Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GH

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog E-ticket gondok 2010.04.08 11:00:06
Már amikor a Kerepesi úton teszteltem a rendszert megkérdeztem, hogy mi a teendő, ha bedöglik a kioszk? A válasz frappáns volt, szólni kell a kalauznak, az ír egy utasleadási lapot, majd azzal el kell menni  a..... Vicces több mint két éve üzemel a rendszer, de még mindig nem…..
Néhány napja kértelek benneteket, hogy európai gyorsvasutas élményeiteket osszátok meg velünk. Amellett, hogy itt is megjelenítem, mert érdekes a téma, Szudvari már jelezte kommentben, hogy egy cikket akar írni belőle. Íme az eddig beérkezett élmények vágatlanul:Olasz…..
 Vagy ismét a félnapos szájkarate party kezdődik?  A 2000-eshez hasonló nagy leállás körvonalazódikMár kedden megbénulhat a vasút, ha a kormány képviselőivel a mellékvonalak bezárásáról ma folytatódó egyeztetés nem a vasutas-szakszervezetek elvárásai szerint alakul…..
Olvasónk barátnőjével és vasutas barátaival együtt vonattal utazott külföldre. A kis társaság csendben elvolt, nem úgy mint a mögöttük lévő szintén vasutasokból álló társaság, akik egyfolytában italoztak. Az egyik részeg lekapcsoltatta a lámpát a vagonban, mert aludni…..
Egy évvel az eddig sikertelennek bizonyult vasutas-gördülősztrájk megindítása után, új fogásokat próbál ki a Gaskó István vezette Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ); például a tagok SMS-ben kapnak majd értesítést a sztrájk megkezdéséről – írja a…..
Egy kedves barátomtól kaptam a lenti szösszenetet, amit muszáj megosztanom Veletek is. Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek! Interaktív…..
Szerkesztő kommentje alant... Egy pár nappal ezelőtt a Vasutasok Szakszervezete és más szakszervezetek megállapodást kötöttek a MÁV jogutód Kft-ékben dolgozók leépítésének szabályairól. A szakszervezetek megígérték, hogy konstruktívak lesznek és úgymond a többi dolgozó…..
Vigyázat hosszú lesz, de megéri. 170 km 7 óra alatt nem semmi... Na ez a szopás nem amikor tövig nyeled a calippot.. Üdv! nemrég bukkantam rá (tegnap :) ) erre az online MÁV-os panaszládátokra, és pont valmai hasonlót kerestem. Nem tudom hogy jó helyre írok e, de azt szeretném,…..
Új MÁV blog Bezzeg a DB 2008.05.15 12:02:00
Dávid beszámolója a DB-ről. (nem adatbázis, hanem a német vasút). Egyszer majd nekünk is legy ilyen ugye? Kedves MAV-blog!   Levelem ha akarod kiteszed a blogra, ha nem nem - nem konkret elmenyemet szeretnem veletek megosztani, inkabb sirankozas ez amolyan "igy is mukodhetne a…..
Április elején Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke látogatást tett a konföderációhoz tartozó MOL Olajipari Szakszervezetnél, ahová Galambos László, a százhalombattai telep vezetőjének döntése alapján, „csak fegyveres őr kíséretében” léphetett be.…..
Eddig úgy gondoltam, hogy egy vállalatnál a következő a hierarchia: 1. Takaítónő (pláne ha diplomás suvick) 2. Titkárnő 3. Portán ... N. Vezérigazgató De most szembesülhezünk azzal a ténnyleg, hogy az igazi úristenek a MÁV-nál a pénztárosok, hogy mosnám ki egyik-másik…..
Nos azt hiszem néhány dolgot hozzá kell tennem, hogy tisztán lássunk. Én egy picit kiakadtam a felvezetőn, hiszen a vasárnapi vonat a szokásos minőséget hozta. Együtt utaztunk Gyomától a Keleti Pályaudvarig. Én folyamatosan ezen a távon utazom és az elmúlt egy évben a helyzet…..
Forrás: beol.huNyílt levelet írt Gaskó Istvánhoz egy lökösházi MÁV-nyugdíjas. Hegedűs Sándor szerint az indokolatlan szakszervezeti követelések a vasút tönkretételéhez vezethetnek.A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének álláspontját Hegedűs Sándor a MÁV-Cargo…..
Sajnos senki sem olyan tökös, hogy a VOSZ javaslatait megfogalmazza, de szívemből szól a dolog! A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a sztrájkról szóló törvény azonnali módosítását indítványozza, hogy az ország lakossága biztosan hozzájuthasson a…..