Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarasvati

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  04. Aktív ökofalu szerveződések   Olyan ökofalu szerveződések találhatók itt, melyek új helyszínnel, új lakókkal, vagy még csak papíron, gondolatban léteznek, de elindultak! És mindegyikhez lehet csatlakozni! Az Aktív ökofalu szerveződések térkép nagyban    1. Eperjes pusztai élőfalu…..
Sarasvati 2013.10.02 09:57:21
@Sokáialkisz: Kedves Àkos,

Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a kimerítö válaszod és segítökészséged!!!
Az igazság az, hogy a dolog tényleg komolyan érdekel bennünket, de 2 gyermekkel nagy felelösség kimenni. Ezért akarjuk nagyon tudatosan körbe járni a kérdést. Van pár ember, akikkel nagyon azonosan gondolkodunk, csak még a megfelelö helyet keressük... Mégegyszer köszönöm a kedves válaszod, a telefonszámmal is élni fogok, ha konkrét cselekvésig jutunk. Köszönettel és szeretettel, Krisztina.
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Sarasvati 2013.09.18 19:52:49
@Kimberley C.: Biztosan nem gondolják meg magukat... Ez már az Esemény. Tisztában vagytok vele? Erre vártunk oly türelmetlenül, s régóta... :-)
Èn is határtalanul boldog vagyok Kim.
Sarasvati 2013.09.18 22:38:30
@Kimberley C.: Kedves Kim, a nyáron jártam a Pilisben, Dobogókön és bizony csodákban volt részem. Teljesen megváltozott az életem, csodás csoporttal hozott össze a sors. Ha érdekel elmondhatok egy- két levédési tehnikát,amit a táborban egy mágustól tanultunk. Müködik én magam is kipróbáltam és másoknak is bevált, akiknek ajánlottam. Szóval privátban szívesen segítek, ha gondolod. Tudnom kellene az e-mail címed.
Èn biztosan tudom, hogy elindult a változás és hajszál választ el bennünket az Eseménytöl, tarts ki, legyen erös a HITED!!!!
Üdv, S.
Ott kell keresni a magyarokat, ahonnan származnak!!! Egész őstörténetünket 1821-ben találták ki. Kutatásaim során megtaláltam a bécsi kancelláriának azt a leiratát, amelyben fölkérik az osztrák történészeket, hogy a rebellis magyaroknak egy olyan őstörténetet írjanak,…..
Sarasvati 2013.09.02 09:59:24
@Bede Erzsi: Te is a "tudományos" Akadémiához tartozol Erzsi elvtársnö?
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
Sarasvati 2013.04.19 13:29:49
@elyshia: Köszönöm a segítséget Ely, én is láttam, miután feltettem, hogy nem mindegyiket lehet lejátszani, szerzöi jogra hivatkoznak, de a youtube-on megtalálható talán ami hiányzik. Viszont így is sok van fent, tehát ha az ember tényleg rendszeresen meghallgatja öket, ahogy ajánlják esténként 15 perc és bele alszol, majd minden héten egy fajtát hallgatsz, szerintem biztosan van gyógyíto hatása. Èn mindenesetre kipróbálom magamon, mert némelyiknél nagyon jó érzésem volt. Talán célszerü azzal kezdeni nektek is, amelyik szimpatikus, itt az egyéni megérzésre kell hagyatkozni, az nem csal meg...:-) Jó gyógyulást, töltödést! Üdv, S.
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
Sarasvati 2013.03.01 11:50:31
@Katvi: Kedves Katvi ,meg tudnád adni azt a Cobra linket, ahol ezt olvastad?
Nagyon köszönöm. Nekem már a 2. felemelkedési jósálmom volt a héten, ezért kérdezem. Szerintem is hamarosan lesz valami....Mégegyszer köszönöm S.
Sarasvati 2013.03.02 08:07:12
@Katvi: Köszönöm. Ma 7 ágra süt a Nap :-) Szépet neked! S.
Az elmúlt hetekben, hónapokban feltűnően sok magas rangú politikai, pénzügyi, királyi, illetve egyházi hatalmasság mondott le, amennyire tudható önszántából, vagy éppen rejtélyes körülmények között, olykor pedig egyértelműen kényszer hatására. Vannak, akik ellen…..
Sarasvati 2013.02.27 22:16:23
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
Sarasvati 2013.02.26 18:51:38
Találtam valami igazán segítö instrukciót, amit nagyon hasznosíthatónak találok a mindennapokhoz!!!
Nagyon tetszik HunFény írása....

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy olyan megtapasztalást fogok neked leírni, ami remélem segít neked is a jövőben továbblépni a fejlődésed útján. Kérlek kezeld ezt a tapasztalást úgy, mint akármilyen tapasztalást. Vizsgáld meg és vond le belőlük a következtetéseket az én alábbi példámon keresztül.

