Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoSa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
Hétfőn indul a sufnituning hungarikum magyar eútdíjrendszer, mivel ugye velünk senki sem szórakozhat, hogy visszalép a megnyer közbeszerzéstől ..."Három különböző megoldást ötvöz a kiépítés alatt lévő e-útdíj-rendszer, és így az eredetileg tervezett 42 milliárd forintnak…..
KoSa 2013.06.26 16:43:04
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: akkor nézd meg a száládon a hálozat használati dijjat
vagy egy válalkozo száláján, utána bazmegez. Vagy szerinted az nem áremelés mikor egy kiló hus két honapja 1200Ft / kb / mos az 1400Ft, vagy a csirke, a kenyér, ami idén is, drágáblett !! mennyyi mindent sorolja -tuzifa, pb gáz, napraforgo olaj, stb stb. Ha akkor a szocik neveszik fel a hitelt most nemlene ekkora pofád mer a küszöböt rágnád az államcsöd alat, ha még lene küszöböd te csököt agyu
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..