Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Pintér

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        "Europe always did well when Germany and Hungary closely cooperated. " (Orbán a Bildnek)       Két konkrét esetről tudunk, az egyik együttműködés 1914-ben kezdődött és 1918-ban ért véget, a másik 1941-ben kezdődött és 1945-ben fejeződött be. Ezek igen szoros együttműködések voltak,…..
Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit...
Polt Péter ügyészsége szerint emiatt nem is történt velük szemben erőszak, amikor a fegyveres biztonsági őrök kidobták őket az MTVA-ból...
István Pintér 2019.01.21 17:27:17
Igen, jól látják, márciustól minden nap háromszor is tévétorna lesz az ATV-n, Schobert Norberttel és Rubint Rékával. Mindezt Norbi közölte az Esti Frizbi vendégeként: "Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán…..
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
István Pintér 2016.04.10 17:03:10
@Ádám: Na, még egyszer: A sok sutyerák, tahó hsz helyett inkább érdekelne a Kika véleménye/hozzáállása.
István Pintér 2016.04.10 17:04:14
@Ádám: Mindenki a magára való inget veszi fel, ezek szerint...
A filmvilág legnagyobb kitüntetését kapta meg a magyar film. Nemes Jeles László holokausztos alkotása Oscar-t érdemelt. De miért?..
Az az igazság, hogy úgy látjuk, minél távolabb megyünk Budapest belvárosától, annál nehezebb színvonalas-korrekt éttermet találni. Ez persze nem csoda, mert általában mindenhol a központban zajlik az élet, ott mozog a legtöbb helyi lakos vagy éppen turista. Félreértés ne…..
Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom többé Schmitt Pállal, édes istenem! De egyszerűen nem megy, mert ahelyett, hogy csendben meghúzná magát, esetleg bocsánatot kérne, ő igényt tart "becsületes életművének elismerésére".NEKI ÁLL FELJEBB!Rábizonyították a…..
István Pintér 2013.05.16 15:50:12
Sertéscombból mi leggyakrabban pörköltet szoktunk főzni-édesapám legnagyobb örömére-, ám ezúttal más vizekre eveztünk. Van az úgy, hogy az ember valami egyszerűt, és gyorsat kíván. Na meg persze laktató, és finom is legyen, ez sem éppen egy elhanyagolható szempont. Addig-addig…..
Hétfőn 16 órátol a Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a Hálózat a Tanszabadságért (HAT) és a Szülői Hálózat hallgatói fórumot tart az ELTE Lágymányosi kampuszán tiltakozásul az új felsőoktatási…..