Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dhomasson

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szalóczy Pált mindenki ismeri. Évtizedeken át az ő hangja mondta be a metrón: "Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!" Szalóczy a napokban lett 70, de nem érzi magát annyinak, viszont nagyon hiányzik neki a rádiózás, hiszen 42 évig dolgozott a Magyar Rádió…..
Pénteken ért véget az HBO Terápia című sorozatának második évada. Most, hogy az összes részt láttuk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sorozat készítői igazat mondtak, amikor azt ígérték, hogy az új évad túltesz az elsőn. Ami nem sikerült a Társas játék esetében, azt…..
Tippeljenek jól! Brazília - HollandiaTippünk: 0-1Betta: 4-4 Németország - ArgentínaTippünk: 3-1Betta: 0-1 Ma pedig María Eugenia Suárez helyetessíti Bettát aki egy argentin csinibaba és perszehogy Argentínára tippel. Az előző forduló updatelt táblázatai itt.A két…..
Ez is eljött kedves tippelőink, a célegyenesbe fordultunk. Nincs más hátra mint előre! Rettentő szoros a végjáték. A nyolcaddöntők tippejit igen magas pontszámmal spyglass kolléga úr nyerte meg, a negyeddöntők négy meccsére Zigi és maribor(!!!!!!) tippelt a legjobban.…..
És már itt is van a nyolcadik forduló, vagyis a négy elődöntő! Ne rágódjanak, ne tépelődjenek, tippeljenek bátran, tippeljenek Bettával!  Franciaország - NémetországTippünk: 2-2Betta: 1-4Brazília - KolumbiaTippünk: 1-2Betta: 0-3 Argentína - BelgiumTippünk: 0-0Betta:…..
Nohát vége a csoportköröknek, most jön a java. Elbúcsúztunk szépen a három legerősebb bajnokság válogatottjától, nagyot harapott az élet beléjük. Sebaj! Mivel a csoportmeccseknek vége ideje volt összesíteni az eddig összes tipp eredményt, ha hiszik ha nem az mind megvan! Az…..
Nagyon úgy tűnik, hogy különjáratokat kell indítani Brazíliából az öreg kontinensre, hullanak a nagy focinemzetek, mint a szúnyogok fognak a hétvégi gyérítés után a Balaton környékén. De mi megyünk tovább, ha így, hát így.   Persze azért még nincs minden veszve,…..
Pörög a világbajnokság ezerrel, alig győzzük követni bejegyzésekkel és excel táblákkal. Betta közben gazdagabb lett mint egy olajsejk, annyira jönnek neki a meccsek. Tippelőink is keményen állják a sarat, jó pár betli, szép telitalálatok, csak így tovább! Még mindenki…..
Hohó, megyünk tovább! Jessica annyira elálmosodott a sok tippeléstől, hogy majdnem lemaradt a következő meccsekről. Pedig ezen a vébén ez továbbra sem javallott. Tegnap például Anglia látta kárát az uruk feltámadásának, részemről nem is értem hogyan fogdhattam angol…..
Na, ez is elkövetkezett, a szerkesztő úr ráunt Bettára. Persze ez nem igaz, valahol önfeledten nézi a meccseket, megérdemelt pihenő részeként. Az önkényesen kinevezett előző "fordulóban" továbbra is tűrhető meccseket láthattunk, bár őszintén szólva a kezdési időpontok…..
Eddig halogattam a Penny Dreadful értékelését, asszem nem lehet tovább húzni, pedig szívesen tenném, mert még mindig bízom abban, hogy csak megszeretem ezt a sorozatot. De egyelőre képtelen vagyok. És igen, le vagyok maradva vele, három részt láttam belőle, és valahogy nem tudom…..
Spanyolország - Hollandia 1 - 5? Na ki tippelte meg ezt jól? Hát persze, hogy senki! Azért páran eltalálták a holland győzelmet, gratulálunk nekik. Folytatjuk játékunkat, most a következő nyolc meccsre lehet szavazni. Hajtás után olvashatják tippjeink és az első öt meccs után…..
Kedves olvasóink! Eldugult a postaládánk, lefagyott a szerverünk annyian követelték, hogy legyen Betta tippelés a foci vb-re is. Beadjuk a derekunkat, tudjuk végre meg ki a tippelő király a nemzetközi fociban is! Mivel a focivb sokkal pörgősebb esemény mint egy magyar bajnoki…..
UPDATE - Lehet tippelni a Magyarország - Kazahsztán meccsre is kommentekben! Kedves olvasóink, a sokak által szeretett Bettaandwin formátumban elindítjuk tippelős versenyünket a magyar válogatott mérkőzéseire. Mostantól minden barátságos és tétmérkőzés számít egészen a…..
Dhomasson 2014.03.05 17:12:55
0-1
Dhomasson 2014.06.07 19:10:38
    Tippeljenek: mikor volt ez az olimpia? (a megfejtés a lap alján)    Pontosabban jégre, amint az mindjárt kiderül. Az eddigi 22 téli olimpián mindössze 6 érmet szereztünk, négy bronz, két ezüst, az aranyra még várni kell. Különösen érdekes, hogy a legnagyobb…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
[Szerkesztőségünk minden tagja azt a házifeladatot kapta, hogy írja le véleményét a mérkőzésről. Aki a vasárnapi határidőig nem adja be a dolgozatát, annak  büntetésül pozitív hangvételű írást kell készítenie. A szerkesztő megjegyzése.]   Szalai be van oltva…..