Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falazodesyka

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő Excel-probléma már önmagában kérdéseket vet fel az értelmezését tekintve, de én amondó vagyok, hogy ha egyfajta megoldás alaplogikájával tisztában van valaki, akkor onnantól kezdve már rá tudja húzni bármelyik másik értelmezésre is a saját megoldását (amiből…..
falazodesyka 2015.09.21 18:43:12
falazodesyka 2015.09.21 20:18:31
@Kris_: még faszább! Bírom hogy rajtam kívül is léteznek excel megszállottak
Elképesztően alakul idén az ingatlanbérleti piac, de nem csoda, hiszen több oldalról is szítják a tüzet. Egyrészt egyre több az olyan fiatal – és itt nem csak a szingli 20-asokra, hanem a családos 30-asokra is gondolok –, akik vásárlás helyett inkább bérelnek maguknak lakást vagy házat. Még az sem…..
falazodesyka 2015.07.25 09:28:18
@cupcake25: Hülyeséget beszélsz. Hogy lenne már egy átlagos 2 szobás lakás bérleti díja 150 000 ! Az enyém 2 szobás, jó helyen van, nem lelakott, mindnennel felszerelt és 90-ért adtam ki. Nem kellene ökörségeket beszélni!!
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
Bayer Zsolt bepancsolt Simicska Lajosnak, Simicska legecizte Bayert és Orbánt, majd azt mondta, hogy ebben a háborúban valószínűleg valaki elhullik. Mindezt azután, hogy a kormány az RTL Klubbal való békülés jegyében bevezeti az ötszázalkékos reklámadót, ami…..
Üzenőfüzet Viktor, ne folytasd! 2014.04.01 08:09:06
A kampány során többször bírálta az ellenzék a Fideszt, hogy nincs semmilyen választási programja. Orbán Viktor végül annyit mondott, hogy a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”. Ez a faék egyszerűségű üzenet teljesen…..
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
falazodesyka 2014.01.01 10:39:36
@Fodor Balázs:
Reménytelen eset vagy. De van egy mentő körülmény: az, ha 25 éves sem vagy!
falazodesyka 2014.01.01 13:14:04
@Hevn:
"Buta pöcsök vagytok, a kutya hűséges társa immáron 20.000 éve az embernek. Jobban kéne őket tisztelni, tudod hány embert mentettek már meg?"

Köszi ezért a mondatért. Ezért írtam fennen, hogy a kutyának ethosza van. Hány és hány egyébként megkeseredett öreg idős embernek hoznak fényt az életébe évszázadok óta.
De a petárdás majom az csak a kuytaszart látja mindenütt. Meg durrogtat. Neki ez utóbbi a kéj maga.
Amúgy a kutyásokra kiélezett érvelés hamis és demagóg, nem arról volt szó, hogy vannak más jelenségek az életben amik valakiket zavarnak, hanem arról, hogy a petárdázás önmagában, a lehetséges következményektől eltekintve, önmagában véve egy primitiv tahóság. Értelmes ember nem petárdázik. Én például életemben egyetlen egyszer sem petárdáztam, még csak a fejemben sem fordult meg, hogy megpróbáljam. Undorodom még a petárdás árustól is, viszolygok az ilyen proli bunkóságoktól. Nem vagyok tökéletes, de soha nem voltam olyan mélyen, hogy petárdázzak.
falazodesyka 2014.01.01 13:15:03
@Parmezanidész:
Nem feltétlenül tudod megtanítani.
Fotó: businessinsider.com Még pedig egy bizonyos La Carmina utazó blogger, aki ráadásul elég jól néz ki ahhoz, hogy elhiggyük, amit mond. Persze azért a szavának súlyt ad az is, hogy mindezt nem egy alig látogatott blogon kürtöli világgá (mint brit társa), hanem a Business…..
falazodesyka 2013.12.07 11:18:57
@Valóraváltógép: Köszi, megkönnyebbültem
Miközben újabb százmilliókért hirdetik a plakátok, hogy a kormány "jobban teljesít" a tények picit mást mutatnak. Bár a kormány fő ellensége az államadósság volt, bukni látszik az ellene folytatott harc. Ami azonban igazán súlyos, hogy az államadósság csökkentése érdekében…..
falazodesyka 2013.10.04 09:35:53
@MAC-Ka:
Mellesleg igen:ugyanúgy a nyugdíjszámítás - a te nyugdíjad - alapját képezi a MANYUP vagyon általad befizetett része. Ez így van... Anynira hülyék vannak itt, de mit csodálkozom, ez az INDEX homokózója ballib hülyegyerekeknek... Akik ilyen alapdolgokkal nincsenek tisztában hogyan képesek arányos és tényszerű ítéletalkotásra ? Sehogy...
falazodesyka 2013.10.04 09:56:45
@jeriko: Kaptál te egy nagy lófaszt öregem. Az átlag reálhozam jóval kisebb volt 13 év alatt minha álamkötvénybe fektettél volna...