Az elmúlt másfél héten olyan események történtek velem melyek egyre egyértelműbbé teszik a számomra is, hogy a gondolat egyáltalán nem mindegy, hogy mi körül forog. Erre a segítőim mindig felhívták és felhívják a figyelmemet. Most itt a részletekről nem szeretnék írni, mert hidd el egyáltalán nem voltak kellemesek. Ezért is most bocsáss meg, de az események részleteit nem szeretném neked leírni, mert rosszul érezném magam tőle és megint átélném. És nem kívánom neked se, hogy átéld ezeket, mert hihetetlenül kellemetlenek.
Viszont egy nagyon fontos dolgot megkívánok belőle osztani. Az maga a tanulsága ennek az elmúlt másfél hétnek.. A tanulságaim belőle a következők.

1.) Sose légy gyanakvó, mert bevonzol "tudattalanul" is olyanokat, akik szintén ugyanilyenek. Tehát megteremted a te szituációdat, amiből tanulni kell. Hidd el nehéz az első percekben kimászni belőle.
2.) Vetkőzz ki a dualitásból! Ez nagyon fontos! Mert ezek okozzák sok egyéni ember életében a problémákat. Így már, merthogy a saját bőrömön is tapasztaltam ezt én is csak megerősíteni tudom.
3.) Szeretet, szeretet és szeretet!!! Ez a kulcs mindenhez és az a poén benne, hogy tényleg csakis ez a kulcs. Vagyis a tiszta szívedből jövő feltétel nélküli szeretet és annak folyamatos gyakorlása a mindennapokban.
4.) Tudatosodj minél jobban! Tehát tudatosodás, tudatosodás és tudatosodás.
5.) Mindent, ami valamihez köt végleg elengedni! Csakis a tisztalap a megoldás.
6.) Bízz önmagadban teljesen! Minden körülmények között, mert te magad vagy hatással a mindenségre.

Ennyit tanultam az egészből, amik értek. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy ezzel is példát mutathatok és számomra a kismillió kérdés a dolgokkal kapcsolatban, ami az elmúlt fél évben megfogalmazódott bennem és csak halmozódott az most így azonnal meg is lett válaszolva. Ezzel a kis szituáció sorral.

Na, de nem is akarok ennél többet mondani. Ezért is kedves olvasó a szíveddel vizsgálj ezentúl mindent! A szívünk elmélyítése a cél és nem más. Az agy is attól még fontos, de ez a szervünk is az új társadalomban kissé háttérbe fog szorulni, de attól még ugyanúgy fontos lesz a probléma és szituáció megoldások során. Csak kiegészítve lesz a szívvel. Ez a jövőnk már egyértelműen látom.

Ezért dolgozz magadon és ezáltal a világ is kívülről megfog változni. Ezzel érhetünk el csak teljes körű változást és nem pedig a kívülre mutogatással.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény
Sarasvati 2013.02.26 21:23:14
@Novicamary: Ezen a videón is pont ilyen átható. A videó utolsó sötét kockáján, meg kell állítani a videót és láthatod egy ANGYAL!
Ezt egy közeli barát készítette, csalás kizárva.

