Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beltmaker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok, hogy ma angliai poszt következik. Azt nem mondanám, hogy akinek elege van Angliából ne olvassa, mert szerintem sok érdekesség van Anikó történetében, mást ne mondjak, végre egy olyan történet, melyben összetartó magyar közösségről olvashatunk. Már csak ezért is…..
beltmaker 2013.01.19 16:21:37
@hagyma: Nalad a pont! Hidd el, hogy ha otthon talalnek olyan munkat, amivel 160e HUF bevetelre tudnek szert tenni havonta, nem haboznek hazamenni! Az itteni csajok igenytelenek, tehat nalam nem johetnek szoba. Innentol kezdve a "csaladalapitas" mint olyan meg varat magara.
beltmaker 2013.01.19 16:35:08
@M. Péter: Koszi Peter! Akkor ezt ugy tunik, hogy bebuktuk. :-) Vegul is nem volt nagy osszeg csak bosszanto, hogy 3 evig laktunk ott es nagyon vigyaztunk mindenre. Odafigyeltunk meg a kertre is! Es a vegen kitalal ilyen faszsagot, hogy a hutot ki kellett takaritani es arra £40-ot szamol fol. Hat tudod mit? Koltse arra amire gondolom. Ugy latom, hogy ebben a szutyok orszagban (mert egyebkent az!) minden arrol szol, hogy a bevandorlokat hogyan lehet megvagni. Ez itt kerem a modern rabszolgatartas! De nem panaszkodom, mert en valasztottam (persze ez sem igaz teljesen de mindegy) ha nem tetszik, lehet menni haza vagy mashova.
beltmaker 2013.01.19 16:40:47
@hagyma: itt is kb annyi a deposit csak fontban. most viszont nagyon jol jartunk. azt mondja a csavo az agency-ben, hogy £500 a deposit es £500 az elso havi berleti dij. A berleti dijjat levontak bankszamlarol a depositert meg majd jon es adjuk neki oda kp-ben. Ennek mar vagy 4 honapja es az embert nem lattuk azota sem. A deposit meg nalunk van, de lehet, hogy ha elkoltozunk, akkor visszakerjuk. :-)
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
beltmaker 2012.12.30 09:10:19
@XCat: Az Egyesult Kiralysagban elek. Termeszetesen itt is lopnak mindent, telefont is. A megoldas nagyon egyszeru. Biztositas!! Itt a bankszamladhoz adnak biztositast mindenre. Tv, DVD, Fenykepezogep, Mobil stb... Vasarlast koveto napokban bemegy az ember a bankba es INGYEN (mivel a bankszamla elofizetesi dija tartalmazza) kotsz biztositast a keszulekre. Tovabba a lopott telefon keszulek Anglia teruleten soha tobbet nem hasznalhato es igen komolyan veszik az ilyen es ehhez hasonlo bejelenteseket a rendorsegen.