sátrazások, utazgatások, olcsó repülőjegyek, csütörtöki italakciók, vad nyelvtanulások, bliccelés, trükközés, diákmunka. Amikor számít, hogy legyen diákigazolványod, mert az jár,…..
Mukkancs 2015.01.26 16:49:47
@dr. Ferenczi Sándor: és közben végig tudja hogy a másik milyen jól intézi az életét, de csak magyarázkodik, vádol, mártírkodik..Nem akkor sem fogja úgy csinálni hogy jó legyen neki..akkor abba kellene hagyni a kurva nagy önsajnálatot..mindenki hibás..az ország ami élhetetlen,a politikus aki átveri, a szomszéd aki csak a seftelése miatt gazdagodott meg,a saját rokonai akik az élhetetlensége miatt már rá sem néznek..lepukkant albérletében hideg,sötét és fáradt cigarettaszag, nyikorgó ülőgarnitúra sötét foltokkal, előtte tisztítószert évek óta nem látott üvegasztal, rajta cigarettatöltő, a legolcsóbb cigipapír és büdös dohány..rojtos mackónadrágjában sóhajtva ül le, remegő kézzel tölt egyet majd kínál Téged is..bizonytalanul mosolyogva nyújtja feléd,szemei enyhén vizenyősek, arca kezd puffadni a naponta elfogyasztott rövidtől..talán a cigit még elfogadod tőle hisz haverok vagytok vagy mi..sikereidre irigy és nagyon fájnak neki..Te is tudod hogy most kellene neki egy hatalmas pofon hogy összeszedje magát,mert elindult egy olyan úton ahonnan nagyon nehéz a visszafordulás
Azaz kisemberi, beosztotti. Vagy egyszerűen nagyon szar munkád van. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm.   // // Szerinted az a jó főnök, aki el tudja végezni a munkádat Felháborít, hogy mennyit keres az igazgató vagy egy osztályvezető Úgy érzed, érdemes…..
Modorosblog Az Anyaszomorító 2014.11.18 22:08:33
Ahogy a Beatles-számokat is fenntartás nélkül szeretjük LP-n, kislemezen, kazettán, CD-n, remasterelve, Love-verzióban, sztereóban, most újra monóban - ugyanúgy szeretjük az Anyaszomorító alakját: nem tudunk eleget beszélni róla. Mert akárhonnan is elemezzük, mindig találunk…..
Mukkancs 2014.11.19 10:40:53
Ismét egy kimeríthetetlen témakör, bár erre a típusra leginkább a Szellemi Szabadfoglalkozású című remek írás a jellemző és bajor gizella remek meglátása..talán nem haragszik meg ha idézek tőle...:)

"vagy 900 ismerőse van minden közösségi portálon, mert minden egyes tag kész aranybánya neki lehúzás terén. és ő nem fogja vissza magát. elvégre ezért vannak a spanok-cimbik-havercsávók nem? miután rágyujtott a cigidre mesébe kezd hogy mit csinált, és ha cseresznyemagköpőst játszott az egyész álló nap folyamán (hasonlóan retardált haverjával,) azt hatalmas szóviccek, és félmondatos hallgatások közepette adja elő. és ha nem jöttél volna rá magadól is, akkor még két slukk között közli hogy "mert cseresznyemagot köpködni jó dolog". jah dolgozni meg kevésbé. imádja József Attila gyerekverseit, és egyátalán a gyermeki lelket a tisztaságával. és szentül hiszi hogy őt a társadalom azért nem érti mert ő gyerek maradt. tudjátok. ott belül.
ha a lakótársa vagy, mindig meg kell hitelezned neki a szobát, mert tökmindegy hogy hányadikára van megbeszélve a fizetés, neki mindig pár napot(hetet, hónapot) csúszik a dolog."

