Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán Tibor Frankó

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy valaki a COOL LIST HUNGARY legelső helyéig jusson, valami igazán különlegeset kell dobnia. Bianka csont nélkül oldotta meg ezt a feladatot: egyszerűen olyat csinált, amit még senki ebben az országban. Instagramja a véres pokoltól a pezsgős high life-ig húzódó…..
Kálmán Tibor Frankó 2016.12.10 10:38:19
@xm95: Héhé, az Eric Harris & Dylan Klebold (aka Trench Coat Mafia) tényleg cool volt back in '99, pedig nekik még myspace-ük sem volt. Ezt a picsát az Isten is egy jó kis school shootingra teremtette (mondjuk pl. egy Zöld Kakasban a drogos hülyegyerekek vagyis potenciális későbbi cool list helyezettek körében), erre ő mit tesz? Az egész teen rage-t kiárusítja az instán. De azért ne adjuk fel: sorozatgyilkolni nem késő még huszonx-évesen se. Hurrá!
Mit csinálsz, ha van egy überCOOL forgatókönyved, de az NKA (Nem Kúl Alap) nem vág hozzád pár milliót, hogy filmet csinálj belőle? Ha VAN Gábornak hívnak, akkor megoldod COOLban! Az eredmény? Minden idők legkúlabb generációs filmje, földönCOOLian természetes szereplőkkel és…..
Kálmán Tibor Frankó 2014.12.13 09:20:23
Tegye fel a kezét, aki ismerte már tavaly is ezt a RETTENETESEN cool leányzót! Nem véletlenül nem látjuk a kezek erdejét: Juli pár hét leforgása alatt foglalta el a helyét a budapest COOL trónján, és azóta nem győzzük kapkodni a fejünket. Fontos szerep az év legCOOLabb…..
Paris Photo, Expo Chicago, AIPAD New York, New York Photo Festival, TIME, The New York Times, National Geographic, GEO, Le Monde Magazine, The Sunday Times, PDN, Ojo de Pez, HotShoe, The British Journal of Photography, Center Award, PDN Curator, Prix Pictet, Leica Oscar Barnack Award, Jeune…..
Kálmán Tibor Frankó 2014.12.11 12:44:59
2013 legnagyobb coolsága valójában a legegyszerűbb dologról szól: önmagunk elfogadásáról. Lehetsz bárki, lehetsz bármilyen, szeress bárkit, ha a szívedre hallgatsz, szárnyra tud kapni a benned szunnyadó kúlság. Dávid először utánozhatatlan hangulatú mikroblogjával…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 19:21:14
Sinead O’Connor. Mike Tyson. Beck. Sofia Coppola. Mi a közös bennük? Hát az, hogy mind a négyen kikötötték, hogy kizárólag Hapák Péter csinálhat róluk portréfotót! Az évek óta New Yorkban élő, szuperkúl fotós ugyan rengeteg unalmas politikusról, tüntetőkről és egyéb…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 18:13:46
Már tavaly is lehetett érezni, hogy ez a Sonya nevű coolüstökös nem csak átszállójegyet vált a Cool Listára, de ami idén történt, az még a legcoolabb álmainkat is felülmúlta! Sonya egyrészt olyan kúlságokban kapott szerepet, mint Karányi jubileumi szuperbulija, messze ő volt a…..
Startup? COOLUP!!!!! A történelemben nem most gazdagodtak meg először szemtelenül fiatal magyarok zseniális ötletekből, de olyat 2013-ban láttunk először, hogy ezek a szemtelenül fiatalok szemtelenül COOL-ok is legyenek egyben. A Prezi atyjának köszönhető, hogy már egyetlen magára…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 18:09:52
Szeretnéd lenyomni Dávidot COOLságban? Nincs más dolgod, csak teljesíteni az ötpróbás COOLtusát! Először is készíts magadról egy fényképet Budapest legcoolabb arcainak társaságában. Utána szervezz le pár, a menőbbnél is menő együttest Magyarországra. Ha ez is megvan,…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 15:02:22
Hol van már Monte-Carlo? Idén a cool arcok már Londonba vágytak, pláne, miután a tavalyi Bermuda-coolmenésért felelős társaság újra klipet forgatott hozzá, melynek egyik főszereplője Murphy lett a longboardján. Mondani se kell, a klip megint felháborítóan COOLra sikeredett, Murphy…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 14:22:13
Cool List Hungary 2013 7. Xiao Wang 2013.12.13 13:00:00
Vannak különleges jelenségek a budapesti bulikban, vannak cool jelenségek a budapesti bulikban, és van a külön kategória: Xiao Wang. Csak akkor lehetsz biztos abban, hogy a város legcoolabb bulijára sikerült eljutnod egy este, ha felsejlik előtted a villódzó fényben Xiao varázslatos…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 13:00:55
Mindenki fedezékbe! Vörös fokozatú kúlriasztás van érvényben! Jácint pillanatokon belül elkattintja gépét, és ahol az ő vakuja villan, ott cool coolon nem marad. Mit is mondjunk? Az ország legveszélyesebb instagramja? Közép-Európa legcoolabb tumblere? Csuklóból kirázott…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 12:43:57