Hagyjuk már a hülyeségeket...
A Parlament parkolójában történt az incidens. A feltételezett elkövetőt már őrizetbe vették, a síró politikust jelenleg rendőrök vigasztalják - egyelőre sikertelenül. Az azóta már a Terrorelhárító Kommandó szigorított őrizetében lévő elkövető, a 8 éves K. Lívia…..
Nincs is annál egyszerűbb, mint érvelés helyett lehülyézni a vitapartnert. Esetünkben lenőzni. Illés Zoltán fideszpolitikusból egy tegnapi vita hevében szaladt ki az egyik legostobább és legősibb férfi sztereotípia, “attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön…..
falazodesyka 2013.09.13 09:00:55
@kérődzőgiliszta:
"Ezért nem lehet kormányváltás, mert azok, akik nem elégedettek a jelenlegi helyzettel, látva a hozzád hasonló libsi balfaszokat, egy életre letesznek arról, hogy odaszavazzanak!"
--
Szívemből szóltál... Ezek olyan szellemi nyomorékok, hogy bár hibázik a jobboldal nem egyszer, de ezek a penészszagú mélyostobaságukkal eleve kizárják azt, hogy akár másodpercekre is elgondolkodjon az ember, hogy ne jobbra szavazzon...
falazodesyka 2013.09.13 09:10:28
@kovi1970:
Már megkértelek egysejtű, hogy kímélj meg a jellegtelen, érdektelen, érdemi reagálásra érdemtelen és legfőképpen mérhetetlenül és fájdalmasan ostoba hozzászólásaidtól.
Pedig szeretett volna, vagyis remélte, hogy lesz.  A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció jászsági hősnője a köztévében szerepelt, az Estében az egy ideje nemtelen támadások egész sorát elszenvedni kénytelen Obersovszky Péter vendége volt. Ki ne emlékezne: Obersovszky…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
falazodesyka 2013.08.26 19:23:43
@ShwartzWazul: Tökéletesen egyetértek. Nagyon jó és lényeglátó ahogy ízekre szeded a csakazértis akadékoskodó senkit.. Gratula. Egyébként is aki arra vetemedik, hogy a Pink Floydon bármilyen fogást találjon annak nem ilyen "csakazértis találok benne hibát, mert olyan fasza gyerek vagyok" stílusban kell nekigyürkőznie. "Sajnos", a Floyd egyetlen dala többet ér mint a firkász eddigi életműve. A Great Gig in the Sky például - hogy csak egyet említsek - olyan remekmű amely átragyog téren és időn és egyszerűen annyira tökéletes, hogy minden kritika lepereg róla, mint ahogyan gyakorlatilag a teljes Floyd életműről is. VAnnak tökéletes életművek, nagyon kevés de a Floydé az... Önmagában szánalmas amikor valaki nekiáll a Floydot darabokra szedni és mikrószkóp alatt vizsgálni hogy mi nem jó benne. Minden jó benne...
Nem igazán szeretnék elveszni a hazai politika mocsarában, de Orbán Viktor Wall Street Journal interjúja kapcsán (magyarul itt található beszámoló) szeretném az ott elhangzottakat a tényekkel szembeállítani. Miközben a kormányzati propaganda gőzerővel hirdeti a sikereket leginkább…..
falazodesyka 2013.07.20 22:56:03
@Blogger Géza:
"Szóval igazából ez a furcsa, ha valaki ezeket mind megpróbálja letagadni, lefitymálni, lehazudni."
----
Pontosan nekem is ez a furcsa, de balostól érdemi, arányos értékelést ne várj semmiről. Istenbarmai ezek és ezt kb 8 év aktív, balosokkal történő türelmes, szájbarágós, érvekkel operáló viták után ezt bátran kijelenthetem. Én mindent megpróbáltam, nem azt kértem,hogy szeressék vagy ismerjék el Orbánt, csak azt, hogy ismerjék el hogy ha valami fehér az fehér. Hát nem sikerült. Ezeknek az istenbarmainak a lélektana már gyakorlatilag jobban érdekel mint maga a politika...