úgy vettem észre hogy az ilyen típus javarészt a 17-18 éves korosztályban kezd kifejlődni a középsulis kollégiumok remek lelőhelyei a fent említett példányoknak..amíg a szakmai gyakorlatra készülő szakmunkás srácoknak vagy az érettségire tanuló gimnazistáknak mindig van valami értelmes elfoglaltságuk ezek a faszogányok csak az észosztásban és a piálásban verhetetlenek..akiket így ismertem meg gyakran minősíthetetlenül igénytelenek és szó szerint büdösek voltak, elmondásuk szerint ez a személyiségükhöz tartozik és ők így is többet érnek bárkinél..csajozási technikájuk (szerencsére) tökéletesen alkalmatlan, zsíros hajuk,cigitől savanyú szájszaguk, véreres szemük elriasztja a kicsit is normálisabban gondolkodó nőstényeket..kudarcukat természetesen nem a saját hibájuknak tekintik ilyenkor szokott előkerülni a "minden nő egy büdös kurva, és csak a pénzes faszra bukik" lemez..ha mégis lecuppantja a részeg bölcsészlány, onnantól kezdve hősünk egy megállíthatatlan Casanova szerepében tündököl, és nincs az a nő akit (elmondása szerint) ne kapna meg..meglátásai zavarosak, elnyújtott mondatai zavart heherészéssel vegyülnek..áldozat Ő a kapitalizmus elszenvedője és mártírja..tényleg csak a faszhimbálás az egyetlen érdemi munka amit el tud végezni, ha történetesen van munkád, és azt még szívesen csinálod is, egy életre elástad magad nála..droid leszel, elnyomó leszel, kizsákmányoló leszel aki miatt a hozzá hasonlók nem tudnak "kibontakozni"..ha mázlid van 10 év múlva látod ahogy átsiet előtted egy kereszteződésben..ruhája kopott és koszos, arca püffedt az alkoholtól kárörvendve gondolsz arra hogy elvei kurvára nem voltak kifizetődők..
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
Mukkancs 2014.10.22 21:09:20
"Meglásd, amint feltöltöd, rögvest legalább nyolc barátnőd írja majd a kép alá, hogy "De csini vagy!" vagy "Nagyon szép vagy!" És hidd el, mindenkit érdekel ám, hogy jól áll-e rajtad szombaton délután a tapinaci tapipólóval!"..és ne felejtsd el odaírni a kép alá hogy: "Utálom amikor fotóznak"..ezzel még nyerhetsz egy-két kóbor likeot illetve megjegyzést hogy :"pedig szép vagy" "pedig jó volt a fotós.. ;)" stb stb..fitneszcsajok tükörből lefotózott segge szigorúan bikiniben, és magassarkúban, műkörmös kézben fogott okosteló (apple ikon jól látszódjon) amire kétfajta komment érkezik..Nők: "ez igen büszke lehetsz magadra" "hát igen az én barátnőm..:)" "juj de ügyes vagy ezt hogy csinálod?"..Férfiak:"wow" "ez ott van csajeee :D" ezeket szigorúan bal kézzel írják mert jobbal megy a jól megérdemelt recsi..kezdő anyuk megállíthatatlan képözöne a ex-pocaklaló minimanóról..Bécike hasra fordult,Bécike totyog, Bécike szaik, Bécike szundizik,Bécike pofija ziszta főzelék "háát nem ééédes lányok??" igazán vicces apukák egy CKM-et is a gyerek keze ügyébe tesznek majd posztolják a "Nem lehet elég korán kezdeni" feliratú elképesztően eredeti és humoros képet..külön kategória a dögös kinézetű diszkócicák akik garantáltan a náluk csúnyább, alacsonyabb és lehetőleg szemüveges barátnővel hajlandóak csak egy képen szerepelni..mindkét fél nyer..a szebb csaj jobb színben tűnik fel hogy lám ő még a kicsit csúnyácskával is milyen jóban van, és milyen "igaz" barátnők,a csúnya pedig reménykedik hogy a szebb csaj képeire szorgosan hokizó srácok közül valamelyik talán bejelöli őt is
Kedves Olvasóink, liebe LeserInnen! Mindenki környezetében vannak jótanácsosok. Akik nem csak egyszerűen joggal-jogtalanul tudálékoskodnak vagy kijavítanak, hanem akik utasítanak. Te csinálsz valamit valahogy, és ő máris jobban tudja, hogyan kell jobban. Sőt, nem csak tudja, hanem…..
