Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mollcsy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tricky Blog Fából rönkszék 2013.03.01 15:18:24
Egyszerűnek hangzik, mégis valószínűleg kevesebben vannak azok, akik egy farönk láttán nem arra gondolnak, hogyan aprítsuk fel azt tűzifának a kerti partihoz, hanem arra, hogyan készítsünk belőle egyedi, kinyitható kerti széket. Szerencsére az architecture uncomfortable workshop…..
Bizonyára sokan szenvedünk attól, hogy minden hétköznap (rossz esetben minden nap!) fel kell valahogy ébredni időre. Vannak olyan reggelek, amikor kihívásnak számít, hogy 1 óra szundi nyomogatás után ki tudjuk nyitni a szemünket és ténylegesen elkezdjük a készülődést. Azonban…..
Tricky Blog Kreatív tálalás 2013.01.04 17:41:42
Enni jó! Azonban sokat dob az étvágyunkon a kinézet. Annak ellenére, hogy valami elsőre nem néz ki ínycsiklandó módon még lehet finom, így ha van ideje, energiája az embernek (asszonynak), akkor érdemes utánanézni, milyen módon lehet tálalni az ételt. Természetesen elkezdhetjük…..
Tricky Blog Kreatív karácsonyfák 2012.12.10 17:38:27
Ahogy közeledik december 24-e, úgy lesz egyre izgalmasabb a kérdés, hogy milyen karácsonyfa fogja díszíteni otthonunkat. Mostanában egyre több ötletes díszítéssel találkozunk, sőt rengeteg szép és szórakoztató karácsonyfa alternatívával is, ezek közül mutatunk most be…..