Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jézushka

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogkocsma Lohog 2015.04.30 07:00:00
Délután kettő felé járhatott, végeztünk a délelőtti munkával, ebédeltünk. Józsibá pénteken jött, adjatok már egy potykát fiúk, a hentesem nyaggat, jön a lánya hétvégén, kívánós, hozok érte valami disznóságot. Hozott szalonnát, hófehér, vajpuha, majd' nyolc centi vastag. Józsi (a másik) meg egy kosár…..
jézushka 2015.05.09 11:42:31
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
"Reptéren elveszett bőrönd, megrongálódott csomagok? Mit tehet? - így kezdődött a Nemzeti Fogyvédő Hatóság múlt pénteki hírlevele, amire csakis isten pajkosan integerő ujjaként tudtam tekinteni, mivel épp akkor csuktam be a beszámolót, ami Noémi durván megalázott és…..
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
jézushka 2014.05.05 16:26:02
Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható…..
Múltkor említés szinten felmerültek a Burger King kuponjai, úgyhogy lett is róluk egy történet. Naiv gyorsétkező egy kuponos menüt rendelt, amit megfejelt egy "ajándék bögre"-kuponnal, ami akkor jár, ha nagy üdítőt vásárol. Úgy gondolta, a menüben vásárolt nagy üdítő…..
"Macaron a halál torkában" (Saját Levében meghatározása)  "Religieuse au Chocolat", azaz csokoládés képviselőfánk Saint-Honoré süti..
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
jézushka 2014.04.01 11:28:32
@Manyetska: A félvezető olyan mint a félszerzet? :))
Tamás nem érti, milyen fondorlattal nyomozták ki a felesége nevére vásárolt telefonszámot a Budapest Bank pénzbehajtási munkatársai. Annyi biztos, hogy nem az NSA-t állították rá: Sajnálatos körülmények miatt elmaradtam a Budapest Bankos hitelkártyám havi törlesztésével,…..
Egy túlfűtött éjszaka után naiv nyaralók hazamenekültek Zánkáról a Teréz Vendégházból, miután kiderült, hogy azért annyira rosszak az életkörülmények, mert a lefoglalt szobájukból mégsem akarnak kiköltözni a német vendégek: Annak rendje s módja szerint, hónapokkal a…..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
jézushka 2014.02.14 15:14:04
@CsakMintTe: pedig vannak ilyen vonalak, pl az 51-es villamos. Mester utca és Gubacsi út között sehol nincs lehetőség jegyet venni. Még automata sincs. És eddigi próbálkozásaim során a villamosvezetőnél sem volt.
Folytatódik közösségi oknyomozásunk a Posta körüli jelenségek feltárására. Mai megfejtőnk egy volt alkalmazott, aki szerint számos oka lehet annak, ha valahova nem jut el a kézbesítő, de leginkább az, hogy túl vannak terhelve, a felhasználók pedig hülyék: Régi olvasója…..
Nem fogynak a postás történetek, úgyhogy itt egy újabb fejlesztés, aminek még az ÁSZF-ben sincs nyoma, úgyhogy lehet, hogy lokális anomália Újbudán. Arrafelé ugyanis a második kézbesítés fizetős szolgáltatás lett: Vajon csak én vagyok túl fogékony az…..
jézushka 2014.02.06 21:46:27
@helianthus: Én mindig ezzel szoktam élni ( a 204 Ft-osat kérem), már csak azért is, mert ezt legtöbbször már nem a rendes postás hozza, hanem egy autóval egy másik. Hát nem nekem veszteség, hanem nekik, mert ők biztos nem 200 ft-ért autókáznak. :))))
Imre pozitív történetéből a gonosz Homárnak sikerült negatívat faragnia. Persze örülünk, hogy a Procter and Gamble ügyfélszolgálata készségesen küld pótakksit, de kicsit szomorúak vagyunk, hogy a boltban (?) az összes gyorstöltőből kilopták: Szeretném megosztani veled egy…..
Gábor megpróbálta kideríteni, miért nem használható emberi logika szerint a Volánbusz internetes jegyrendelése, de nem sok sikerrel járt: Szóval most én voltam a Naiv ügyfél, aki a Volánbusz online jegyvásárlási rendszerébőla) szerettem volna megtudni, honnan is megy busz…..
Attila egy csomagot adott fel a gödöllői postán, ami közben betondarabokkal bombázták nehezítésként: A következő eset a mai napon ( januar 24) délelőtt történt a gödöllői postán. Az eseményről rövid videót is csatolok. Belépve a várakozóba egy jómunkásember éppen a…..
Dóráéknál az ELMŰ kikapcsolta az áramot, miután csoportos beszedéssel nem sikerült levenniük a novemberi összeget. Pedig még értesítést is kaptak a tartozásról, nem vették komolyan, mert volt pénz a számlájukon: Nálunk tegnap (2014. január 27-én) kapcsolták ki az áramot,…..
Dj QuIcKsiLvEr próbavásárlással állapította meg, hogy több napra kitolódott a frissen sült pénsütemények élettartama: Kedves párommal az árpád hídi aluljáróban a "fánkosnál" (1es vill buda irányába feljárat előtt közvetlen) vásároltunk jóhiszeműen 2 elképesztően…..
A Ciprus szolárium tulajdonosa és alkalmazottja szerint sem hibáztak, amikor kóricálni hagytak az üzletben érdeklődöket, akik közül az egyik ellopta naiv ügyfél pénztárcáját, amíg a gépben feküdt: Megpróbálom rövidre fogni a miképpen járt a lányom a VI.ker Andrássy út…..
Nem egészen világos, naiv ügyfél miért angolul beszélő párját küldte az ügyfélszolgálat fogalom nélküli harcosához, mert ezzel a művelettel 100 perces hátrányba kerültek. Utána már csak a kárrendezési szakembert kellett lokalizálni, és már ki is derült, hogy a telefonjuk…..
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
Anita szerette volna kideríteni, hogy visszacserélik-e a Budaörsön az egy hónappal ezelőtt vásárolt, akkor 6 napja lejárt sajtot, de hiába nyomozta ki az ügyfélszolgálat titkos telefonszámát, mert elég hamar kinyomták: Körülbelül egy hónapja nagybevásároltam a budaörsi…..
Naiv szülőknek azt mondta a T-Home, hogy nem mondhatják le a tévé-telefon-internet csomagjukból az internetet. Csak az egészet tudják lemondani egyben, aztán darabonként újra megrendelni, merthogy szerintük vissza kell kötni az analóg telefont. Új megrendelésnél viszont gond…..
jézushka 2013.11.25 12:55:55
@ferand1979: mára már én is ott tartok, hogy nincs mobilom. a vezetékesről mindent el tudok intézni, ha meg nem vagyok itthon (éljen a távmunka) akkor ne hívogassanak mobilon.
jézushka 2013.11.26 13:45:35
@mozesapo: azt nem a posztoló írta, hanem a homár. Posztoló nem írta milyen tévéje van.