Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samamoto

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogosan aggódhatnak Aaron Sorkin új sorozatának rajongói: az NBC úgy döntött, hogy egy héttel korábban leveszi a műsorról az állítólag "előre tervezett" szünetre vonuló sorozatot, és helyette az egyik legígéretesebbnek tartot midseason szériáját, a Black Donnelys…..
Samamoto 2007.02.15 07:55:04
Bill Gates bent járt Jon Stewartnál, és a szegmens végén úgy rohant ki, mint akit űz valami Apple gépeket lóbáló láthatatlan ellen. Vaddöfakk, tanácstalankodott sok millió tévénéző, mire Jon másnap elmagyarázta, hogy miért is szaladt el a szemüveges ember oly…..
Az ember akinek a Beverly Hills 90210 nyavajgós tiniproblémáit, a Melrose Place intrikusait és jónőit, no meg a Szex és New York promiszkuitását köszönhetjük. Régi motoros a tévészakmában, Aaron Spelling mellett tanulta ki a mesterséget, ami meg is látszik rajta és sorozatain…..
comment:com Beszélgetni unalmas? 2007.01.15 08:10:00
Legalábbis a Lost/Eltűntek készítői szerint. Az RTL-en második, az AXN-en rövidesen harmadik évadát taposó szigetes sorozat egyik legidegesítőbb jellemzője a kommunikáció teljes hiánya, azaz a karakterek totális bizalmatlansága egymással szemben, senki, senkinek nem mond semmit.…..
Samamoto 2007.01.15 08:35:57
A linkre kattinva egy 13 perces, nagyon mókás, politikai felhangoktól sem mentes BSG bakiparádé, és egyéb nyalánkságok láthatók. Mi sírtunk a röhögéstől, de csak a 3. évad első felét ismerőknek javallott, mert spoileres. Bakiparádé BSG módra. A videóra az index fórum Lyta…..
Csupa 78-as, meg 79-es filmmel kínáltak meg minket ma, döntse el mindenki maga, hogy ez jót jelent, vagy rosszat. Kezdjük mondjuk a Bombanővel, az idétlen Dudley Moore-vígjátékkal, amelynek fő vonzereje természetesen Bo Derekben rejlik, illetve Derek csatolt részeiben. Bo Dereket…..
Samamoto 2007.01.10 08:42:27
w Dömdödöm... 2006.12.22 19:36:00
Meghalt Lázár Ervin.Mesét mondani nehéz hivatás, ő viszont könnyedén művelte, vitorlázott a saját szabadon engedett fantáziáján, jó széllel, jó társasággal a fedélzeten. Mikkamakkával, Aromóval, a fékezhetetlen agyvelejű nyúllal, Szörnyeteg Lajossal, Ló Szerafinnal és a…..
Samamoto 2006.12.23 18:29:50
A Battlestar Galactica rajongók fasza csávók/csajok, ezen a videón konkrétan 10 percig röhögtünk. Pedig csak a mikulás van benne, és a népszerű sorozat főcímének feliratai. ..
Tudom, hogy Veres János lefejelte, és erre lehetne írni egy rutincikket, hogy nahátakkormost aztán, hiszen már régen ki kellett volna, főkolomposként, szimbolikusan is, rugdalni őtet kifelé, fejét venni, sós kútba tenni. Naná, kellett volna. De sajnos ez most nem nagyon érdekel, meg…..
Aki ma mozizni akar, az készítse be pattogatott kukoricát és egyebeket, mert lesz mit nézni, bár a fajsúlyosabb filmek közben nem szoktunk chipset tömni az orcába, de ez részletkérdés. Időrendi sorrendben az első, amivel összefuthatunk, az a Feldobott kő lesz. Jó kedvre nem fog…..
Samamoto 2006.12.06 08:13:56
Nálunk csak a hozzánk hasonló tévéfüggőket érdeklik a számok, Amerikában viszont minden tévés fejes a Nielsen adatokra tapadt, hogy megtudja: volt-e értelme az idei első sweeps-re elköltött rahedli pénznek, vagy csak egy nagy böszmeséget csináltak? A rövid válasz:…..
Samamoto 2006.12.06 08:09:58
Ezen a linken tekinthetők meg az év legviccesebb televíziós reklámjai, tessék szavazni rájuk, és megnézni, hogy a sportszeletes rasta gyereken túl is van világ a reklámok világában...
Nem egészen értem az m2 stratégiáját, valószínűleg nincs is nekik. A Szombat esti lázzal versenyeztetni a Miért?-et, meg a most induló irodalmi műsort, A hetedik szobát több, mint ostobaság. A Miért? elég bénán van kitalálva, de legalább korszerű történelemi ismeretekre…..
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
w Allah cikiben 2006.11.24 16:00:00
Törökországban hőbörögnek bizonyos emberek, hogy oda ne merészkedjen a római pápa. Az ordítozó, fenyegetőző tömeg még mindig azért zabos, mert XVI. Benedek felidézett néhány archív gondolatot arról, hogy az iszlám egy eléggé erőszakos vallás. Ha van ezeknek istenük, az a…..
Ha klasszikus magyar mesesorozatokat nézünk, nem árt, ha tudjuk, hogy mögötte íróként, szerkesztőként, vagy dramaturgként biztos, hogy ott találjuk Bálint Ágnest, ami a gyakorlat rideg nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy a forgatókönyvet ő írta, az ötletek…..
A spoiler az egyik leggecibb dolog a földön, képzeljük el, hogy beülünk a Hatodik érzék című Bruce Willis filmre, és a 23. percben mögöttünk megszólal egy gyökér, hogy "höhö, Bruce is halott, már tegnap láttam". Ilyenkor az ember a Doom-ból idéz fel ütősebb…..