Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam92

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
adam92 2007.11.24 12:40:33