Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novicamary

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Novicamary 2013.09.19 17:00:45
@Kimberley C.: A barátom nem nézi a netet és az információi eddig mindig pontosak voltak.Én egyedül rá hagyatkozom de megerősített abban hogy jöttek új entitások de ők nem démonok.Attól még veszélyesek ránk nézve.Látta is a hajóikat.Én neki hiszek.
Novicamary 2013.09.20 11:59:13
@PepeSzeretiMikjobit!: Ő nem médium hanem tisztán látó és ez nagy különbség.Szelei Magdi biztos médium de neki nincs rálátása a szellemvilágra mert ha lenne akkor a youtubos videón amikor beszélgetett valakivel arról hogy eltörölték a karmákat/ ami nem igaz/ akkor látniuk kellett volna hogy egy szellem áll köztük.A lány nevére nem emlékszem de sok a félre informáltság sok helyen.A barátomnak nem súgnak hanem képi és érzelmi formákban jön az információ és eddig még senki nem kérdőjelezte meg a hitelességét.Bár senki sem tévedhetetlen ezt én is tudom.De nem is vitázni akarok csak megírtam amit mondott.
Novicamary 2013.09.26 09:45:45
@PepeSzeretiMikjobit!: Nem akarom a látó barátom igazát bizonygatni sem vitát indítani hogy igenis neki van igaza.Azt amiket mondott csak egy másik látó tudná igazolni.Én sem vagyok látó bár a 3.ik szemem tökéletesen működik de az egom nem engedi hogy lássak.@zazuma: Köszönöm hogy legalább Te érted hogy mit is írtam és gratula amiért olyan szépen fogalmaztál.Egy igazán tiszta és emelkedett lélek a barátom aki nem a 4d-ből kap infókat és megszűri az információkat.Minden látó ezt mondta róla eddig még olyanok is akik boszorkányok.Szelei Magdi Hajnalfénnyel beszélgetve mondta azt hogy a karma eltöröltetett.Ezt tudjuk hogy nem igaz!Már engem sem ragadnak meg azok a "felemelő" cikkek amik régebben.Van bőven feladatom amiket meg kell oldanom magamnak is.Szép volt a komented és nagyon jól összefoglaltad a lényeget Zazuma!Mindig kapok valami pluszt az írásaid után.Köszönöm!Szép napot Mindenkinek!
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
Novicamary 2013.04.26 20:23:13
@kacsoli: Remelem hogy azert sikerult megnezned a filmet?En tegnap lattam az egeszet.Koszi a linkeket!Engem is erdekel amit Moricz felfedezett.Szerintem is benne van minden amit tudnunk kell.Marmint a leletekben. A Nibiru Apr.27-en lesz ujra foldkozelben.Hogy most megtortenik-e a polusvaltas azt nem tudhatjuk.Minden esetre elgondolkodtato hogyha nem tortenik kozbelepes az milyen hatassal lesz a Foldre.Ezen az oldalon van egy masik cikk a Marsrol.Nagyon jo iras,ajanlom figyelmetekbe.www.spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/232-a-nibiru-aprilis-27-en-foeldkoezelben
Novicamary 2013.05.15 19:29:34
www.csillagtitkok.hu/cikkek/az-igazsag-lelke.html @Haloin: Koszi a linket.Megneztem a videot es oriasi Avatara tudasa.Kb.6 honapja meg idegesitett ahogy beszelt es ezert nem is neztem meg egy eloadasat sem.Mara mar a rajongoja vagyok. Lenyugozott az eloadas.Szerintem most ertem meg ra hogy befogadjam es megertsem.Koszi megegyszer.Azert nem semmi a csillagok allasa sem Punkosdkor.
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
Novicamary 2013.04.23 20:28:45
@Atlantisz69: Bocs de nem vetettem ossze hogy a ketto egy es ugyanaz.Ezt te forditottad le? Mert linket nem lattam.en csak megorultem neki hogy fent van a neten.:)Bocs megegyszer! Itt a Jovokep 6.ik adasa.Akit esetleg erdekel.Erdekes temakat feszegetnek. www.youtube.com/watch?v=61v8wYcWuIw
Novicamary 2013.04.24 23:45:48
@Agenor: Ezt nem tudtam.Koszi hogy szoltal.En tegnap este tobbszori probalkozas utan lattam a Sirius filmet a Tudatvaltas oldalon.Nekem egyben volt meg a video ami 1.56 perces volt de angolul csak.Nem neztem vegig hanem bele-bele neztem mert feltem hogy leveszik az oldalrol.Benne van Kennedy hires beszede ahol megemliti a titkos tarsasagokat,az abra is benne volt ahol az osszefonodasokat latni a cegeknel,vallalatoknal.Ez az abra fent van a Vilaghelyzete oldalon.Beszel a baratja halalarol es hogy egy uj asszintense van egy szoke no.Az uj technikakrol es megszolalnak jelentos szakmai hatterrel rendelkezo emberek.Volt aki nem vallalta az arcat sem a hangjat.Washington felett megjelentek az UFO-k egy regebbi filmen es a szemtanukat kifiguraztak egy maszkba oltozott foldonkivulivel,nevetsegesse teve oket.En tobb kepi anyagra szamitottam,bar ha az angol tudasom tokeletes lenne akkor ez nem lenne hatrany. Mara mar 4 reszre osztottak a filmet ami tegnap egyben volt meg.Remeljuk hogy hamarosan lathatjuk magyarul.
  Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.   írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából,…..
Novicamary 2013.03.11 01:37:49
@elyshia: Koszonom a tanacsot ki fogom probalni. Ha ereztel is valamit akkor erdemes volt megcsinalnod.@Katvi: nagyon tetszett amit irtal:))
Novicamary 2013.03.11 14:32:26
www.szepjovot.blogspot.hu/2013/03/az-egyetemes-alapjovedelem-es-az-eu-es.html Bocs hogy csak ennyire ugrottam be.Majd kesobb meg visszaterek.
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
Novicamary 2013.03.04 20:15:43
@PepeSzeretiMikjobit!: Nagyon koszonom hogy megosztod velem amit megtudtal Kaslertol.En most ahol vagyok egyedul a emaileket nem tudom megnyitni mert a gep virust kapott es a haziak nem sietik el a megjavitasat a gepnek.Tehet csak Kedd este ha haza ertem akkor tudom elolvasni a leveleimet.Akkor fogok neked valaszolni,egyebkent csak itt tudnek ezen az oldalon.Allandoan keresgelek hogy kapjak ujabb infokat ez ugyben.Itt is van egy. www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/03/mszf-sajtotajekoztato/#more-9971
Novicamary 2013.03.04 22:11:38
@PepeSzeretiMikjobit!: A baj csak az hogy ez egy bentlakasos munka es holnap szabadulok csak innen.Pedig nagyon erdekelne hogy mit irtal! Az en hitelem is devizahitel csak egy "akcio" soran az elso 5 ev forint alapu volt. Talaltam egy ujabb cikket a hetvegi meghivashoz. szepjovot.blogspot.hu/
Novicamary 2013.03.05 13:31:45
@Sarasvati: Azert ez nem semmi kis video! Koszi a linket!Az embereknek megkell mutatni hogy ki lehet allni a jogaikert.Hatha ettol eloall a kovetkezo a kovetkezo es igy tovabb.Ebrednek az emberek!A valtozast mar semmi sem allithatja meg!
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
Novicamary 2013.02.28 18:43:02
@Jeffero: En is igazat adok Kajmannak es tartsd otthon a penzedet.Korabban talaltam egy linket pont errol a temarol.Majd megprobalom neked megkeresni.Ha jol emlekszem ott azt mondjak hogy talan a Takarekszovetkezet meg ad garanciat. De ne vedd ezt keszpenznek addig mig megkeresem a linket.
Novicamary 2013.03.01 16:38:00
Sziasztok! Vegre feliratoztak a Man in Black orosz dokumentumfilmet.Itt megnezheto akit erdekel. www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/03/men-in-black-orosz-valtozat/#more-9952 Vica56. En is ugy gondolom hogy kapcsolatban all veluk hiszen honnan tudna ennyi infot.Egyebkent koszi a linket elolvastam minden bejegyzest.Nagyon tetszett.Egy lato baratom felvette a kapcsolatot a Plejadiakkal es o is sok erdekes dolgot mondott veluk kapcsolatosan.Nekem hitelesnek tunik a fiu.
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
Novicamary 2013.02.27 23:29:30
@Sarasvati: Igazad van pont olyan angyal mint ami a Nap mellett van.Nagyon szep!Nekem nem volt kerdes hogy egy angyal lehet hiszen ranezesre is latszik csak azert kerdeztem mert a NASA is csak tippelget, de ami a lenyeg mar ok sem zarjak ki az angyal jelenletet!Gondolom hogy kesobb mast is nyilvanossagra kell hogy hozzanak amit edig titkoltak.@Kajman: Amikor belinkeltem a cikket csak kesobb vettem eszre hogy Smaly7 is linkelte ugyanazt a cikket de o angolul.Csak kesobb olvastam a kommenteket.@zazuma: Annyi erdekes oldalt talaltam es gondoltam hogy megkell osszam valakivel de mas oldalakon sok a ketelkedo es a negativ komment.Elkeserito hogy miket irnak az emberek!Sotetseg,sotetseg mindenfele a tragarsagrol nem is beszelve.Tudod a jo dolgokat masokkal is meg kell osztani.En ezt vallom.Kuldok meg majd tobb linket is hamarosan.