Most mindenki azt fogja gondolni, hogy elírtam a címet, vagy fizetett huhogó vagyok, de ha követik az alábbi gondolatmenetet, akkor belátják, hogy nem hülyeség. Ha nem lenne az egész rezsicsökkentési kampány, akkor már rég lennének a lakosság részére a versenypiacon olyan…..
falazodesyka 2013.07.20 11:49:49
@gertan: Pontosan, jelenleg ha jól tudom egy maximum oligopol szituáció van az árampiacon amit könnyű körbekartellezni. A szerző jobban tenné ha törölné a bejegyzését, mert negem speciel idegesít, hogy ilyen hazug senkik írásai kerülnek az Indexnél címoldalra. Bár ezt megszoktuk az Indextől. SZinte minden címlapra emelt blogbejegyzésben ótvar hazugságok vannak - az indexnek észre kellene már venni, hogy a színvonal ezért rohamosan romlik.
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
falazodesyka 2013.07.18 19:56:36
@Hátrányos helyzetű kaviár:

Mondjuk ha IRL találkozni merészelnél, akkor nem vagyok biztos benne, hogy az derülne ki, hogy képzettebb, olvasottabb, világlátottab vagy mint én... Mérget ne vegyél arra, hogy te vagy az okos itt ebben a szánalmas homokozóban... A pofád nagy, a teljesítményed szegényes...
falazodesyka 2013.07.18 20:00:20
@awsedrf:
Hu.. Hu... De szellemes vagy ecsém ! De szellemes ! Legalább kipréselnél magadból valami tényleg ütős, verbális bravúrt ! :)
Még nem tartunk az év felénél, de a természet már másodszor állítja rég nem látott méretű erőpróba elé az országot. Az mindenképp elmondható, hogy a civil szféra kiválóan vizsgázott/vizsgázik mind a két esetben, ami egészen elképesztően váratlan pozitív meglepetés…..
falazodesyka 2013.06.11 13:01:34
@Namir: Így van, bár gondolom a tényszámok mit sem fognak változtatni a véleményén a beteg elméjének... A 8 év alatti régiós összevetésben számított GDP elmaradásunk 25 % volt.
Erről nem beszélnek a rohadékok... MOst, a válság idején, frankválsággal súlytottan, most kiherélik Orbánt a minimális GDP csökkenés miatt, de a mínusz 25 % az nem számított..
falazodesyka 2013.06.11 13:02:17
@Namir: Gratulálok, nagyon jól összefogaltad...
falazodesyka 2013.06.11 13:02:59
@falazodesyka: ...sújtottan... bocsi...
Az alaptörvény-módosítást a köztársasági elnök aláírja, szentesítve ezzel egy újabb csomag intézkedést. Olyan intézkedéseket, melyeket minden józan eszű, szolidáris ember elítél. Az új módosítással egy sokkal rosszabb országban fogunk élni, ahol az áldozatvállalás…..
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
falazodesyka 2013.02.04 09:14:29
@teknoc erno:
VAn éhség nyilván. Korábban is volt. VÁlság van, a kormánynak meg 3% alatt kell tartani a hiányt szigorúan s közben nem árt ha államadósságot csökkent. Összehasonlításul: a szociknál KONJUNKTÚRÁBAN 10 % felett volt a hiány, s közben meg két és félszereződött az államadósság. Világos volt, hogy a kibontakozó EU válsággal együtt egy ilyen örökség nem fog két év alatt felvirágzásba átfordulni, mert az lehetetlen. Ne hidd el amit a baloldal fröcsög: ha ők lennének kormányon még nagyobb lenne az éhség, mert válságban - AMIKOR A NÉMET GAZDASÁG IS STAGNÁL - az ő elképzeléseik csak növelnék azt. Ez tuti. MOst pedig túlhazudják az éhezés mértékét, nyilván. A hazudozás, a negatívumok felnagyítása és a pozitívumok elhallgatása vagy minden eszközzel történő diszkreditálása a vérükben van. Soha ne higgy a magyar baloldalnak. Egyébként aki azután elhiszi amit most fröcsögnek, miközben 8 év alatt meg két és félszerezték az államadósságot valamint a hiányt 10% fölé vitték - azt a hiányt amit ez a kormány 3% alatt tart 3. éve - szóval az aki ezek után bármit elhisz a baloldalnak azzal komoly bajok vannak...
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..