Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evauraj

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tojás, tojás, tojás.... mindenhol tojás!   Tojás-diéta 2 hét alatt mínusz 7 kg!   Két hét alatt mínusz 5 – 7 kiló!..
evauraj 2013.10.16 11:04:18
Az elmúlt napokban, hetekben és hónapókban támadások sorozata indult meg a tiltakozó hallagatók ellen. Nem szórakozik itt senki, a tét elég nagy: egy ilyen mértékű offenzívától egy kisebb politikai párt már könnyedén a parlamenti küszöb alá zuhanhatott volna. A Magyar Nemzet…..
Gréczyblog Kedves Bőhm András! 2013.02.11 07:52:57
Olvastam a hvg.hu portálon megjelent írásodat http://hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni , amely a a változatosság kedvéért megint gyurcsányozik egyet. Több ismerősöm is mondta, hogy nem érdemes rá válaszolnom, elvégre, már nem vagy a politikai palettán, és…..
evauraj 2013.02.11 13:16:03
@jobbdemokrata: "ballib" oldal szétbombázása" -Persze, neki állt érdekében ezen felül a kisgazdák és az mdf szétbombázása is és a kdnp bekebelezése! Ha fideszszemüveg nélkül néznél, talán látnád, hogy a fidesz akart egypárt rendszert, s tett meg ennek érdekében mindent! "Meggyesi puccsistája"- Az szdsz puccsolta meg, az mszp -féltve a koalíciót- azisztált hozzá./Hibája: a 100 napos program,orvosok tanárok fizetésemelése stb, melyet nem bírt el a költségvetés./ "Mutyizós privatizáció"- Az eredeti tőkefelhalmozás az egész világon piszkos volt-bár én a Gyurcsányéval nem vagyok tisztában- tanultuk, olvastm, csak így lehet kialakítani a tőkéseket,gyárosokat,bankárokat, ezért volt nálunk pl.kárpótlási jegy. Hogy jó volt-e, arról lehet vitatkozni.Egyébként Gyurcsány-ellentétben Orbánnal- nem a regnálása alatt lett milliomos, a bratyinájának sincsenek bányái, földbirtokai.Ő privatizált,úgy, ahogy mások is rendszerváltáskor. Aztán ingyen dolgozott, ha emlékszel.Na, tudnék még veled vitázni, de kezdte az országgyűlést.Nézem, de minek?!