Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CerealKiller

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
CerealKiller 2014.04.17 23:03:46
@Oldm4n: Na pont nem rád gondoltam.:) Mert "vidéken" megköveteli a mindennapi élet a saját autót. Én sokkal inkább azokra gondolok, akik inkább pöfesszkednek a dugóban, minthogy a tömegközlekedést használja. Aztán mindenki csodálkozik, hogy szmogriadó van/ nem lehet elférni a városban.

@Sam8888: Ezzel semmi gond nincs. Bár úgy lenne, hogy minél többen osztanák meg az autójukat/ülnének be más autójába utasnak.
Rejtélyes módon jobbkormányos Primera taxi Tyumeny repterén A Mazda nem először játssza ezt el, de a 323-as és a 626-os nagy, lábon utaztatása is elég messze van már, hogy legyen hírértéke: az új Mazda 3-as nyolc kiállítási autóját Hiroshimától Vlagyivosztokon át…..
CerealKiller 2013.08.26 20:45:19
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
CerealKiller 2013.05.26 16:57:02
@kkn: Az állapotfelmérés minden vizsgabázison ingyenes kell hogy legyen.
Ha nem, akkor valszeg átb*szás megy ott.
CerealKiller 2013.05.26 21:10:16
@novothauto: @Ciri: @Rocko-: Ne haradugjatok, akkor én élek ekkora luxus helyen.
Vas megyében eddig akárhány vizsgabázison jártam nem mondták, hogy fáradjak a kasszához.

Poénkodni meg lehet, hogy "ingyen sör" meg "jár és kész!", de maradjunk annyiban, hogy nem Budapest a világ közepe, lehet máshol másképp működnek a dolgok.
Mai Égéstér adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
A hallgatás meghozza gyümölcsét, annál nagyobbat pukkan a lufi, minél nagyobbra fújják. Gyűlik az anyag, van bőven látnivaló, a nagyvilág és kis hazánk is bővelkedik még JDCS-ben bőven. Ezúttal egy nemzetközi összeállítás következik, régen volt már ilyen, itt az ideje…..
CerealKiller 2013.05.15 23:09:07
@TaaT: "...és kinyomta a gyökér szilóval." :D
A karibi szigetvilág egyik legnépesebb államában, a Dominikai Köztársaságban, a gyönyörű tengerpartok, az erős szivarok, a finom rumok és a könnyű sörök országában trópusi lazasággal folyik a közlekedés is. Hivatalosan ugyan léteznek kresz-szabályok, de valójában egyetlen…..
A közutak kezelői tanultak a múltkori fiaskóból, ezért minden tőlük telhetőt megtettek már tegnap éjjel, hogy mindenki a fontos információk birtokába jusson. Az M0-n legalábbis ezt láttam. Azoknak, akik esetleg nem vették volna észre a hófehér utakon, három nyelven is…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
CerealKiller 2013.01.30 17:56:26
@livengood: Nézd én egyetértek veled. Amit te mondasz az egy "plusz szolgáltalás" a mi morálunkhoz képest.

Szerintem egy a lényeg: nem kell rá lehetőséget adni, hogy baszogathassanak. Kanadában is ha jól tudom van egy olyan tábla, hogy: ennyi és annyi a megengedett maximum sebesség, DE NEM MUSZÁJ annyival hajtani.
CerealKiller 2013.01.30 18:32:16
@livengood: Ezekkel a mondatokkal nem fogok vitatkozni, mert nem az én feladatom, nem rám tartozik. Igazából részint egyet is értek az állításaiddal.

Most már csak egy kérdés motoszkál bennem. Miért jöttél el az USA-ból, ha olyan frankó hely?

Veheted ezt költői kérdésnek is(mert van rá alternatív válaszom), de jobban örülnék, ha megválaszolnád.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
Már 1863-ban is kellett áldozatot hozni, hogy elkezdhessen épülni a metró. Méghozzá az első a világon, a most 150 éves londoni. Ha valaki járt már a brit fővárosban, annak biztosan a fülében visszhangzik a „Mind the gap!", azaz vigyázzanak a szerelvény és a peron közötti…..
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
CerealKiller 2013.01.02 21:48:30
@Fake Nick: "Aki időnként olvassa az tudja, hogy a szerző egy közönséges provokátor.
Ez az egész hűen tükrözi a TC szellemiségét."

Nem muszáj Tc-t olvasni, tudod hol a kijárat.
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
CerealKiller 2012.12.15 22:56:15
@caby77: Már ne haragudj, de ez egy karambolos autó. A csavart külső erőhatás érte. Hajlító igénybevétel, tudod?!

@Rocko-: Nem kötözködésből mondom, de az forgács helyett inkább kopadék. Gondolom te is erre gondoltál?!
CerealKiller 2012.12.15 23:40:32
@Rocko-: Tudom, hogy te tudod. Csupán helyesbítés volt a részemről.
De egy Szerzetes-féle fotelfizikus-troll mindig ott lapul a kommentablakban, hogy belédköthessen. :D
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
CerealKiller 2012.12.14 21:38:23
@ecopower: "...szerelmes csak egy Európában gyártott amcsi autómba voltam..."
Tippelhetek?! DMC Delorean?
CerealKiller 2012.12.14 21:44:35
@ecopower: :)
És az mitől is európai? Hol gyártották?
CerealKiller 2012.12.14 22:30:19
OFF
@ommm: Vagy úgy. Nem is gondoltam volna.

ON
Gyakorlatilag azt nyújtja, amit a forma is sugároz: nyers erőt.