Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selfness

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltam. Mennyei utazás, ellazulás, fantasztikus. ……. de nem ám csak úgy egy terapeuta dolgozott rajtam, hanem egyből négy kezes masszázson vettem részt. Egy igazi indiai fa masszázságyon történik a kezelés, mit kezelés, szeánsz! Ülve kezdődik. Meleg olajjal a két…..
Nyáron voltam életmódtáborban, ahol sok érdekes szakirodalommal ismerkedtünk meg, többek között kezembe került, a „Betegség, mint szimbólum”. Én is megvettem ezt a könyvet, mely lexikonszerűen, abc sorrendben ismerteti a betegségeket a következők szerint: testi…..
Mikor feladatul kaptam a Selfness program megszervezését, elhatároztam, hogy mindent ki is próbálok, hogy a saját tapasztalataim alapján tudjak beszámolni Önöknek. Az esetleges hibákat, hiányosságokat is jobban látom, érzékelem. Legutóbb elmeséltem, hogy miből is áll a szűrő…..
Hányszor elhatározzuk, hogy na, most életmódot váltunk? Újévhez, születésnaphoz, de leginkább a hétfőhöz kötjük. Vasárnap délután, ebéd után böngészünk a neten egy jó kis fogyókúrás program, legújabb diéta után. Hétfő: még egészen jól megy Kedd: este már…..
..
Nem egyszerű életmódot váltani. Ha egy kicsit pihentebb vagyok, minden megy és a dekák is peregnek. (A kilók azért lassabban.) Most összefogtunk a férjemmel és hetente 1, vagy 2 alkalommal járunk úszni. Herceghalom közel van és ott az egyik 4 csillagos szállodában 25 méteres…..
Ami a tükör mögött van Út 2013.01.29 16:30:24
A világ keletkezése az őskáoszból a kínai számmisztika szerint a következőképpen írható le: Az őskáoszból saját szabályainak megfelelően önmagából alakult ki és érte el egyensúlyi helyzetét a „0” (nulla), ez a Tao, az ÚT A Tao létrehozta az 1-t, a létet, az…..
Felkértek a beigli verseny elnökének. Ez egy visszautasíthatatlan ajánlat volt. 2 kategóriában, mákos és diós, összesen 8 versenyző indult. A versenyzők: anyukám, nővérem, a munkahelyem és a biatorbágyi híres Andrész cukrászda. helyezett: Nővérem. Sok, jól ízesített…..
Az év vége mindig tiszta őrület. Én nem is tudom, hogy a munka miért torlódik fel ennyire, megbeszélés, megbeszélés hátán. Bármennyire is szeretem a munkámat, ilyenkor már jó lenne „lehúzni a rolót” és csak befelé figyelni, a lelkemet szeretettel megtölteni és szeretet…..
Megszületett az unokám. Utazunk hozzájuk 10 napra. Eszembe jut a saját várandósságom, első lányom születése. Abban az időben szinte napi olvasmányom volt Takács Zsuzsa költőnő (csak névrokon) Némajáték kötetében megjelent egyik verse: Július, halálom, születésed Furcsa…..
Ami a tükör mögött van Start 2012.12.30 20:09:25
Megtettem az első lépést. Bejelentkeztem dr Kuklis Eszterhez, aki életmód tanácsadással foglalkozik. A vizit 1,5 órát tartott. Alaposan kikérdezett a jelenlegi panaszaimról és megállapította, hogy most elsősorban a májam méregtelenítésére van szükség. Rizskúrát…..
Valahol azt olvastam, hogy az életmódváltásnak vannak belső és külső akadályai, ellentmondásai. A külsőktől nem félek, mint a kigúnyolás, lebeszélés, kételkedés. Az ellendrukkerekkel általában nem foglalkozom. Ami viszont elgondolkodtatott, hogy a belső ellenmondások…..
Elhatároztam. Most már sokadszor. Szinte egész életemben úgy gondoltam, hogy teltebb, sőt mi több kövérebb vagyok az átlagnál. Hogy mikor éreztem magam a legjobban? Körülbelül 35 és 45 éves korom között.  Ekkor éreztem magam igazán nőnek. Túl a szüléseken, sikeres a…..
Azt gondolom, hogy magázódnunk kellene! Magam részéről az illemtanban és viselkedésben inkább konzervatív vagyok. Arról nem beszélve, hogy nem tudom, kik olvassák majd szárnypróbálgatásaimat. Lehet, hogy tiszteletlenség lenne mindenkit látatlanban letegezni. Ki is vagyok én? A…..