Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chinguai Mészáros

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a linken letölthetitek az összes történet (kivétel: Túlvilági utazás) javított változatát formázott nyomtatható Microsoft World docx. fájlban. :) Véresen Édes Álom  ..
Véresen Édes Álom Piros bicikli 2014.09.30 12:55:17
Piros bicikli   Egy fiatal srác az országutat rótta bringájával. Az utat sűrű lombok borították be. Csodaszép látvány volt. Az idő is kellemes volt. Kicsit szeles, de ettől volt igazán jó érzés bringázni. Az út autó tömegtől mentes volt. Alig néhány jármű…..
Timike, akit az ördög is megujjazott Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták. -          Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben…..
Chinguai Mészáros 2014.06.30 21:29:07
@Lili Horváth: Köszi! :) Már készülnek az új történetek... lesz még hasonló de majd csak szeptembertől!
Halloween éjszakáján   Halloweenkor van a legsötétebb éjszaka az egész évben. A baglyok őrülten huhognak és köd száll az utcákra. A holtak kikelnek sírjukból. Még az egyszerű fa látványa is rémisztő ezen az éjszakán. Elizabeth az utcán kóborolt őrült…..
Elmebeteg történet   Végre megvan! Eszembe jutott egy fantasztikus történet! El is mesélem hát nektek… Kurvára esett odakint az eső… basszameg de ez most ki a faszt érdekel? A történet egy őrült fickó pincéjében kezdődik. Mi is a neve? Ja, igen… Jesús. Micsoda…..
Véresen Édes Álom Amnézia 2013.09.07 18:21:56
Amnézia   Éjszaka van. Sötét felhők gyülekeztek felettem. Kezemet szúrta valamiféle növény. Zúgó fejjel óvatosan felálltam és arra eszméltem, hogy egy búzamező közepén feküdtem. Egy fehér hálóing van rajtam, ami csupa vér és nem emlékszek semmire sem. Hosszú…..
Randevú a világítótoronynál   Ez a történet négy barátról szól, akik bíztak egymásban. Sarah más volt, mint a többi lány, ő félénk és zárkózott volt. Csodaszép fekete hajú és karcsú lány volt, de a fiúk mégis elkerülték őt. A barátaival mindannyian egy…..
Túlvilági utazás 5 rész   A rosszfiúk egy erdőből botorkáltak ki. A semmi közepén voltak egy lélek sem járt arra. Aztán rátaláltak egy útra majd azt követték. Hosszú órákon át sétáltak aztán az út végén megláttak egy hatalmas várat. A vár kapuját pedig egy…..
Túlvilági utazás 4 rész   A kijelző elsötétült. A fények pislákolni kezdtek majd a szobák közti ajtók kinyíltak. A fentiek mérgesek voltak a nem várt hiba miatt. Az 23-as irányítót okolták mindenért. Odalent mindenki értetlenül nézett…..
Túlvilági utazás 3 rész Már csak két csapat maradt hátra az első fordulóból. A kijelző pörgött majd megállt. -          A következő csapat pedig az okostojások! Valaki lépjen oda a géphez majd válassza ki a feladatot és…..
Túlvilági utazás 2 rész A sorsolás befejeződött. A választás pedig a rosszfiúkra esett, aminek nem nagyon örültek. Eric a vékony rövid feketehajú srác géphez lépett majd kiválasztotta a feladatot. A szobájukban lévő ajtó kinyílt majd beléptek az átjáróba.…..
Túlvilági utazás 1 rész Brian a szokásosnál korábban kelt, hogy le ne késse az iskolabuszt. Gyorsan felöltözött majd a tükör előtt megfésülte rövid fekete haját. Az órájára pillantott és látta, hogy már késésben van. Felkapta a táskáját majd még egyszer megnézte…..
Megálmodtam és megbűnhődtem érte Egy átlagos tinédzser fiú vagyok. Na jó, ez nem igaz. Néha furcsa gondolataim támadnak. Álmodoztam már arról, hogy megölök valakit. De ez kivel nem fordult elő? De soha nem lennék képes rá. Vagyis azt hiszem, remélem. Nem mondok el mindent…..
