Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyilas

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Nyilas 2014.08.08 19:38:46
@fda:sehol te...
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Kiss-Rigó r. kat. püspökhöz szerencsétlen módon nem jutott el még a híre Ferenc pápa Lumen fidei c. enciklikájának, és gondolok itt különösen annak negyedik fejezetére, amely kifejti a kapcsolatot a hit és a közjó között. Benne a pápa kifejti a Kiss-Rigó r. kat. püspök…..
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Önjelölt és amatőr, műkedvelő bloggerként időnként egészen elképedve bámulom profi újságíró kollégáim azon hír-produktumait, amelyekkel simán túltesznek a legendás nagyotmondó obsitos, Háry János, vagy talán még inkább Münchausen báró legfantasztikusabb hazugságain…..
Nyilas 2014.04.08 15:54:09
Nemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően…..
Manapság az újoncokat kisebb bajnoki meccseken vetik be, csereként, hadd edződjenek… Fekete László 1973 novemberében játszott először az Újpesti Dózsa akkor zsinórban ötödik bajnoki címénél tartó nagycsapatában. Nem bajnokit és nem is csereként. Az ellenfél a Benfica volt.…..
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
Fűre lépni tilos! 10.000 Ft/lépés. Azért megijedni nem kell, a poénos táblák a jelenleg lezárt Kossuth téri építési területen vannak és csak az ott dolgozó munkásoknak szólnak. Remélem azért nem gondolta komolyan a főnökük, mert akkor nagyon könnyen kiszúrhat valaki a…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Ha azt mondjuk, hogy nem a legelegánsabban reagált a köztévé műsorvezetője a hétfő reggeli bankrobbantásra, akkor még finoman fogalmaztunk. Ahogy az Index is megírta, távirányítású vagy időzített bomba robbanhatott a CIB Bank XIII. kerületi fiókjának előterében hétfő…..
A Ténytár eddig csak a Pinokkió-díjak kiosztásával foglalkozott, idén viszont, év vége alkalmából, kiosztjuk a legjobban teljesítő országnak járó elismerést is, amelyet természetesen nem kaphat más, mint Magyarország. Bár sokáig kételkedtünk a Fidesz társadalom- és…..
Az MTI apró híreiből értesülhettünk, hogy Magyarország egy novemberben létrehozott, egyelőre ismeretlen hátterű társaságon keresztül még a választásokat megelőzően 4000 tonna uszadékfát importál Vietnamból, amit az átalakított karcagi rizshántolóban fognak kiszárítani,…..
Naiv ügyfél kiakadt, hogy tömbösítve kapta meg az utóbbi hónapok levelezését az OTP-től, pedig korábban már egyszer felfogták, hogy melyik a levelezési címe. Bizonyára náluk is infrastrukturális fejlődés ment végbe, ezért butulhatott vissza a rendszer 10 évet: Boldog…..
Igazán szép karácsonya volt a Pápanyalóka blognak: a jászdózsai éjféli mise végén osztogatott, Szűz Mária-kulcstartónak ott a helye a vallási giccsipar nemzetközi első vonalában. A JászBlog beszámolója szerint a világítós kegytárgyat Pócs János országgyűlési…..
Hűséges olvasóink tudják: blogunk sohasem hajszolta az olcsó népszerűséget, mindig kerültük a hatásvadász címeket, és mémipari outputjainkkal nem pengettük a zsigeri gyűlöletkeltés húrjait. Ebben a posztban két olyan embert fogok megvédeni, akik előtt amúgy nem fékeznék és…..
Az Index lehozta a legújabb Tarlós-Vitézy levelet, hiába, nagy levelezőpajtások ők ketten. Ebben Tarlós tök őszintén megírja Vitézynek, hogy kurvára nem érti a a leveleket, beszámolókat, amiket Vitézy ír neki, így legyen szíves redukálja le a mondanivalóját, sőt, előbb a…..
Joggal kérdezhetik, miből gondolom, hogy a szocializmus felé menetelünk megint. Sok jele van ennek, hogy csak nagy hírtelen néhányat említsek: az államosítások, a hatalom központosítás (vagyis demokratikus centralizmus, mondogatták anno a pártiskolán) és a folytonos békeharc…..