Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woebyte

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig ismertem meg Mickey Rourke-ot az Angyalszívben. Hihetetlen, hogy egykor angyalarca volt a ma már felismerhetetlenné plasztikázott színésznek. Ritka Hollywoodban olyan látványos visszatérés, mint az övé, hiszen a műtétek miatt szétszabott arca miatt nem is hasonlít egykori…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
woebyte 2013.10.14 21:54:30
A világ legdrágább hamburgere még nem kapható, mert várhatóan a jövő hónapban rántják le a leplet róla Londonban. Azért övezi ekkora felhajtás ezt az egyébként relatíve egyszerű ételt, mert az, ahogy egy holland tudós létrehozta, örökre megváltoztathatja a hamburgerről…..
woebyte 2013.05.15 22:52:15
A c|net az amerikai és nemzetközi tech-portálok között az egyik legnagyobb név, és sok mindennel meg lehet vádolni a szerkesztőséget, de azzal nem, hogy szélsőségesen Android-pártiak lennének. Annál érdekesebb, hogy a minden évben kiadott "az év 100 legfontosabb…..