Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henits

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadonatúj előzetes sok-sok csendes pillanattal.  ..
Henits 2014.05.15 10:34:06
@Prof. William: Talán azért mert vannak szakállas robotok.
transformers.wikia.com/wiki/Facial_hair
Bár a szivart én sem értem. :)
A történetet illetően nem akarok merész spekulációkba fogni, főleg hogy a franchise eddigi részeinél is azok voltak a legkacifántosabbak (höhö), de tippem szerint A kihalás kora jó néhány évvel az előző trilógia után játszódik, mikor aztán már tényleg nincs szükségünk a…..
Henits 2014.03.06 09:04:51
@danialves: Bocs, de tényleg kifejtenéd effektelés szempontjából miért gyenge ez a trailer, engem tényleg érdekelne. Valamiért jelölték a TF3-at is VFX Oscarra 2012-ben, szóval nem gondolom, hogy ez 2004-es szint lenne.
Henits 2014.03.06 11:54:36
@danialves: A látványvilág szerintem hozza a TF3 szintjét, ami nem volt 2004-es szintű, mint ahogy említetted, különben nem jelölték volna Oscarra 2012-ben.
A 2:00-s jelenetre inkább nem mondok semmit, mert abból sokat nem is lehet látni, mert jön a vágás.
A Jurassic Park meg több, mint 20 éve volt, szóval azzal bármit összehasonlítani merészség.
Henits 2014.03.07 09:10:16
@danialves: "@vargatom: Bocs, nem tudhattam, hogy felétek még 2004-et írunk, és ez a szint még menő... " erre a kommentre reagáltam. Mivel a TF4 trailere hozza a TF3 szintjét, amit 2012-ben VFX Oscarra jelöltek, nem lehet 2004-es szint az effektezés.
De szerintem itt abba is hagyhatjuk a vitát.
A világ kevésbé lekamerázó+netrefeltevő részében már javában suhint ide-oda a Marvel isteni hőse, de már nekünk sem kell sokat várni arra, hogy szóljon hozzánk Thor, jobban mondva a már megszokott magyar hangja. Ezeknek a képregényből készült filmeknek általában könnyen…..
Cypher és Kitai, apa és fia (Will és Jaden Smith) űrhajótörést szenved a Földön, azon a bolygón, melyet ezer éve hagyott el az emberiség, mert már akkor is lakhatatlan volt. Az eltelt évszázadok során a természet ismét visszahódította a planétát, és mivel szép kis ökológiai…..
Bő egy év múlva érkezik a mozikba a Transformers 4, amely Michael Bay ígérete szerint egy jóval komorabb és komolyabb történetet mes... egy lópikulát: ezúttal Bay már meg sem próbál mismásolni, valószínűleg a negyedik film is világméretű zúzda lesz, amely a legnagyobb…..
Henits 2013.05.29 17:30:59
@danialves: Szerintem Bay erőssége abban rejlik, hogy olyan filmeket képes stabilan összehozni, amikkel óriási összegeket tud kaszálni a stúdióknak. Ami azért nem megy mindenkinek. Vannak önálló stílusjegyei, amik rá jellemzőek, és egyből az ő filmjei jutnak eszünkbe. Plusz a látványvilág vérprofi a filmjeiben.
Továbbá nem lenne jó ötlet, hogy osszuk szét a pénzt más rendezőknek, mert ilyen logikával, fel is hagyhatnánk a blockbusterekkel. Persze sok tehetséges rendező van, csak sajnos nem tud mindenki nyereséges lenni, ami viszont manapság nagyon fontos.
Újabb, megdönthetetlennek látszó bizonyíték érkezett arra, hogy Will Smith-t klónozták. A mai nap folyamán pedig egy újabb trailer formájában próbálnak meggyőzni minket, hogy adjunk még egy esélyt Shyamalannak. ..
Nem mondom, hogy nem akadt el a szavam azt látva, ami Will Smithszel történik az előzetes első másodperceiben, és hiába írja azt a sillabusz, hogy az ezer éve elhagyott Földön kényszerleszállást végrehajtó apa súlyosan sérüléseket szerezve várja, hogy a fia megmentse…..