Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sturmtiger

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elég sok gépelős játékkal találkoztam már, de eddig ez tetszett legjobban” – írja Pikka a Typing Ninja Hunterről. A műfajban ugye eddig a Qwerty Warriors volt a nonpluszultra, de ez a nindzsás játék valóban überelte a hangulatával, a pályák közti…..
Soha rosszabb hétfőt: megjelent a Shift 3, az egyik legjobb logikai játék folytatása (első és második rész itt és itt, egy Shifthez hasonló játék pedig itt). A cél továbbra is a fekete alapon fehér, illetve a fehér alapon fekete főszereplővel átjutni az akadályokkal teli,…..
Az utóbbi idők egyik legjobb és legnehezebb logikai játéka a Scorching Earth, amiben egy tűzvész terjedését kell irányítanunk, sokszor más színű tüzekkel versengve a felperzselt területért. A saját lángjaink körönként egy pontot adnak, ezeket költhetjük el a…..
Fects küldte be a Balloon Invasion linkjét, amit mindenki szeretni fog, akinek az Egri csillagok-játék egy picit is tetszett. Itt is ellenséges egységek (esetünkben légballonok és zeppelinek) invázióját kell visszaverni, és nem csak az számít, hogy milyen remek stratégiai érzékkel…..
Rossz PC Juniorok S.W.A.T. 4 2008.03.02 02:10:00
Csak hogy örüljön a jónép :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Egyszerűnek tűnő, de brutálisan nehéz logikai játék a Happy Pill: egy antidepresszánssal kell egy négyzetháló négyzeteinek átlói mentén, faltól falig pattogva meggyógyítani az összes szomorú fejet – viszont ha háromnál többször pattan a gyógyszer egy depisnek,…..
Az előző repülős cuccról kiderült, hogy fizetős, szóval a nap játéka mégis inkább a Treasure Seas Inc, amivel napokig el lehet lenni. Egy hajóról lebocsátható tengeralattjáróval kell veszélyes tengeri dögöket kerülgetve kincseket gyűjteni, ezekből jobb felszerelést vehetünk…..
best pc játékok Létre jött! 2007.11.29 15:02:38
Sziasztok! Először is pár szót, a Blogot azután hoztam létre miután láttam freddyd oldalát a rosszpcjatekok.blog.hu oldalt ezen a játékokat rövid 10 perces videókban mutatja be esetenként több videóban. Nos erre a blogra olyan videókat próbálok majd készíteni és a ti…..
Sturmtiger 2008.01.07 22:07:26
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Már igazából, amint megjelent először Dick Assman, felhívták a figyelmem arra a tényre, hogy tényleg létezik egy ilyen ember! (Aki nem beszélne angolul: Dick Assman ->Fütyi Seggember /hogy szépen fejezzem ki magam/ ). Azóta rendszeresen kapom az infót, tegnap 3x is megkaptam,…..
Egy francia manageres játék, ahol kizárt, hogy az ember órákat játsszon vele, mert annyira játszhatatlan és nem élvezhető.Magadtól kell rájönni mindenre, és az embernek nagyon gyorsan elege lesz belőle.A filmjelenet az "Iraki misszió" című filmből van. Kiadja a Caesar…..