Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cifra Kaloda

53 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hiteles Quaestor-mozi. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
Cifra Kaloda 2015.04.01 22:05:53
@kuki123: Ügyes, mert abból. Valóban jeleznünk kellett volna, utólag méltóztassék ezért megbocsátani. A többi jelenet stúdiónk hétköznapjait ábrázolja.
Keményen dolgozó kormányunk segítségével sikerült kideríteni, hogy a brókerbotrányok valódi okozói is a szocialisták voltak! Összegyűjtöttük azokat a bizonyítékokat, amelyek alapján kétség sem férhet az álruhás pufajkások, az MSZP-Bajnai-Gyurcsány-tengely bűnösségét…..
Cifra Kaloda 2015.04.01 19:05:55
@Toportyán Zsóti: kedves Zsóti, méltóztassék egészséggel fogyasztani: cifrakaloda.blog.hu/2015/03/31/peti_es_a_brokerarcok
Csodás napokat élünk. Jó, itt nem a Quaestor károsultakra gondolok elsősorban, hanem azokra, akik nyomon követik az Orbán kormány vesszőfutását. Megvan annak a maga sajátos bukéval rendelkező bája, mikor a hazugságokból ellentmondásvárat építő kormány hadovaügyi…..
Mostanában, március vége felé, ismét aktuális ez a kérdés. Ám nagyon úgy tűnik, az embereket már nem olyasmik hozzák lázba, mint 1848-as elődeiket. Például a sajtó szabadságára finoman fogalmazva is tojnak a népek, amíg a napi valóvilág-show és bulvárhír adagjuk…..
Új, 80 milliárdos köztévé? Norris türelmének is van határa.A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.     ..
Cifra Kaloda 2015.03.16 15:34:03
@♔bаtyu♔: valakik biztos nézni fogják, ha majd egyszer véletlenül nézhető lesz.
Cifra Kaloda 2015.03.16 15:45:10
@♔bаtyu♔: jó magának, így valóban egyszerűbb az élet. Ennek ellenére bátorkodunk javasolni inkább a mozgókép megtekintését. További jó mulatást.
Cifra Kaloda Cirkusz Orbánikusz 2015.03.10 15:25:27
Lajoska a politikai Csinn-Bumm cirkuszban. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
A fülkeforradalom egy vacsoraasztalnál falja fel saját gyermekeit. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       ..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
A klasszikus bokszfilm folytatása hamarosan csak a magyar mozikban!      ..
Orbán úr pedig kioszt pár sallert a parlamentben. Filmelőzetes!A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.     ..
Cifra Kaloda 2014.11.08 17:19:36
Felettébb hálásak vagyunk az építő és kevésbé építő jellegű kritikák miatt.
@vénkujon: Nem győzzük elégszer megköszönni, végre egy hozzászóló ép ízléssel!
Cifra Kaloda A Béla 17 pillanata 2014.05.20 18:07:20
Otto von Stirlitz legújabb kalandjai. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
Cifra Kaloda Rezsiharcosok klubja 2014.03.14 08:54:03
Pillanatképek a Magyar Csapat titkos életéből. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       ..
Egy napsütötte januári délelőttön a Négyes Metró Barátai felvonultak, hogy a fővárosi Rákóczi téri építési területen munkára jelentkezzenek. Épp hat éve ennek. Az önkéntes metróépítő civil kezdeményezést intenzív plakátolás előzte meg, igazán mindent…..
Spanyol politikai elemzőnk az ellenzéki összefogásról. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.                ..
Cifra Kaloda 2014: Rezsi Wars (16+) 2013.11.10 20:32:27
A Békemenet leszámol a magas számlákkal. A mozgóképet 16 éven felül, nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.             ..
Nagyobb méterért méltóztassék a képre kattintani! ..
A környezetbarát agrárfejedelem ismét síkra és biciklire száll. A mozgóképet, amely a természet nyugalmának megzavarására alkalmas kép- és hanghatásokat tartalmaz, nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
De most komolyan.            ..
Tegnap a DeDi szavazóbázisos elemzését olvasva fölmerült bennem néhány gondolat. Magyari Péter szerint történt a baloldalon két kísérlet megtalálni és visszaédesgetni ezt az egymillió szavazót, de - nyilvánvalóan - eddig nem jártak sikerrel.  Először is itt van nekünk…..
Cifra Kaloda 2013.11.02 14:24:38
@AKIsTUDATLAN: @simple observer 1.0: köszönjük. A kaloda sajnos már csak ilyen hangosan csapódik. (Hangmérnökstábunk legközelebb talán lehalkítja.)
A 2013. esztendő Nagy Baloldali Összefogásának Mozgóképes Krónikája. Nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.            ..
Cifra Kaloda 2013.10.27 08:42:38
@Vakkomondor: Kedves Vakkomondor, köszönjük szépen.
Dr. Kállai-Tóth András agrármérnök nem csak a Civis Kurázsi 2010 Zrt. vezérigazgatója és többségi tulajdonosa, hanem a Szent Humusz Alapítvány, valamint a Tízmilliárdot A Túlsúlyos Galamboknak! Alapítvány kuratóriumi elnöke és a Kétfarkú Kutya Párt debreceni…..
Annyira azért nem kell örülni, mikor a kormánypárt néhány embere beszól az OTP vezérnek, az meg vissza válaszol. Ezek a nyilvános üzengetések még nem azt jelentik, na most aztán kezdődik a belháború. Inkább olyan ezt, mint amikor éretlen tacskó próbálgatja meggondolatlanul az…..
Képregényünkben néhány kormánypárti politikus és Csányi úr csap össze a Vb-selejtezők okán. A Magyar Futball Bukása itt, az Egy maréknyi részvényért pedig itt látható. Nagyobb méretért méltóztassék a képre kattintani.         ..
A vezérkar tájékoztatja Orbán Viktort a holland-magyar vb-selejtezőről. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
Cifra Kaloda 2013.10.14 22:54:29
@gacsiiiz: @Xlendon: @kiwirágós kivirradtig: @HgGina: bátorkodunk kíváncsian követni mindannyiuk véleményét, amennyiben méltóztatnak egymással vitát nyitni.
Cifra Kaloda 2013.10.14 22:56:09
@vénkujon: Megnyugodhat, csak azért sem cserélünk!
Cifra Kaloda 2013.10.15 10:58:06
@Könnyen elkaptuk, uram!: @bretman: @Ches Desmond: Örvendünk, hogy a videóval összhangban ülést tart blogunkon az MTA sportmatematikai tagozata. Kérjük, azonnal értesítsenek minket, ha végre megközelítőleg kiszámolták a valószínűségét a magyar vb-részvételnek. :)
Megfigyelők, megfigyeltek és a sör kavalkádja a bajai önkormányzati választáson. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..