Sok éve elkezdtük: most visszatérünk rá, és még kegyetlenebbül kibontjuk. Hiszen mostanra már a rádióhallgató-újságolvasó, párhuzamos társadalom is ráérzett arra, hogy a jó étvágyat, az egészségedre meg a többi hülyeség. No de mi van a többivel? Itt bujkálnak (az akkor…..
Mukkancs 2014.07.09 06:59:01
@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi): és persze mindezt "komoly és felelősségteljes munkám van+ képpel kell végezni....
Modorosblog Kávémodor 2014.06.21 21:32:23
Talán gyorsabban közöltem a Facebookon, mint kellett volna (hiszen a poszt már a fejemben volt), de legalább kiderült: jó sokan gondoljuk ugyanígy - lesz is mit mesélni az unokáknak: volt egy 100+ lájkos posztom még 2014-ben! A boros- és a kézművessör-forradalmak után újabb…..
Lett olyan mostanában, hogy bakancslista (bravúros fordítás) - tehát, mielőtt megrúgnád a vödröt, illetve feldobnád a bakancsot, azért mindenképpen tegyél meg pár őrültséget, hiszen ezek nélkül jottányit sem ér az élet. Az ihletet cadix barátunk adta, aki zseniálisan…..
 Zoli, Vili, Gábor, Csabi, Karesz, Tibi vagy Laci. Ő a Ratkó-gyerekek után született a 60-as évek végén, 70-es évek elején-közepén. Lehetett volna akár kisgenerációs is, de ő ezt leszarja. Azok a rebellis hülyegyerekek voltak a korosztályából. Mindig jól elvolt, most is…..
A világ tényleg igazságtalan velünk, férfiakkal szemben. Légy sikeres, légy gazdag, határozott, okos, ravasz, magas, erős, jóképű, erős - légy támasza a nőknek, a gyerekeknek. Tökéletes szerető, apa, pszichológus, szerető és szerelő. A férfi élete másról sem szól, csak arról, hogy törd az utat és…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
Mukkancs 2014.04.01 10:22:36
Ej hát ezt a címet csúnyán félreértettem...na akkor had mondjam el az én szemszögemből...emberünk lelőhelye egy klasszikus lakótelep közepén található "italbolt" többnyire az "üzlet 50 méteres közelében alkoholt fogyasztani tilos" táblának dőlve látható, kezében az aznapi ötödik Arany Ászok...ruházata egy körülbelül 13 éves nyúzott, enyhén lyukacsos, de mindenképp bolyhos mackóalsó...visszeres vékony lábain, (amiket nyaranta a 35 fokos betondzsungelben előszeretettel mutogat) áprilistól októberig tartó időszakban kizárólag papucsot visel mely alig takarja halványzöld, egérrágta zokniját..fején többnyire baseball sapka ami alól ritkás, izzadt tincsek kunkorodnak fölfelé általában 3-4 ilyen példány látható egy-egy bolt körül..munkájuk nincs, többnyire alkalmi, szarul fozető melókból tartják el magukat, és bozontos kóbor kutyájukat..az este közeledtével beszéüdk egyre akadozóbb a böfögések miatt hiányos fogsoruk mind szembetűnőbb..otthon senki sem várja őket, ebből fakadó frusztrációikat a szerintük szar politikai eliten vezetik le.. beszédük harsány, öblös röhögéssel nyugtázzák egymás remek beszólásait..politikai nézeteik változóak, egymást túlkiabálva "mocskosorbánoznak,gyurcsánytakarodjoznak" kiemelt esetben modoros félvigyorral közlik.."jah kérem tetszettek volna forradalmat csinálni..." az összes politikai frázist eldurrogtatják majd másnap este kezdik előlről
Modorosblog Az eminens kislány 2010.12.12 16:50:00
A szabad asszociációs gyakorlat oroszlánrészét köszönöm nosferato úrnak. Természetesen aki ilyen volt, ma már nem vállalja (ahogy Tibi fogalmazta kissé kuszán: "ma már senki nem volt ilyen"). Hajlandó vagyok elhinni, hogy nem te voltál. DE LÉTEZIK. Az ilyenekre…..
