Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eiselmirjam

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
eiselmirjam 2013.02.11 21:30:55
@Putyur: Teljesen igazad van.
Ahogy írták egy páran a vatera azt tilt ki akit akar (nem kell indokolniuk)
De ellenem sem bejelentés sem aukciós szabályszegés: helytelen hirdetés, önlicit vádja NEM érkezett.
És hajlandó lettem volna elküldeni a kért adatokat, ha a vevőknek nem írkálnak effélét. De még az is hab a tortán, ha elküldtem volna az adatokat, SEM állították volna vissza az aukciókat, és a díjakat ki kellett volna fizetnem (ezt ők írták) És miért?:( A semmiért, elvileg szúrópróba szerűen ellenőriznek de pl az aki 500 terméket tölt fel és törlik neki emiatt, annak is ki kell fizetnie a díjakat:S
eiselmirjam 2013.02.12 18:24:46
@Flugos furgonos: Nem kaptam értékelést... :/ Ez a furcsa a vevők listájából "eltűnt" az accom, ahogy ők mondták, és én sem találtam, és igen én is így tudom, hogy utána lehet nézni (ismerősömét a mainapig megtalálom), így ez is furcsa, de őszintén nem érdekel...:S
Magica megpróbálta Windows 7.8-ra frissíteni Nokia Lumia 800 telefonját, de leakadt a projekt, és az internetes barkácsmegoldással sem javult meg teljesen. Váratlan fordulatként a Nokia Care sem személyesen, sem emailben nem tudott értelmesen segíteni, minthogy még a telefonhoz…..
eiselmirjam 2013.02.09 22:42:43
András naivan elhitte a kötekedő fuvarozónak, hogy akkor is érvényes a garancia a kádra, amit rendelt, ha átvétel után átnézi. Persze nem. 2012. november elején a szigetszentmiklósi bauhausban vettem egy kádat, kádtartó és egyéb dolgokat 100.000 Ft fölötti áron. Éltem a…..
eiselmirjam 2012.12.13 17:46:43
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
eiselmirjam 2012.12.12 10:18:44