Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViktorH

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha világszerte az elmúlt évtizedekben jelentősen csökkent azon országok száma, ahol rendszeresen alkalmazzák a halálbüntetést, még most is közel hatvan olyan országot ismerünk, amelyekben időről időre halálos ítéleteket hajtanak végre. Az Európai Unió (és jogelődjeként…..
Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök tavaly decemberben az ország geopolitikai helyzetét elemezve figyelemreméltó kijelentést tett. Miután Alekszej Miller Gazprom-vezérigazgatóval zártkörű megbeszéléseket folytatott a Belaruszon keresztül zajló energiaszállításokról, a több…..
Minszkben több mint száz karácsonyfa közül választották ki idén a város három legszebb fáját. Рождество Христово - azaz a pravoszláv karácsony alkalmából került sor a nemes versengésre. Íme az első három helyezett:     Forrás: kp.by…..
Belovezsszkaja Puscsa, Mir, Nyeszvizs... Elsőre Belaruszról sokaknak csak a teljes izoláltság jut eszébe (sajnos). Ezt a teljesen téves nézetet a jövőben igyekszem majd eloszlatni, addig azonban beszéljenek – helyettem is – a belorusz kulturális örökséget illusztráló…..
Belarusz - az ismeretlen ismerős Egy pár percre mindenki tegye félre az előítéleteket, percepciókat; remélem, hogy ez a videó elnyeri a tetszéseteket: (A videó 80%-a Minszket mutatja be, de azért felbukkan - többek közt - Grodno, Mir és Breszt is.) Belarusz, Belorusszia,…..