Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Degenere

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az admin-jogoknak része, hogy az ember megnézheti a statisztikát. Nos, az eredmény érdekes: a másfél évig új poszt nélküli blogot napi 10-12 ember csak letöltögette naponta. Hogy miért, azt nem tudom - elvileg be lehet állítani úgy, hogy az új posztot jelezze a rendszer. Két eset…..
Fel lehet tenni a kérdést: miért nem írtam ilyen hosszú ideig semmit? Volt, aki a kormányváltás után abbahagyta a blogolást (a Fidesz-párti sasika), volt, aki szép ütemesem elkurvult (a hajdan üde mandíner,  vagy ufi, vagy reakció). Volt, aki "konzervatívként" villogott, a…..
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Degenere 2012.12.12 14:36:53
@dr.pupak30: "az sugallja, hogy Magyarország egy élhetettlen fertő, ahol mindenki egy frusztrált gyűlölködő. Ha nem érzi jól magát valaki, vagy nem tud megélni, menjen külföldre"

Ok okozat, nem gyanus? Azért mennek a magyarok tízezrei külföldre mert egyes blog ezt sugallják nekik mi?

Különben pedig igen egy fertő, és olvasd végig a kommenteket, vagy csak menj végig valamelyik pesti utcán.....

Ki kell menni Nyugatra, vagy Amerikába, és meglátod mennyivel mások az emberek.Nincs egy hangos, indulatos szó, agresszivitás. Segítőkészek, mosolygósok, nem irigykednek arra, akinek egy kanál szafttal töb jutott a tányérjára.

Tudomásul kell venni hogy ilyen toplák cigányok gyülekezete vagyunk sajnos. Persze hogy a normális megy. Régen nem csak a munkahelyről, meg a megélhetésről szól ez az egész.
Degenere 2012.12.12 14:47:06
@dr.pupak30:
Szerintem a legtöbb magyar szeretne normálisan élni a hazájában.

Csak sajnos nem hagyják. Neked a kurucon kimosták az agyadat. Nem azért mennek el a fiatalok meg a középosztály fiatalabbja, mert utál magyar lenni.

Azért mennek el, mert egy bürokratikus, korrupt, demagóg,hazug, sztálinsita ideológiával áthatott, diktatúrába hajló országot, nem akarnak hazájuknak.

Szerencse hogy van internet (még) és nem olyan egyszerű kimosni, meg telehazudni az emberek agyát, mint 40 évvel ezelőtt.
Degenere 2012.12.12 14:52:51
@dr.pupak30: Én nem mentem sehova. Már túl öreg vagyok mindent újra kezdeni. Te vagy az , aki nem ebben az országban él.