Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorkateo1

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti cikk:Bethany Webster: Why it's crucial for Women to Heal the Mother WoundWebcím: http://womboflight.com/2014/01/18/why-its-crucial-for-women-to-heal-the-mother-wound/Fordította: spreadthelight Ha szeretnél értesülni az új írásokról, kövesd az inspirát a…..
Evelin lányunk februárban születik, és a szobáját természetesen megújítjuk érkezésére! Mosolyogtunk is, amikor beszéltünk róla, hogy az embereknek különböző útjai vannak, ahogyan kifejezik szeretetüket, kedves szavakkal, együtt töltött idővel, érintéssel,…..
Tisztáztuk már, mi minden történhetett Józsival gyerekkorában, amitől kialakultak a korai maladaptív sémái, amelyekkel azóta is szívatja önmagát. A következő – látszólag teljesen jogos – kérdés: ha egyszer a sémák csak arra jók, hogy Józsi szívassa velük önmagát,…..
Dorkateo1 2017.06.12 22:34:08
@Gregor Samsa:
"mintha egy az agyunkban élősködő önálló élőlény lenne, akinek saját céljai vannak, és ezek érdekében folyamatosan átver minket."

szerintem tökéletesen leírtad, pont így működik, mint egy kiirthatatlan élőlény.
Bethany Webster írása Az anya és kislánya közötti térnek egy olyan egyirányú csatornának kellene lennie, amin keresztül a támogatás következetesen az anyától a lány felé áramlik. Az ugye magától értetődő, hogy a kislányok teljes mértékben függenek az anyjuktól fizikailag, mentálisan és érzelmileg.…..
Dorkateo1 2017.01.29 12:25:48
@Lelkünk rajta: bátran ajánlom őt www.lelekfono.hu/
Dorkateo1 2017.03.24 23:48:36
@Lelkünk rajta: lelekfono.hu. Nekem nagyon sokat segített.
Sokféleképpen lehet a közönséget megtéveszteni. Régen, a középkorban ezt úgy tették, hogy titkos kódokat rejtettek a képbe, vagy olyan motívumot festettek bele, amelyről tudták, hogy a közönség nem veheti észre, mert a templom megvilágítása ezt nem teszi lehetővé. A modern korban vannak kép- és…..
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
Dorkateo1 2016.05.21 15:59:16
Sziasztok,
én is gipszelve "pihenek" itthon.
Nagyon köszönöm a megosztásokat!
Nyitottam egy FB csoportot, hogy frissiben könnyebb legyen kommunikálni. Achilles ín szakadás a neve.
www.facebook.com/groups/achillesin/

Belinkelem oda ezt a blogot is és a fontosabb infokat összegyűjtve felteszem a csoport fájljaihoz is.

köszi és gyógyulást mindenkinek!

(u.i.: ma hoztak nekem egy MediWalkert és a pasi feljött a 3.-ra lazán, pedig 4 hete műtötték, szóval fel a fejjel)
Volt egy kis szabadidőm, így elkezdtem megvalósítani egy régebbi ötletemet: egy automata holdnaptárat, melynek a kertészeti részével készültem el. Eléggé macerás dolog a word fájlba, előtte meg a naptáramba beirogatni a szöveg alapján, épp ezért, hogy ne kelljen vele annyit…..
Csíkos Cukkini Blog Bemutatkozás 2013.09.12 18:43:56
Először is szeretettel üdvözlök mindenkit a blogon! Lassan 5 éve, hogy elkezdtünk kertészkedni, és zöldségeket termeszteni magunk számára. Rengeteg örömöt, büszkeséget és elégedettséget hozott ez számunkra, de nem volt egyszerű. Aki kertészkedésre adja a fejét, annak…..
Pedig nem is ilyet akartam :) Két hónapja birtoklom a masinát, egy hónapja érkeztek meg a megrendelt kiegészítők, így most már nem csak az első benyomásokról, hanem a tapasztalatokról is be tudok számolni, bár a tartósságáról értelemszerűen nem tudok nyilatkozni. Nem reklámnak…..
Ökofalu szervezés Ökofalvak 2010.08.28 14:34:00
  01. Ökofalvak   A magyarországi ökokezdeményezéseket bemutató sorozat első része az ökofalvak bemutatása. Mindössze 3 falu került ide. Úgy gondolom, hogy az ökofalu egyik alapvető ismérve az önfenntartási képesség. Ezek a falvak, ha jelenleg nem is teljesen…..