Engem senki sem akar megölni   Egy fiatal srác vagyok és egyedül élek. Most épp a szobámban ülök az ágyamon és bámulok ki az ablakon. Magányos vagyok. A barátaim elhagytak. Mindenki elhagyott, akit szerettem. Összetörtem. Az ablakon kinézve az emberek élnek. Lélegeznek…..
Csillapíthatatlan vágy Jessica az iskolában volt és nagyon unatkozott. Unta az órákat ezért meglógott a suliból. Testvére Alex a plázában volt egy lánnyal, Allisonnal a nővére barátnőjével. A lány csinos volt a fiú pedig kissé bátortalan. Beültek egy étterembe…..
A halál angyala     Egy hűvös nyári éjszakán útnak indult talpig feketébe öltözve. Kapucniját feltette a fejére, hogy senki se ismerje meg. Egy nőt követett a vasútállomásra. Megvárta, míg távolabb megy, majd utána indult halk léptekkel a lámpák…..
A lángoló vörös rózsa   Szerelmes voltam és naiv. Az ajtóban állt a nagy ő egy csokor vörös rózsával kezében. Izzott közöttünk a levegő. Rámosolyogtam és elvettem tőle. Forróságot éreztem, úgy éreztem, hogy a rózsa lángol a kezemben. S vele együtt én is…..
Véresen Édes Álom Az álmodó 2 2013.03.02 16:52:32
Az álmodó 2 rész Annabell meglepődött és ledöbbent. Megint az a férfi volt az, akit az előbb látott. De volt vele két gyerek is. Az egyik mellette állt, míg a másik a férfi háta mögött bujkált. -          Szia, kicsim……..
Véresen Édes Álom Az álmodó 1 2013.02.26 08:29:26
Az álmodó 1 rész   Egy kisvárosban kezdődött minden. A lánynak szörnyű rémálmai voltak és nem tudott tőlük szabadulni. Már kezdett beleőrülni a dologba mikor elment egy orvoshoz. A lány, akit Annabellnek hívtak felkeresett egy pszichiátert. A szakértőnek az volt az…..
A lány, akit elragadott a sötétség   Ma reggel arra ébredtem, hogy szörnyen hasogat a fejem. Felkeltem, lezuhanyoztam aztán gyorsan felöltöztem. Szinte mindig elkések az iskolából. Utálok iskolába járni… Mikor kiléptem a ház ajtaján furcsa érzés fogott el. Valami…..
Véresen Édes Álom A lista 3 2013.02.12 06:44:19
A lista 3 rész Már besötétedett és senki nem látta, hogy mi történt a házban, csak azt látták, hogy kigyulladt. A ház pirog égett ezzel a bizonyítékokat eltüntetve. Az újdonsült gyilkosok mikor hazaértek már a következő célpont kiiktatásán törték a fejüket.…..
Véresen Édes Álom A lista 2 2013.02.10 11:21:56
A lista 2 rész Nővérétől kért segítséget telefonon hogy merre van Danny. A 105-ös szobában volt, Peter odasietett. Be volt öltözve hogy senki se ismerje meg. Mikor a szoba elé ért épp kijött egy nővér és meglátta Dannyt aki aludt. De volt még bent még valaki. Még…..
Véresen Édes Álom A lista 1 2013.02.09 00:36:37
A lista 1 rész Peter az iskolába indult nővérével Dorothyval. Szüleik nemrég meghaltak. A testvérpár együtt él egy nagy kertes házban. Egy kis buszozgatás után megérkeztek az iskolába. Peter 10.-es volt, Dorothy pedig 9.-es. Egyikük sem szerette igazán ezt az iskolán, túl…..
A zenetáborban 3 rész Szüksége volt még egy szívre ezért átment az 1-es számú faházba ahol az afrikai származású lányok voltak. Beosont a házba majd befeküdt az egyik alvó lány mellé. A lány rémálomból felijedt és attól még jobban megrémült, hogy fekszik valaki…..
A zenetáborban 2 rész Miután ellopta a kést a 2-es számú faházba betört. Mikor szép halkan beosont látta, hogy Jhonny és Brittney egy ágyban alszanak, de Chris nincs az ágyában. Halk léptekkel benézett a fürdőbe és meglátta, hogy Chris a Wc-n alszik. Lebaszta a wc-ről…..