Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Proverbiális Noszty Fiú

0 bejegyzést írt és 693 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/19/miert_hazudnak_a_nok..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.21 19:37:19
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.09 09:13:29
Hehehe, férfifejű kazal és röné

weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/good-good-let-the-butthurt-flow-through-you.jpg

Tuti kiprovokálnék valami fizikai abúzust ettől a két elmeháborodott gyűlöletcsomótól, hamár lebaszni nem lehet nekik párat.
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.08 08:25:17
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.08 14:18:58
@karev: Zsuzsa ezerszer vállalhatóbb mint a Vikcsu - Fanni - Reni háromfejű-féleszű sárkány, ezek a kétbites droidok nem látják, hogy mennyire végtelenül irritáló az állandó féltékenykedés meg házsártoskodás.

Renit különösen szívesen verném agyon Fannival.
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.07 12:40:10
Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.24 09:15:18
@karev: szerintem meglehetősen férfifeje van.
Nu. Van főcímünk, mutatjuk. Én frissítettem volna rajta, ha már a színvilágon sikerült ugye, de ne legyünk telhetetlenek, majd a tizennegyedik évadra összejön. Ami tegnap volt, nem fontossági sorrendben: Komisz mossa a szennyest Basszájba kúrómissziója/Vikcsu betenné…..
Szürreális beköltözőshow-val indította útjára az RTL II a Való Világ hetedik szériáját, ami nagyjából előrevetíti azt, hogy az új főszerkesztővel és kreatív stábbal mire számíthatunk: idősebb, tapasztaltabb, bevállalósabb, de első ránézésre egy hangyafasznyival…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.17 11:27:57
@netiltsálle: remélhetőleg egyet sem hogy jókat tudjunk röhögni.
Az indiai Big Brother műsorhoz szerződött Kim Kardashian, azt még nem tudni, hogy a fenekét is viszi-e majd magával. Kardashian most szombaton csatlakozik majd Mumbaiban a műsor 12 szereplőjéhez. A műsorban, ami Indiában Big Boss néven fut, korábban feltűnt már Pamela Anderson és…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.17 11:26:57
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
Minden marad a régiben, de minden megváltozik - nagyjából erről szólt az RTL II-re érkező Való világ 7 nyitó sajtótájékoztatója, amit a műsor vasárnapi indulása előtti szerdán, azaz ma rendeztek az RTL-székház melletti VV-villában és irodaépületben (itt készül a műsor,…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.12 20:10:25
@ggiza: mert buzi vagy
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.12 20:13:12
@Tusán: jó látni, hogy valakinek nem az első, nem is a második, hanem máris egyből a hetediknél ilyen világrengető kérdések merülnek fel, mint hogy Vágó István vajon hörög-e a vécén amikor látja, hogy míg ő háttérbe szorult addig valami telepi cigánygyerek farokpörgetéssel milliókat akaszt le.

Ha akkora reality-buzi lennél mint hiszed akkor nem kisujjeltartós balfaszként állnál hozzá a bulvármédiához.
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.13 11:38:16
@Tusán: ezer éve meglévő jelenségeken - ld. a tévében nem feltétlenül az a lényeg, hogy mennyire vagy szakember - feszengsz meg játszod az értetlent.

Lilu mint szakember? Ez jó.
Tegnap este elkezdődött az a műsor, amit nem lehet nem szeretni, mert azokat az embereket szopatják benne halálra, akiket mi is ütnénk, mármint virtuálisan. És ütünk is, 34 napon át, öten, felváltva, hogyvoltonként max. 3000 karakterben, de sok képpel és animdzsiffel, hallgatva a…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.10.07 09:47:03
@mrmojorisin: nekem eléggé műnek és erőltetett gagyinak tűnt.
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.07.15 14:16:19
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.05.05 08:58:50
@Nagy Endre: de látom még ennek is tudsz örülni te kis esőember.
Új dologgal próbálkozunk a Hogyolton: híreket, sorozatokkal összefüggő posztokat is kitolunk, és majd meglátjuk, a nagyérdemű mennyire vevő rá. Úgyhogy tessen klikkolni, ha kell a folytatás.  VV Pink Zsófiról szépen lassan lehámozza a bulvár a babahájat meg a rózsaszín…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.30 13:04:51
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.24 20:33:20
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.24 20:37:24
@Krétagarbó: huh, hogy szalad az idő.
Tegnap megírtuk, hogy Simon Cowell, a Britain's Got Talent című tehetségkutató legendás megmondóembere, az a producer, aki az Attraction karrierjét volt hivatott egyengetni, azt bírta mondani a The Sun nevű brit bulvárlapnak, hogy a magyar társulat a vegasi szerződés…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.17 16:06:00
Lehet nem akkorát, mint ami a fenti képen van, de méretesebbet a mostaninál. VV Zsolti a Blikk cikke szerint tiltakozik. Tragédia.  ..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.17 15:38:19
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
Kérem szépen, beköszöntött az a kor, amikor ha kovbojos-indiános játékot akar a gyerek játszani a játszótéren, akkor előtte alaposan körül kell nézni, hogy van-e amerikai őslakos felmenőkkel bíró gyermek a kínálatban akad-e okostelefon valamelyik…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.10 16:12:25
@vazzup: szerintem teljesen korrekt lenne.
A Trónok harca című sorozat előtt csak nagyon kevesen (megkockáztatjuk: csak elmebeteg fantasyrajongók) nevezték Khaleesinek a lányukat a mégoly szabados felfogású névadásról híres USA-ban, de ennek, kérem szépen, mára vége: ahogy nálunk a Dallas után elszaporodtak a Bobik,…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.10 16:11:25
Belsőség Heti merítés 2014.04.06 08:48:18
Életem egyik álma teljesült Vezetni kell. Akkor tudod meg igazán, h miről próbálunk idióta és túlcsapongó irományokat kreálni, amivel próbáljuk átadni mindenkinek életünk egyik legjobb érzését, ami érhetett bennünket. A detroiti acél Alkatrészek, szakirodalmak…..
A Proverbiális Noszty Fiú 2014.04.06 10:25:09
@gergo: beesett egy pina aki átmosta az agyát.