Hölgyek és urak, megérkeztünk a nagyfiúk coolligájába. Ugye mindenki hallott már olyat, hogy valaki a fejébe vett egy internetes ötletet, aztán addig dolgozott érte, hogy abból dollármilliós üzlet lett? És ez most nem valami amerikai film, hanem egy magyar srác, Dávid története,…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 11:17:08
Szerinted az a COOL, aki annak a suttyó Balaton Soundnak a még suttyóbb VIP-jében bulizik apuci pénzén? Ugyan már! Az igazán cool az, aki már az ask.fm-en is úgy tolja a kontentot, hogy azt a pörgést a leghétpróbásabb COOL arcok is leesett állal figyelik. Anna az idén tért…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.10 20:00:59
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.13 09:39:32
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 20:44:00
@Kálmán Tibor Frankó: faszomat, hogy kicsúszott a sor. Once more:

KÚRNÁMKÚRNÁM▼ÚRNÁMKÚRNÁMK
KÚRNÁMKÚRNÁ▼K▼RNÁMKÚRNÁMK
KÚRNÁMKÚRN▼MKÚ▼NÁMKÚRNÁMK
KÚ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼M
KÚR▼ÁMKÚ▼NÁMKÚRN▼MKÚR▼ÁM
KÚRN▼MK▼RNÁMKÚRNÁ▼KÚ▼NÁMK
KÚRNÁ▼▼ÚRNÁMKÚRNÁM▼▼RNÁMK
KÚRNÁ▼▼ÚRNÁMKÚRNÁM▼▼RNÁMK
KÚRN▼MK▼RNÁMKÚRNÁ▼KÚ▼NÁMK
KÚR▼ÁMKÚ▼NÁMKÚRN▼MKÚR▼ÁMK
KÚ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼M
KÚRNÁMKÚRN▼MKÚ▼NÁMKÚRNÁMK
KÚRNÁMKÚRNÁ▼K▼RNÁMKÚRNÁMKÚ
KÚRNÁMKÚRNÁM▼ÚRNÁMKÚRNÁMKÚ
Szerepeltél az év legCOOL-abb, Cannes-i Arany Pálmával jutalmazott filmjében, amiből szinte kicsordul a nézőkre a vad szex. Franciaországban nőttél fel, és az arcodról is csak úgy sugárzik a nagybetűs SZEX. Ezek után a minimum, hogy kiemelt helyed legyen a COOL LIST HUNGARY-n.…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 19:30:19
Mi a legkúlabb foglalkozás, amit egyáltalán el tudsz képzelni? DJ? Reklámfilm-rendező? Dizájner? Inkább valami olyanra gondolj, amit tényleg csak nagyon kevesen űznek a világon, és ők is mind olyan COOL városokban élnek, mint Budapest? Igen, Márkus András tényleg kézműves…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 19:29:44
Letisztult, elegáns, rejtélyes, cool. Ilyenek a Mei Kawa ruhakölteményei, amiket egyébként onnan lehet megismerni, hogy aki ilyet hord, az után még a világ coolfővárosában, Budapesten is megfordulnak.Emese úgy hasítja ketté a divat megcsontosodott tradícióit, mint a japán penge a…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 17:10:38
Sok csodaszép magyar modell van, de ez ma már kevés ahhoz, hogy automatikusan felkerüljenek a Cool Listára. Körmendi Csilla coolságának is csak egyik összetevője a szépsége, hiszen olyan otthonosan jár-kel a hazai cool szcénában, mint maci a málnásban. A legcoolabb új együttes, a…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 16:51:33
Kezdjük azzal, hogy ez a srác egy olyan kocsmát üzemeltet, ahol rendszeresen két korábbi COOL LIST HUNGARY-győztes tülekedik, csak hogy ők kezelhessék a sörcsapot. A Bulinegyed szélén megbúvó, csak a beavatottak által ismert Központ a nemzetközileg is legmagasabban…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 15:01:25
Azt mondod, egy gasztroválallkozó nem lehet cool? Akkor először is ismerkedj meg a restaurateur szóval. Aztán képzelj el egy szemtelenül fiatal és jóképű srácot, aki egyszerre futtat egy pop-up szórakozóhelyet, egy viet thai café bart és egy olyan éttermet, hogy a szakértők…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 14:13:02
Ha valakit eleve úgy hívnak, hogy Walters Lili, akkor már fél lábbal a Cool Listán van. Ha pedig egy olyan észbontóan cool zenekarban énekel, mint a Dorothy's Legs, akkor meg tényleg nincs mit tenni, egyenes út vezet a legkúlabb magyar emberek irigylésre méltó kis csoportjához.…..
Soundbank Gergő igazi COOLrikánként söpört végig a hazai klubszíntéren: az egy dolog, hogy a legkúlabb DJ-csapatban tolja a legdurvább kúlságokat, és az egy másik, hogy nála jobban senki sem ismeri a skandináv cool-szcénát - még maguk a svédek sem! De azért álljon már meg a…..
Amikor két éve Perlaki Márton legutóbb szerepelt a COOL LIST HUNGARY-n, azt írtuk, hogy már New Yorkban is kezd befutni. Aki egy kicsit is jártas a nemzetközi csúcsfotográfia világában, az már akkor pontosan tudta, hogy a végső győzelem csak pillanatok kérdése. Ő azóta is a…..
Kálmán Tibor Frankó 2013.12.12 11:03:54