Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ma végre újra Rollende Landstrasse mesél..." - Jtom Két világutazót szeretnék bemutatni. A poszt eredeti címe Elfelejtett világutazók vagy valami hasonló lett volna, de végül mást választottam, mert nagyon bízom abban, hogy még nem múlt el az emléke a két csehszlovák újságírónak, akik egy…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2015.04.23 08:44:32
@Emmanuel Goldstein: volt az tíz kötet is, Afrika a 2 kötetes, és még van vagy 8.
egyébként tettek egy második utat is, akkor meg keletre mentek De gondolom ezekről is szó lesz itt később, nem megyek elébe.
Volt, aki átlépte, volt, aki kizsebelte a földön fekvő eszméletlen, életéért küzdő fiatalembert a drogériában. Volt, aki csak arrébb ment és elfordult. A kint rekedt vevők a rendőrt szidták, mert nem vásárolhattak, amíg az újraélesztés tartott. Az üzleten már…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2014.11.27 22:16:31
@lifelike: de hát ki etet szart vele? Egy 24 éves már szerintem egyedül eszik szart, de az meg mindenkinek a saját döntése.
Húsz másodperc csend. Máshol is soknak tűnt volna, de Csányi Sándor irodájának bőrkanapéján érthetetlenül hosszú idő volt. Az OTP elnök-vezérigazgatója a jobb tenyerébe engedte az arcát, és gondolkozott. Az nem valószínű, hogy a kérdésemen, azt már végiggondolhatta…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.12.05 10:01:44
A múlt héten Áder János köztársasági elnök ünnepi díszvacsorát adott Pozsgay Imre tiszteletére a Sándor-palotában. Pozsgay aznap adott egy hosszú és végtelenül szervilis interjút a Magyar Nemzetnek, a Mandineren tökéletesen szedték pontokba Pozsgay karrierjének…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.12.03 11:18:53
@Anarchista Nyárspolgár: na persze! mindegy mi a téma ő magas lóról beleugat.
Pedig csak egy nő hiányzik az életéből, ha kipróbálná, akkor nem itt trollkodna.
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.12.03 08:30:31
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.12.03 11:17:34
Egy vallomással kell kezdenünk: a magunk részéről irtózva kerüljük a társasutakat, mert egy-egy utastárs simán megkeserítheti a legjobb nyaralást is. Persze ha bírjuk humorérzékkel, akár egész jól szórakozhatunk. A most következő idézetek valódiak, és az egyik legnagyobb…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.10.11 12:45:41
@Bogyó 2: igen, pont rólad szól ezt a poszt!

korallhomok, b+! az! :D
meg nem melegszik át, persze emese...
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.09.24 09:40:36
@// Gery Greyhound: elég vastag a bőr a képeden, hogy még ide mered tolni.....

Apropó, hol késik a másik oldal fikázásáról a film?
Görögország és Litvánia után nálunk csökkentek leginkább a reálbérek 2009 és 2012 között, de hogyan lehetséges ez?Szemhéjnyitogató cikket tett közzé a napi.hu arról, hogy Magyarországon 2009 és 2012 között - Görögország és Litvánia után - a harmadik legnagyobb volt a…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.09.16 10:09:39
@kigyurt álat: -tal vitatoznotok kár, mert egy ostoba, seggnyaló troll.
Laodumin Ózdi Waterworld 2013.08.07 06:03:08
A magyar kormány ózdi tagozata illeszkedve Orbán miniszterelnök úr turisztikai, mezőgazdasági és szociálpolitikai elvárásaihoz, higiéniai illetve egészségügyi szabadságharcot hirdetett, amelynek keretén belül csökkentették (helyenként kiiktatták) a közkutak kapacitását. Ha…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.08.07 15:03:10
@Pan Modry:
Hú de magas lovon tetszik ülni!

Csak nem te is egy megélhetési cigó vagy?
Nem engedett magára anyukád éjszaka, hogy ilyen feszült vagy!?
Régóta mondogatom: bámulatos és utolérhetetlen a nagyobbik kormánypárt kommunikációja. Szerintem tanítani kellene azt, ahogyan a politikai ellenfél bármilyen megmozdulására-nyilatkozatára, sötét kocsmák vagy luxuséttermek hátsó asztalai fölötti összehajolására azonnal (de…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.08.07 09:21:43
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: pedig úgy nagyjából belőtt a tízesbe, persze blogger géza kimaradt, de akkor is a legalják vagytok
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.06.06 14:45:18
@Balt: Te valami főkefés buzi vagy, vagy csak simán egy nagyképű fasz?
Ilyen nincs és mégis van. Mivel a rossz helyre küldött pénz is átutalás formájában kerül vissza a feladóhoz, ezért a visszautalásnál a logika szerint a robotnak le kell vennie a sápot az áldozattól: Szeretném megosztani a kellemetlen tapasztalatomat, ami sokakkal megeshet…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.05.27 07:22:48
@Siri Keeton: @Egyéves Önkéntes:

Erőss segítséget(!)* kért, úgyhogy volt ideje (durván egy éjszaka) átgondolni, hogy elb.szta.

* holott pont ő mondta, hogy ott fenn már nincs segítség, mert a saját bőrét menti mindenki.