www.youtube.com/watch?v=p7Jj6wTdQhA
Sarasvati 2013.02.27 10:34:19
@elyshia: :) Egyre több ilyenben, meg még ilyenebben lesz részünk :)
  Hírek a nagyvilágból fordította: Benedictus David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem…..
Sarasvati 2013.02.20 12:55:28
Ron Wyatt, amerikai amatőr régész a Golgota Sziklája menti évekig tartó ásatásának köszönhetően, 1982. január 6-án bejutott abba a barlangba, ahová a babiloni ostrom előtt Jeremiás elrejtette az első templom szent ereklyéit. Ennek köszönhetően több, első templomból származó műemlékre is rátalált: az arany tömjénoltárra, a Szent Kenyerek Asztalára, a pusztában felállított gyülekezet sátorára, egy hétágú gyertyatartóra, egy efódra és a Frigyládára, amely egy repedt fedelű kőládában helyezkedett el. A barlang felfedezését megelőzően, Ron több keresztfanyílásra is ráakadt, melyek közül egy a többihez képest hátrébb, és azokhoz képest magasabban helyezkedett el, mely minden bizonnyal Jézus keresztfanyílása volt. Ron felfigyelt a keresztfanyílás lábánál egy földrengés okozta nyílásra, melyre később, Jeremiás barlangjának mennyezetén is figyelmes lett. Végigkövetve a nyílást, Ron arra a következtetésre jutott, hogy a Frigyláda kb. 600 évvel Krisztus keresztre feszítése előtt éppen abba a barlangba került, amely a tényleges keresztre feszítés helyszíne alatt kb. 20 láb (kb. 6 méter) mélységben helyezkedett el. Megvizsgálva a barlang mennyezetét, Ron egy megszáradt, megfeketedett anyagra lett figyelmes, melyre aztán a Frigyláda fedelén is ráakadt. Ekkor állt össze a kép Ron-ban, ugyanis a Bibliában olvashatunk arról, hogy amikor Jézus meghalt, volt egy földrengés és a kősziklák megrepedeztek (Máté 27:51). Egy római vitéz dárdával oldalba szúrta Krisztust, hogy megbizonyosodjon az Ő haláláról, és azonnal vér és víz folyt ki belőle (János 19:34). Ron felismerte, hogy ugyanez a vér és víz folyt keresztül a földrengés okozta nyíláson és hullott a Frigyláda fedelére. Ennek megszáradt, megfeketedett maradványaira talált rá, melyet egy izráeli laboratóriumban megvizsgáltatott. Erről a vizsgálatról beszél ebben a videoban.
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Sarasvati 2013.02.14 19:44:29
@PepeSzeretiMikjobit!:
te nagyon zagyva vagy Mikrobi...
Sarasvati 2013.02.17 17:18:36
"Utam során, mely nemcsak a térben, de időtlenségen és dimenziókon át vezetett, láttam ősi civilizációk kataklizmáit, és megértettem, hogy mi ugyanezen az úton lépkedünk. Vannak ciklikusan visszatérő időminőségek, amikor az emberiség újra és újra ugyanazt a leckét kapja. De nemcsak a régmúltat láttam, hanem azt is, ahogy felajánlják nektek is a csodaszert és láttam, milyen borzalom zúdult ezzel rátok. Azt mondják majd, a kristályhangolással megemelt testfrekvencia megvéd az öregedéstől, a betegségtől. Ez igaz, mivel egy bizonyos frekvenciamagasságban már nem léteznek sem vírusok, sem baktériumok, és a bomlás sem indul meg. Csakhogy ha ez az energiaemelkedés nem a te szíved döntésének következménye, hanem manipuláció által megy végbe, a beengedett magas kozmikus energiától megég. Ha pedig a szív, az Élet Könyve megsemmisül: nincs többé, ami rögzítsen adathordozóként Téged. Ez a különleges kozmikus adathordozó, a szív magasabb dimenziójú része, minden halálkor átíródik, a szerint, amit egy életedben tettél, és ezt az „adathalmazt” hozod magaddal egy új születéskor."
"Az ember, mióta polarizált, kettéhasadt tudattal él a földön, az elmúlástól retteg leginkább, ami pedig nem is létezik. Elmúlásként a fizikai halált csak kettéhasadt tudata éli meg, amikor e nagy átalakulásban belép egy olyan dimenzióba, ami természetes közege halhatatlan részének. Ha még testben ráébredne örökké létező Egységére – megszűnne a halál! Átalakulását nemhogy nem siratná, de ünnepelné! Végre megszabadul egy szűkös téridőből, hogy kiteljesedve létezhessen. Polarizált tudatod félelmét célozta meg az ördögi terv, amivel nem a tested, hanem a lelked károsodik. Ha Isten akarsz lenni Isten megtagadásával: annak ez lesz ára. Erre mondta Jézus: aki meg akarja tartani életét, elveszíti, és aki elveszíti, az megtartotta. Isten nem a pillanatnyi és múlandó testben töltött idődet nevezi Életnek!"
"Egyetlen egy dolgot tehetek, mielőtt magam is belépek Isten végtelen Nyugalmába: elindítok egy szív-hullámot, mely körbefutja a Világot. Minden egyes embernek csupán ennyi a dolga. Se több, se kevesebb. De ahhoz, hogy ezt a piciny és láthatatlan mozdulatot megtegye, Istennel Istenné kell válnia. Ezért jöttünk e téridőbe, hogy erre rájöjjünk, hogy ezt az egyetlen egy, láthatatlan szívbéli mozdulatot megtegyük: önmagadról „elfeledkezve” épp azt adni egy másik emberi lénynek, amire annak valóban szüksége van. Minden egyébre csak a múlandó részednek és a testednek van szüksége. Minden egyébbel kettéhasadt állapotodat hosszabbítod meg. Ahelyett, hogy átlépnél egy nagyobb világba, ezt a szűkös életteredet teszed pusztán komfortosabbá.
Mindenki, aki ezt megértette, önmagán munkálkodjék és ne a múlandó világ jobbításán. Nem külső megoldás kell, hanem belső átváltozás."
( P. Golenya Àgnes: részletek A Perui Papnő c. könyvböl. )
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Sarasvati 2013.01.16 15:30:14
@Davering: Te nem író vagy, csak szeretnél az lenni, kis Arschloch!!!