Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RZoli71

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két gyöngyszemmel gyarapodott a XXI. századi magyar újságírás dicsőséglistája. Abból az alkalomból, hogy a Debreceni Egyetem díszdoktorrá avatta a Magyar Nemzeti Bank elnökét. Összefoglalom, mi jelent meg erről két online újságban. A 444.hu-n Albert Ákos cikkének címe ez: „Matolcsy György…..
Felforgatta, megosztotta, pereskedésre sarkallta és lenyűgözte tavaly a mobiltelefon-használókat a képernyőbe belógó szelfikamera, illetve szenzorok szigetét tartalmazó bevágás, az úgynevezett notch. Mire mindenki megszokta, a telefongyártók úgy döntöttek, hogy ez egy vakvágány, és kitaláltak valami…..
RZoli71 2019.01.09 13:55:10
A Xiaomi gondoskodik róla, hogy a nyári forróságban is jól érezd magad!..
Minden GearBest kupon egy helyen Csak azért, hogy ne kelljen keresgélni!..
Ha rákattintassz erre a szövegre, akkor a GearBest kuponkódjait tartalmazó hírlevélre iratkozhatsz fel. A friss kuponkódok minimum napi egyszeri frissítéssel érkeznek majd, de előfordulhat, hogy naponta több különböző listát is kapsz. A listákban megtalálod az akciós termékek képeit, az akciós árat…..
Az utóbbi napokban több cikk is megjelent a témában. Mennyire vegyük komolyan a hírt? Most akkor kezdjünk el több fahéjat enni? Jobban segít a fahéj, mint bármi más?..
Régi kedvencem a Transport Tycoon és az abból kifejlődött Open Transport Tycoon játék. Érdemes a játékot néhány évente újra elővenni és több-tíz órát ismét játszani vele. A klasszikussá vált játékprogram fejlesztése ugyanis nem állt le, hónapról-hónapra kerülnek bele olyan kisebb-nagyobb újítások,…..
forrás:Kenny Koehler Múltkor az akkumulátoros lombfúvó összehasonlításkor már látszott, hogy egy kis katyvasz van a szolgáltatott adatok terén, mert mindenki szereti a neki kedvezőbb szemszögből feltüntetni azokat. Ez nincs másképp a fúró-csavarbehajtók piacán sem, sőt még nagyobb a trehányság, pár…..
RZoli71 2017.11.14 12:27:32
@RZoli71: Hozzászólás után már kattinthatóak... az index.hu és blogmotor valami furcsát csinál, ha csak az index oldaláról nyitom lebegő ablakban....
Manapság mindenki a telefonon hallgat zenét, így ha autóba ülünk, akkor is szívesen játszanánk le onnét. Ehhez nem kell több tízezer forintos autórádió, bőven elég az autóba épített FM rádió is. Az FM transmitter mint egy mini rádió állomás tudja átküldeni az autó rádiójára a zenét. A most…..
A múltkor már bemutattam a Gearbesten elérhető EU express lehetőségét, most a gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Ahogy korábban írtam, az EU express úgy működik, hogy Kínából először egy uniós országba küldik az árut, majd onnét küldik tovább Magyarországra. Általában a dupla…..
A Vernee egy kimondottan új cég, azonban az eddig bemutatott telefonjaik kivétel nélkül minőségi darabok voltak. A pletykák szerint nem véletlen, hogy ilyen gyorsan képesek voltak berobbanni a piacra, mert egy nagyobb mobilokat gyártó cég áll mögöttük, akinek a kilétét nem szeretnék felfedni. Nos,…..
A HOMTOM HT50-et semmiképp nem nevezném csúcsmobilnak, de a középkategóriában tisztesen megállja a helyét, főleg, hogy néhány képességében jóval erősebb, mint azt az ilyen árfekvésű telefonoktól megszokhattuk...
Végre-végre-végre! Hosszas várakozás után megérkezett hozzám a Blitzwolf vadonat új robotporszívója. Már borzasztóan vártam, ugyanis nyakunkon a kínai robotporszívóipar berobbanása, és a szívemhez közel álló Blitzwolf terméke pont egy kellemes középkategóriát képez a hasonló termékek között. Nem a…..
RZoli71 2017.02.20 20:40:31
Vagy két hete akciós volt a www.banggood.com -on, elolvastam a cikket és beruháztunk rá. :) Két kutya, és az udvar után sok a por és szőr.

Pár napja már Magyarországon van, de a DHL szállítói vámkezelték. Ennek annyira nem örültem, de ez van. Plusz még 6000 Ft a munkadíjuk.

Első teszten szépen teljestett, a virágokat sem bántotta. Az ütközésérzékelője ennek ellenére nem tökéletes, ha nem merőlegesen, hanem lapos szögben érkezik egy-egy tereptárgyhoz, akkor FNOMAN, de azért neki-nekimegy.

A HEPA szűrő elé tettünk még egy kettészedett papírzsepkendőt, behajtogattuk mögé, így elvileg sokkal tovább fogja bírni, a családban már bevált ez a módszer egy sokkal drágább Mikrobinál is.

Igazából egy dologra leszek kíváncsi, az akku meddig fogja bírni, a napi-kétnapi használatot. Majd erre egy fél év múlva visszatérünk.
Mit tegyünk, ha az informatika világában hely hiánnyal küzdünk? Legyen szó telefonról, tabletről vagy laptop, illetve asztali gépünkről. Több megoldás létezik, mint gondolnánk. Mondanom sem kell, de a legegyszerűbb megoldás a felhő. Meg persze egy bizonyos szint után szinte a legésszerűbb. Lehet egy…..
Nem kérdés, hogy a táblagépeknek fejlődniük kell, hiszen nem igazán tudjuk még őket a megfelelő helyre pozicionálni. Az okostelefonunk általában mindig nálunk van és egyre divatosabbá váltak a nagy kijelzővel ellátott termékek adott kategórián belül. Munkára általában mindenki laptopot használ, és…..
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
A ferihegyi bádogsátorról sok rosszat el lehet mondani, mondtuk már mi is, de pár percet azért el lehet viselni benne. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, hogy minimalizálják az utasok ott tartózkodását. Ezért igazi tahóság, amikor a késő gép ellenére nagyon hamar…..
Ne má’, ez a film? Fontos? Bárkinek? Az, bizony. Tán sokaknak az. Pont azért, mert Owen Wilson és Jennifer Aniston az emberfőszereplői. Illetve annak ellenére. Még ők se tudták elrontani azt, hogy aki gazdi volt vagy lesz, vagy épp egyfolytában az, a mindent összeragacsozó…..
A meló az meló. Akkor is el kell végezni, ha közben olyan apróság jön közbe, mint 2 év fogság egy afrikai államban, nem éppen luxuskörülmények között. De egy francia szuperügynök soha nem adja fel, hazatér és mindent megtesz azért, hogy a végrehajtsa a feladatot, amit kapott:…..
Magyaridióta Egyikre sem 2014.02.11 18:56:19
A fanyalgó és elégedetlenkedő magyar honpolgárok régóta sérelmezik, hogy a hazai választási jogban nem létezik az "Egyikre sem" opció, amelyet azok a választópolgárok ikszelhetnének be, akik a felkínált politikai alakulatok illetve politikusok egyikére sem kívánnak…..