Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aspectratio

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni. Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
aspectratio 2015.08.29 06:18:05
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Az elsőajtós őrületben én ott tartok, hogy az éjszakai buszokon ez a módi, de úgy látom, rég túlhaladt rajtam a történelem. Nem tudom, hogy az egész macera mennyire éri meg a BKK-nak, de különbséget nem látok a budaörsiek és a budakesziek között, úgyhogy tényleg fura a más…..
Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó-…..
Rövid regnálása alatt másodszor adja föl a teológiai-erkölcsi leckét Ferenc pápa a krisztusi szegénységben, szerénységben és az Isten teremtményei iránti tiszteletben az egyébként bűnrossz világátlagnál is gyengébben teljesítő magyar kereszténydemokratáknak. Először…..
Picit túlhordta és rendesen vajúdott is a hírek szerint Katalin, de délután végre megérkezett a kis lurkó, aki az angol trón harmadik várományosa a sorban immáron. Ma a világ összes nagyobb hírcsatornája, oldala élőben közvetített a St. Mary kórház bejáratától, várva a…..
Hétfőn elindult a kínkeservesen összetákolt magyar e-útdíj-rendszer. Természetesen bármiféle tesztüzem nélkül, úgyhogy kapásból kétszer lerohadt, amit "terheléses támadásként" kommunikált az ÁAK. Kedden már azt közölték, hogy "A rendszer működése stabilizálódott".…..
aspectratio 2013.07.05 14:24:09
@Kakimaki0123456789: azért kell e-útdíj mert még keveset harácsoltak ezek a fideszes fasiszták
Tavaly már Rajcsányi Gellért kolléga írt a dologról egy kiváló posztot, de most újra előtérbe került a probléma: egyes településeken idegenforgalmi adót kell(ene) fizetni, ha barátaink a saját házunkban alszanak. Mint kiderült, ez nemcsak nyaralókra, de mindenféle ingatlanra…..
aspectratio 2013.07.01 06:49:33
@pucros: ezen az alapon szedhetne ifat Budapest is pl.a nem helyben lakó de itt dolgozóktól..
Fotó: eclipse.chaser Már itt a blogon is többször felmerült a Kossuth tér átépítése. Az egyik legfontosabb a tér északi részén zajlik. A most ott tátongó gödörben mélygarázs lesz, annak a legfelső szintjén - közvetlenül a felszín alatt - pedig a látogatóközpont…..
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Fiskális restrikció, egyenlegjavító intézkedések, szükséges kiigazítások, nem, nem ment el az eszünk mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a megszorítások szinonimái egyedül talán csak a Fidesz kormány nincs tisztában vele. Vagy az is lehet, hogy a „nem megszorítások”…..
Még nem tartunk az év felénél, de a természet már másodszor állítja rég nem látott méretű erőpróba elé az országot. Az mindenképp elmondható, hogy a civil szféra kiválóan vizsgázott/vizsgázik mind a két esetben, ami egészen elképesztően váratlan pozitív meglepetés…..
Vén Veréb még reménykedik, hogy nem az utolsó frissítés érkezett a Nokiától butatelefonjára (165 millió Symbian júzer, szevasztok), mert nála szétesett a telefonkönyv, ami azért elég alap funkció. A Nokia ügyfélszolgálata másfél hónap alatt nem kapkodta el a segítséget,…..
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Oldaltól függ, hogy miként értelmezzük a GDP-növekedést: szárnyalás vagy szerencse; hosszú távú vagy két hónapos hatás; van mögötte valódi támasz vagy csak légvár. Mi az a GDP és hogy lehet megmérni? Leegyszerűsítve a GDP (gross domestic product, bruttó hazai termék)…..
aspectratio 2013.05.27 11:24:48
@Wagem: és honnan jött be az a 10,5 Mlrd euro? Csak nem az EU-ból? Aki ellen szabadságharcot vív féleszű vezérünk? (vezéretek...)Jobb ha kussolsz!
aspectratio 2013.05.27 11:28:58
A@pánpéter: A túlzott d.e. alóli kikerüléssel végre elkezdhet igazán osztogatni továris vityenka...de jó lesz...
A kormány legújabb elképzelése szerint sávos adókulccsal bevezetné a reklámadót. Ezt az új adófajtát szinte kizárólag a reklámtorta legnagyobb szeleteit magukénak tudóható kereskedelmi csatornák az RTL Klub és a Lenin2 TV2 fizetné. A piacvezető RTL válasza sem váratott…..
Öt lefejezett test lebegett a napokban egy szaúdi város felett. Az illegális bevándorlókat ijesztgetik.  Szaúd- Arábia gyakran megmutatta már, nem kispályás, ha a büntetés-végrehajtás kreativitásáról van szó. A napokban Jizan városában öt jemeni állampolgárt fejeztek…..
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
aspectratio 2013.05.21 14:40:19
@Tormas Torontal: Pünkösd hétfőn nincs nyitva ósan
A mai poszt akár képzeletünkben is játszódhatna, azonban 2013. május 12.-én vasárnap történik. Érdekes, eklatáns példája a magyar vasút működési zavarainak, mindennapjainak, és sok utaselégedetlenség forrásának. A sok ki nem védhető műszaki hiba, időjárási körülmény,…..
A Zugügyvéd sem érti melyik szabálysértési tényállás alapján bírságolták meg a lehúzva felejtett ablak miatt az autóst. Tisztelt Zugügyvéd blog! Több hírforrásban is megjelent, a TV2 hírei közül másolom ide: „Tízezer forintra büntettek egy férfit, mert…..
Danny Blue – A Tudatfeletti címmel indít új mentalista showműsort a Story4 május 15-én 20 órai kezdettel.A szórakoztató műsorban Danny Blue hétköznapi szituációkban, az utca emberének közreműködésével mutatja be, miként fedezhetjük fel tudatunk határait. Danny Blue, akit…..
Megkezdték az egyetlen fennmaradt német bombázó, a Repülő Ceruzának hívott Dornier 17 kiemelését. A munkálatok előreláthatólag 345 000 fontba (120 millió forintba) kerülnek.   A homokba süllyedt 2. világháborús német bombázó a legmodernebb szonárfelvételeken…..