Hát nekünk mindig ilyen hősök jutnak.
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
Naiv ügyfél forgalomból kivont autójára tévesen befizetett díjakat szeretné visszakapni az Astrától, de ez már 2 hónapja lehetetlen küldetésnek bizonyul: Van a nevemen egy Citroen Bx 30 éves gépkocsi, mely feleslegessé vált a számomra, és egy idős barátomnak kölcsön adtam.…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.04.22 12:36:07
@atpijkamo: Mert biztos ott is azt gondoltad, hogy te okosabb vagy mindenkinél és hülyeséget írtál.
Nekem például elfogadja a javításokat és pontosításokat.

A wikipédia nagyon hasznos dolog, és inkább örülnöd kellene, hogy vannak, akik fejlesztik, nem pedig a nyomorukon viccelődni.
UPDATE 03/24: A Bank of Cyprus és a Laiki is bevezette a napi 100-120 eurós pénzfelvételi limitet. A központi bank 100 ezer eurónál gazdagabb ügyfelei várhatóan 25-40%-kal lesznek lehúzva, más bankokban lehet, hogy 5% veszteséggel megússzák. A múlt heti koncepció, hogy a…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.03.25 16:27:35
@Mylady: Sajnos colt is átment ajvékoló nyugdíjas szociba (vagy fideszbe, mert ugyanaz).
Túl sokat töltött vastagbőrös környezetben.
Mindenki felelős az ő nyomorult helyzetéért, lásd még: batgirl.
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.03.17 11:09:01
@soproni1: Hány éves vagy králylány? Ugyanolyan kamu lesz, mint az összes többi.
A túlélőshow, ahol a lányok bikinivonala mindig tökéletes, hajuk belőve.
Kommandósok lecsapnak, de már benn is van kamera, Bear Grills, aki mindig pont olyan növényt-halat-eszközt talál, ami kell. :)
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.03.17 11:28:00
@Fenimore: Szívesen vennénk egy kioktatást a kár s elmarad haszon összevetéséről...
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.03.17 11:30:01
@dr. KING SCHULTZ: A lényeg az, hogy minden műsor kamu.
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.03.17 11:23:33
@Joó Áron: Okostojás, az üdvözöljük ausztriában sms-t miért csak azok kapják meg, akik átlépik a határt??
Mégiscsak lehet valahogy lokalizálni a dolgot??
Kíváncsian várjuk, mikor "oltják le a villanyt" Bencsik András Facebook-oldalán. A rendületlenül, és rendszereken átívelően kormánypárti újságíró ugyanis közösséget épít mostan, ami nem lenne baj, ha mindezt nem oly módon tenné, hogy közben magasról tojik a…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.02.09 13:54:17
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.02.08 10:46:15
@hot-spot: "Óh,hát persze!Nyilván mi magyarok is attól lettünk ekkora szarban,hogy nem akartunk és nem akarunk dolgozni,csak élősködni."

ez jó meglátás, mert úgy nagyjából ez a helyzet.
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.25 11:34:39
@Don Quixote de la Ferko:

Érted-e? (Kétlem)

Paraszt-e vagy? (Nem kétlem)
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.25 13:05:07
@Don Quixote de la Ferko: te vagy az egyszerű, mert nyomorult életedért másokat hibáztatsz, holott, ha befelé néznél, hamarabb látnád, hogy mi a baj.

Nehogymár alanyi jogon járjon a segíly mindenkinek. Annak is, aki nem akar dolgozni.
Akinek nem felel meg az ároktisztítás, az menjen el és keressen magának olyan munkát, amit szeretne csinálni.
Ha viszont nem talál, akkor kuss van.
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.25 13:14:13
@cirróka: @helianthus:

Kár vele bajlódni, egy intergalaktikus tahó, elég csak megnézni a régebbi hozzászólásait.
Varánusz Orbán, a kátyúlovas 2013.01.25 03:39:00
Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben, és azt kell…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.25 11:37:13
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és ezzel mi a gond?
tán nem úgy közlakedünk, mint az állatok?
Debizony.
Naiv ügyfél bepróbált egy kézműves terméket, amit vélhetőleg illuminált állapotban fejlesztett a feltalálója. A hazavitt szárított paprika fülbevalónak teljességgel használhatatlannak bizonyult, hiszen az előtt szétesett, hogy kijutott volna a szabadba. Mindenesetre még így is…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.22 10:00:08
@Legelő Őse: Áruld már el, hogy hol van boltod, nehogy véletlen bemenjünk oda!
Mert te is valami hasonló kereskedői antitalentum lehetsz, mint a fülbevaló árus leányka!
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.11 12:46:10
@Rózsaszín Lódenkabát: 1. Nem vagy taxis se, mégis odafurikázod a családod.
2. A gép is pézbe van, nem a legyek hordják össze.
3. Logikád alapján riksával kellene odamenned, mert akkor még két embernek adnál munkát, akik húznak.
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.11 13:06:21
@Rózsaszín Lódenkabát: ironizáltam
(ez egyébként vasalást jelent angolul)
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.11 13:08:15
@vomit: na ezt használom majd jövő héten kolumbiában, ahonnan cukrot kell hoznom a sógornak
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.01.10 11:57:36
@Eltévelyedés: bayer már megírta.

@Istvánka: te nem fogsz öreg korodra meghülyülni, mert már most az vagy.
nem is kicsit.