Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fryci

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
comment:com F.É.R.F.I. 2018.11.14 22:30:18
Ha esetleg valakinek kétségei lennének afelől, hogy a seggnyalás hivatalos mértékegysége létezik-e, és az a Ripost vagy az origo, akkor segítünk: a Ripost. Ez így ahogy van, tökéletes: Az origo is reagált, némi spéttel ugyan, de fél négykor ők is kitolták az anyagot címlapra...
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
fryci 2018.08.23 10:59:55
Budai látképpel nyitunk, meg azzal, hogy Tünde és fia a Teslával rója a várost. Az előző részben kapott ajándék graffiti lelőhelyét nyomozzák. No nem azért, mert a bekeretezett verziója még nem volt elég, sokkal inkább megsemmisítő szándékkal. Szerencsére nem kell sokáig kutatniuk, hamarosan eléjük…..
fryci 2018.04.26 12:26:07
@Lily1218: Maximálisan egyetértek. Tündének viszont a férje a látottak alapján szintén egy elég alpári stílusú férfi, meg azért elég kemény hamisítási botrányba keveredett pár éve.
2:21. Ennyit kell várni a kontentra az új évad első részében, mer' a formátumnak köszönhetően van hogylesz és hogyvót, fürdőruhás luxik és kurvaanyázó Vivi, két új szereplő és megannyi nagyszerűnek ígérkező beszélgetés. A lecsóba egy jógateremben csapunk bele, ami pont úgy néz ki, ahogy Kósa Lajos…..
Imádja a fesztiválokat, rengeteg időt szentel a testére, mozgását pedig az egész ország ismeri. Ugyan ki másról is lehetne szó, ha nem Pumped Gabóról? Marcellina ugyan nem fejtette meg a rejtélyt, de a leírásból egyértelműnek tűnik, hogy az Index által felfedezett fiatalemberről van szó, aki a Blikk…..
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
fryci 2017.05.24 13:17:27
@thegabcsi: Még hozzátenném, hogy azért külön remegnek, hogy valami magyar vonatkozása legyen a tragédiának, most is sikerült összehozni, mert már írták, hogy az egyik áldozat tanárnője magyar származású
A Király fingott annak idején. Bizony. És ez hír lett a TV2-csoportnál, majd persze az egymás seggbe deréking beágyazottság jegyében az origón is. Bravó. 59 éves lenne Zámbó Jimmy, ennek apropóján adomázott egy sort két fia a TV2 csoport csatornáján. „Apu kedves, konzervatív ember volt. Egy…..
Még az a szerencse, hogy a királyi tévé a BBC elveinek megfelelően működik, azaz követik a brit közszolgálat négy alappillérét (tisztesség, függetlenség, érzékenység, megbízhatóság) és például betartják ezt itt lent, amikor a Junior Prima-díjak átadásáról számolnak be:  A BBC-ben a műsorkészítés…..
fryci 2016.11.22 12:21:21
@Trackers: Igen, felsorolták
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Racionális embernek tartom magam, az Astro Tévéből is csak a pénzmágiánál kezdek el tárcsázni, de nem hagyom magam palira venni a Szentivánéji dupla rontáslevétellel, haha, átlátok rajtatok, rohadt sarlatánok, nem is áldoztatok kecskét hozzá, így hogy veszed le a rontást, hm? Azzal is tisztában…..
fryci 2016.08.02 08:42:12
@kozmamiki: Ott van a cikkben, hogy a kép kamu...
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
fryci 2016.07.19 14:47:48
@testnedv: Ha volt Pro4-ed akkor igen, annak a helyén van
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
Blue Lemon Töltött paprika 2016.07.13 07:24:54
Konfliktuskezelő kurzusunk mai részében az 'én a húsgombócot kérem, nem a paprikát' helyzetből adódó problémák megoldására mutatunk megoldást. Mindannyian láttunk már tányér szélén otthagyott, jobb sorsra érdemes megfőtt, tartalmától megfosztott és összeaszott zöldpaprikát, mert valaki vagy megeszi…..
Valószínűleg már minden rajongó Gilmore-lázban ég, főleg, mióta kiderült, hogy minden szereplő, visszatért az újabb, négyrészes sorozatba, még Sookie is. Pedig sokáig úgy volt, hogy Melissa McCarthy már akkor sztár lett, hogy kihagyják. Az egyetlen szomorúság, hogy Edward Herrmann, azaz Richard…..
Szerintem pont olyan, mint aranyérkenőcsöt vagy egy liter tejet, de nem vagyunk egyformák. Dombóvárinak mindenesetre ma este 9-től lesz az önálló estje a Comedy Central Comedy Club című műsorában, amiben, és most idézem a sajtóközleményt, szó lesz a súlyproblémáiról, az evésről, a barkácsolásról, az…..
Az ezekben a pillanatokban is zajló Media Hungary 2016 konferencián jelentette be Ökrös Gergely a TV2 programigazgatója, hogy ősszel Star Academy címmel új zenés tehetségkutatót mutatnak be. Az Endemol formátumáról van szó, amit Magyarországon ők vásároltak meg elsőként. Nagyon könnyen össze lehet…..
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
fryci 2016.02.25 12:17:31
@V.János78: Igen? És az őskomcsi Napkelte tiszteletreméltó szerkesztője most kinek a szekerét tolja?
Az MTVA nem egy következetes cég, ezt eddig is tudtuk, a Blikk mai híre viszont erre is rátesz egy lapáttal: állítólag pár órával Jakupcsek Gabriella tavalyi kirúgása után a közmédiánál valaki meggondolta magát, és jelezte a műsorvezetőnek, hogy visszavennék. Jakupcsek Gabriella kirúgása emlékezetes…..
fryci 2016.02.19 10:16:31
@Buzi aki Olvasa: Aki most ül a fotelba, ingyen csinálja?
Azt ugye mindenki sejtette, hogy amint a férje, Vajna András (korábban: Andy Vajna) állami kölcsönből és némi OTP-s hitellel megtámogatva megveszi a TV2-t, a feleségének menten jut majd szerep a tévénél, de azt nem gondoltuk volna, csak egy mezei időjárásjelentést bízna rá az ura, hát annyi műsor…..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
Ahogyan tegnap is megírtuk: elindult a Propaganda új évada, a nyolc új rész vendége mind-mind nő lesz, hogy női témákról is tudjanak beszélni az adásban. Az első adásban nem is aprózták el: Tenki Réka volt a vendég, és mivel most ő a rossz szülésélményről és a bántalmazó…..
Engem ez annyira nem hatott meg, egy faszi meghal, és a kisvárosban mindenkinek vannak titkai. A szereposztás miatt érdekel egy kicsit, de majd nyári dara lesz belőle szerintem. ..