Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tullamore

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarok is vannak, egészen pontosan négyen az idei Emmy-jelöltek között. Mindannyian a Magyarországon forgatott, a Showtime és Neil Jordan által közösen jegyzett Borgiákban dolgoztak. (A VI. Sándor pápáról szóló történelmi sorozatot teljes egészében nálunk, a…..
Meg senkihez sem, ha már itt tartunk, de Charlie, a Sons of Anarchy főszereplője kemény gyerek, kétszer is megfutamította a házába betörő nyikhajokat. A legviccesebb az, ahogy a Newcastle-i születésű színész akcentusa szinte mondatról mondatra változik, hol tök brit, hol amerikai,…..
Egyre több eseményt láthatunk élőben a világ legnagyobb videómegosztóján, volt már labdarúgás, kerékpárverseny, zenei fesztivál, stb., de teniszt eddig még nem. Nos, jó hírünk van azoknak, akik nem a tévében, hanem számítógépen vagy a mobiltelefonjukon akarják nézni (na…..
tullamore 2013.06.24 19:55:29
:D
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
5 milliót veszít az X-Faktor nélkül Feró, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap szerint a Nemzet Csótánya az elmúlt három évadban busás gázsit, körülbelül tíz-tíz millió forintot kapott a mentorkodásért, most ettől az összegtől elesik, és hogy meglegyen a rezsire való, egész…..
Nem most volt, hogy a Spartacus, a Starz eddigi legsikeresebb sorozata elbúcsúzott a képernyőktől (két hete, egészen pontosan), de sebaj, összefoglalni a kardozós-baszós-szandálos sorozatot most is lehet, úgy meg pláne, hogy pont tegnap néztük újra a finálét. A sorozat a trák…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
X-Faktor, Összeesküvők, Barátok közt, Jóban Rosszban, Való világ, Dallas. Valóságshow-k és sorozatok, amiket a nemcsak az néz, aki szereti őket, hanem az is, aki rángást kap Csobot Adél negédességétől vagy az Alekosz seggén lötyögő alsónadrágtól. Ennek a jelenségnek az…..