Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majomábécé

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízcsövekből is lehet menő, ipari stílusú kiegészítőket, kisebb bútorokat kreálni. Férfias stílusú lakásokba ideális. Forrás itt...
  Bevett szokásom, hogy blogbejegyzéseimet tematikus blogokba rendezem, mert az írásaim gondolatisága egymásra épül. Így könnyebb az írásaim történeti áttekintése, és a logikájuk is jobban követhető. És nem utolsó sorban könnyebb hivatkozni az előzményekre is. Jelen esetben is ez a helyzet. A…..
Sikeres és igen jó hangulatú volt a szombati demonstráció, a közmédia ennek ellenére egy sort sem közölt róla. Egy 20 másodperces hír nem jelent meg semelyik hiradóban. Ezért a következő levelet írtuk az MTVA-nak. A környezetvédelem a Tiltott kategóriába került a…..
A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán…..
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik, hogy megkapja a szavazatomat? Akármilyen érzelmű is az ember, kötelessége, hogy megvizsgáljon minden lehetőséget. Bajnai valamennyire hiteles, de Gyurcsánnyal való összeállása után ez a hitel elszállt. Az LMP programja annyi, hogy legyen az egész…..
  Mivel tegnap az Országgyűlés döntést hozott arról, hogy Fekete Györgyé a Műcsarnok, ma az Összefogás a kortárs művészetért csoport temette az intézményt. GyászjelentésMűcsarnok 1896-2013Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Műcsarnok, életének 117. évében,…..
Bírom ezt az Egészségügyi  Világszervezetet. Nagyra értékelem abbéli fáradozását, hogy Orbán Viktor amúgy sem gyenge lábakon álló önbizalmát és küldetéstudatát lehetőleg jobbról megtámassza és elismerően vállon veregesse. Végül is kell a nemzetközi megerősítés…..
Ha valakinek hiányzik Matolcsy György és "érdekes" nyilatkozatai, az most megnyugodhat: a magyar tündérmese folytatódik, mégpedig Orbán Viktor tolmácsolásában. Mikor már azt hittük nem jöhet rosszabb a miniszterelnök jobbkezének CNN-nek adott nyilatkozata után, a kormányfő a…..
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Mandiner blog Cécile-es évszakok 2013.06.19 07:01:00
Úgy tűnik, nemes hagyománnyá érett, hogy az év egy bizonyos szezonjában beindul az össznépi kulturkampf: nevezzünk-e el utcát, teret, szobrot, emléktáblát Tormay Cécile-ről, Nyirő Józsefről, Wass Albertről; avagy ideológiai eltévelyedésük okán ne büszkélkedjünk velük.…..
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..