-Van nálatok klíma? -Van, de sajnos csak trópusi. Hogy vészeljük át a legforróbb nyári napokat? Az ember ösztönszerűen nem tudja, ezért felmegy a netre, és kedvenc, mindentudó publicistáihoz fordul tanácsért. Pl. ide. Kánikula! Vajon mit kell ilyenkor tenni? Olyan jó volna…..
Mukkancs 2014.02.08 11:49:16
pufi család vonul a strandon,az Öblös vezeti őket feszülő pocakja jólétről és nyugodt életmódról árulkodik,kezében az üveges Kőbányai/Arany Ászok/Borsodi, leplezetlenül bámul minden nőstényt 15-65-ig,utána kocog a kis Lajoska munkásdekoltázsa figyelemreméltó,lassan terebélyesedő csöcse egyre kifejezettebb kezében 5000 forintos 3 palackos vízipuska 4 méterről bárkinek kilövi a szemét, bár a nap hátralévő részében a úgyis csak a mindig nála lévő nagyítóval fogja pirózni a medence partján felbukkanó ganajtúrókat..nyakába az elmaradhatatlan bilikék műanyaghenger, aminek tartalma örök rejtély marad..a sort az Ősanya zárja narancsbőrös valagán ernyedten lifeg a már pókhálós, 1964-ben "Jugóban" vásárolt fekete egybefürdőruha..elsőként találja meg a "jó magyar" lángos sütőt a továbbiakban megállás nélkül fogja táplálni kisfiát és hites Urát..a medence szélét már elfoglalták az önjelölt testépítők értelemszerűen csak a szőrtelenített formás vádlijukat mártogatják bele a vízbe,egymást érik a nonfiguratív tetoválások,Öcsémezések,mobilbaüvöltések,köcsögözések,140-el szériázok-ozások..háttérben figyelnek a vezérhímek brutális testű barátnőik,elbújva a világ elől egy Joy vagy Cosmopoltan mögé..ha idejük engedi gyors ellenőrző pillantás a ő "Zolijuk" felé hogy nem stíröl-e épp más csajokat..ha igen megy a durci, ha nem akkor is mert épp elfogyott a naptej,nincs cézársali,nincs itt a vizálló szempillaspirálom..a csajok mögött diszkrét távolságban épp pinamagasságban hason fekszenek a következő "Zolik" 14-17 éves kamaszok akiket egyedül a kezdődő merevedésük akadályoz meg a látvány élvezésében..vízisiklóként portyázó öreglányok (csak a fejük van kint) akik kizárólag a versenyúszók között tudnak érvényesülni amikor egy-egy leendő válogatott lehagyja őket felháborodva néznek utána, és a délutáni főtt kukoricázás közben ki is engedik dühüket a hasonló kaliberű barátnőiknek..és még sok-sok minden más...kimeríthetetlen téma..
Modorosblog A nyámnyila pasi 2014.01.24 21:55:48
Természetesen nem is létezik ilyen, csakis a T. Posztíró fantáziájában - de mivel annyira erős ez a karakter, én azért mégis leírom, aztán legfeljebb nem hiszitek el. Lehet, hogy én is csak álmodtam? A Nyámnyila Pasi, a Lekvár Matyi egy borzasztóan visszataszító jelenség. Nála…..
Mukkancs 2014.01.25 12:04:56
Mukkancs 2014.01.25 12:17:46
@Öblös: nem mert azok idővel sikeresek is lehetnek..a fent említett faszogányok legfeljebb a sarki talponállóban fogják döngetni a mellüket, fröcsögve szidva mindent, és mindenkit..mindenről van véleményük..politika,foci,tv műsorok..ezekben szajkózzák a már milliószor hallott közhelyeket..idővel lepukkannak, fogaik kiesnek, az átlag 48 kilójukból 20 az egyre jobban terjedő sörpocakjuk..valahol sajnálom őket mert a világon senkinek nem fognak hiányozni,ugyanakkor intő példaként szolgálnak nekünk: így NE éld az életed..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..