Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afiú

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiú Elegek vagyunk így? 2012.12.17 12:38:06
Két hét telt el a Fiú! című film és a hozzá kapcsolódó honlap publikálása óta, amikor megjelent Köntös László a Reposztban megfogalmazott álláspontja – az az írás, amely érvelve, egyházpolitikushoz méltóan megfogalmazza a Fiú!-val, ezzel a kommunikációs kísérlettel…..
afiú 2012.12.19 15:03:37
@Köntös László: Időközben jött egy újabb hozzászólás, amely szerintem mindannyiunknak üzen: reformatus.hu/mutat/prostitualtak/
Biztosan ismerős az érzés, amikor nekiülünk egy mozinak, ami egy nagy történelmi eseményről szól. Várjuk, hogy ott lesz a forradalom, látszik majd a lüktető történelem, belelátunk az események alakítóinak a fejébe. Aztán idővel eljutunk arra, hogy azok a filmek visznek…..
„Egy egyházi kisfilmben mit keresnek prostituáltak és kamionosok?” – teszi fel a kérdést a Fiú című filmünk egyik szereplője, Kovács Patrícia abban a háttérvideóban, amelyben színészeink gondolatait gyűjtöttük össze. Valóban, Kovács Patrícia egy örömlányt alakít,…..
A fiú Fiú! 2012.12.10 13:49:00
Eljuttatni a karácsony bibliai üzenetét azokhoz, akik az evangéliumot nem kötik az ünnephez – ez a református egyház idei karácsonyi kampányának célja. Az ötlet alapvetően teológiai természetű, szeretné a karácsonyi eseményekről, az „ott és akkorról” levenni a népi,…..