Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NevemTeve

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezer forint büntetést kell fizetni minden egyes elveszett aláírásgyűjtő ív után. Emiatt a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánítása érdekében kezdeményezett népszavazás szervezője azt tapasztalta, hogy sokan nem akarnak közreműködni az aláírásgyűjtésben, mert nem szeretnének bírságot fizetni.…..
A múlt héten Áder János köztársasági elnök ünnepi díszvacsorát adott Pozsgay Imre tiszteletére a Sándor-palotában. Pozsgay aznap adott egy hosszú és végtelenül szervilis interjút a Magyar Nemzetnek, a Mandineren tökéletesen szedték pontokba Pozsgay karrierjének…..
„Menedzserszemlélet”, „hatékony gazdálkodás”, „felelős költekezés”, „fokozatváltás az oktatásban”– hasonló kifejezések repkednek a levegőben, amikor az Emberminisztérium (még a neve is borzalmas) kincstári optimizmussal megírt szövegeit olvashatjuk az újságokban…..
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Ha 90-es évek, akkor Nickelodeon - legalábbis nálam. Mivel az évtized elején születtem, túl fiatal voltam a téka-kultúrához, moziba pedig bár gyakran eljutottam, csak az életkoromnak megfelelő filmeket nézhettem meg. Habár egyszer bekeveredtem a Csillagközi invázió feliratos változatára, amiből…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
első hely - első oldal - google keresés - top 10-be kerülés honlapoptimalizálás útján. tartalommarketing kulcsszó: google első helyre kerülés - Helyezés javítás: Evidens: minden büszke honlaptulajdonos leghőbb vágya, hogy Google-keresések eredményoldalainak első helyére vagy legalább a top-10-be…..
  Tudom, ezt a fürdővizet már kiöntöttük, csak sosem árt látni, milyen volt a gyerek, akit vele együtt. Összeírtam ezért a korábbi viták során általam hallott / olvasott leggyakoribb s -népszerűbb érveket, miért volt jó vasvellával kihányni őket, s végigrágom ezek…..
Van az ember, ami a férfit jelöli, meg vannak a nők, legalábbis ez derült ki az mti ma reggel 7:41-kor kiadott közleményéből: Mexikó-terrorizmus Összecsapás Mexikó középső részén, sok halottal Mexikóváros, 2014. július 1., kedd (MTI/AP) Egy összecsapásban a mexikói…..
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Y-GEN Állam férfi nélkül 2014.02.10 13:41:55
Áder János első, már köztársasági elnökként adott interjújában riporteri kérdésre azt mondta, hogy neve felmerülése után egy hetet gondolkozott, hogy lehet-e igent mondani egyáltalán a felkérésre. Mondandóját azzal folytatta, hogy "végig kellett gondolni, az alkotmányos…..
NevemTeve 2014.02.11 05:54:39
@Karmadealer: Ennek kb annyi értelme volt, mint a következőnek:
... Antall Józsefet a zászlóra tűzni mert egy gerinctelen tetű volt aki végig gazsulált a rendszerváltás leggyomorforgatóbb politikai alakulatának, az MDF-nek. Ugye nem őket tekintitek szellemi példaképeteknek?
Hétvégén Baján furcsa körülmények között nyert a Fidesz. Szexista nőgyűlölő honlap a Fidesz szóvivő kabinetfőnökétől, az ultrákkal márciusban az egyetemfoglalást megzavaró Jobbikos, Kubatov Gábor székházvédő titkára, és ex-láncszavazó kisiparos. De nézzük egyenként…..
A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák, hogy…..
Újra fellángolt a vita arról, hogy 2,8 millió ember bedőlt a kormány zsarolásának és a magánnyugdíj-számlájára helyezett megtakarításait örökre odaadta. Bár mi már januárban jeleztük, hogy minden bizonnyal "hülyére vett" ország vagyunk, márciusban ebben sajnos már teljesen…..
NevemTeve 2013.02.15 10:57:32
@Joooe:
Igen, és a demográfiai helyzet folyamatos romlása meg nyilván csak illúzió, amit különben is bőven ellensúlyoz a munkaképesek külföldre vándorlása.
Olyan az érvelésed, mintha azt mondanád: minek teszünk most pénzt a bankba, amikor épp nehéz időket élünk? Tudjuk ugyan, hogy később még nehezebb idők jönnek, de majd csak lesz akkor is valahogy... költsünk el mindent most!
NevemTeve 2013.02.15 11:01:26
@Joooe:
Amikor bevezették a mnyp-t, egyben emelték a korhatárt és a fizetendő járulékot is, hogy a nyugdíjkassza egyensúlya megmaradhasson. Ha nem a szavazatvásárló demagógia üzemeltetné a parlamentet, meg is lehetne az egyensúly; így viszont a mnyp megszüntetése után sincs egyensúly.
Egy bármilyen tetszőleges multinál a marketingest onnan lehet megismerni, hogy neki van a legnagyobb kupleráj az asztalán. A holmik természetéből általában nemcsak a kategória, de a márka, vagy legalábbis az árszegmens is jó eséllyel tippelhető. Kívülállók számára egészen…..
NevemTeve 2013.02.12 10:09:06
Tisztelettel szólok, hogy a 2014-es választásokat a Fidesz-KDNP fogja nyerni, vélhetően nagy arányban. Erre az eshetőségre készül valaki, mármint őrajtuk kívül?   A Nézőpont Intézet felmérési eredménye szerint  (ami valamennyi tévedést nyilván…..
Az ember azt gondolná, hogy Szájer József szégyenében elbujdokol, de legalábbis jó fél évig kerüli a nyilvánosságot egy ilyen alkotmánybírósági döntés után. De nem. Hebeg meg habog, de mondanivalójának lényege az, hogy az Alkotmánybíróság által kifogásolt formai hiba…..