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Novicamary 2013.02.01 21:01:54
sorsunkutja.blogspot.com/2013/02/2013-februar-mely-belso-atalakulas.html Egy lightosabb beszamolo a februari energiakrol.
Novicamary 2013.02.01 22:51:58
@Vica56: Erdekes amit irtal es elgondolkoztato.Lenne egy kerdesem.Amikor kerted oket hogy vegyek fel veled a kapcsolatot akkor kertel elotte vedelmet magadra?Mert nekem is volt egy ilyen keresem csak a Plejadiakhoz es nem tettem vedelmet magamra es erre a szurkek akaszkodtak ram.Egy masik informacio asztrologus szemmel.www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-szent-korona-es-a-szerelem-eve.html
Novicamary 2013.02.07 18:10:12
Sziasztok! Nekem lenne kerdesem a blog letrehozoihoz,Fehervandorhoz es Benedictushoz. Mi volt a celotok ennek a blognak a letrehozasaval?Ugy ertem hogy vegigkovetni az esemenyeket Dec.21-el bezarolag es utanna automatikusan megszunne?Mert ami most latszodik az ez.Ugyanis nincsenek uj bejegyzesek pedig mindenki varja szerintem.En megertem hogy a felszinen kell maradni hiszen elni kell valamibol es a mostani rendszer minden erejet elveszi az emberekbol.Eron felul kell teljesiteni.En mindezt megertem.De!Ugy gondolom hogy a blog letrehozasaert es fenntartasaert felelosseggel tartoztok.Decembertol a hozzaszolasok tartjak eletben ezt az oldalt.Szerintem mindenki varja hogy mikor lesz vegre uj anyag pedig lenne mit olvasni.En nem tudok jol angolul de Cobra oldalan most is lehet olvasni meditaciorol ujabb cikkek jelennek meg.Engem erdekelne hogy ez a szokasos meditacio vagy mar ujabb.Nem kovettem Cobra oldalat csak most neztem bele.A masik amit eszrevettem az az hogy Al David blogjan is eltunt a lelkesedes.Ebben az evben 4 rovidke cikket jelentetett meg.Emlekszem hogy o is besegitett forditasokkal Fehervandornak.Jo lenne ha oszinten megirnak hogy ne szamitsunk tobb bejegyzesre mert....Elnezest kerek ha megbantottam valakit pedig nem ez volt a celom.Vartam hogy hatha megkerdezi ezt valaki de senki nem tette.Biztos csak en vagyok ilyen "undok" es rontom ezzel a hozaszolassal a kommenteket.En lelepek innen mert mar nincs miert maradjak.Tovabbra is dolgozni fogok magamon es ahhoz hogy elinduljak ezen az uton ez a blog nagyban hozzajarult.Az is elkepzelheto hogy a tovabbiakban elengedik a kezunket es mindenkinek a maga utjat kell jarnia hiszen ez mar az egyen fejlodeserol kell hogy szoljon.Mindenki ismer olyan oldalakat ahol talal iranymutatast ha szukseges.Vegul is koszonom Fehervandornak es Benedictusnak hogy oly lelkesek voltatok es nem sajnaltatok sem az idot sem a faradtsagot hogy megosszatok velunk minden fontos dolgot.Eddig csapat munka volt de most mar egyenileg kell dolgoznia mindenkinek.Al David blogja.www.felemelkedes.blogspot.com/ Sziasztok!
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Novicamary 2013.01.18 21:45:37
@PepeSzeretiMikjobit!: Teljesen egyetertek azzal amit irtal.En sem vagyok vezeto ember de tudok nagyon lelkes es tettrekesz is lenni.Foleg ha komoly ugyrol van szo.Michael Moor-rol meg nem hallotam de ha kuldenel egy linket megkoszonnem. Ez is erdekes.tudatvaltas2012.blogspot.com/2013/01/ujvari-peti-megnyilasa.html
Novicamary 2013.01.18 21:59:59
@Sárga Ember: Remelem hogy meg megelem azt hogy lathatom amikor megmutatjak magukat a testvereink.En keszen allok de masok meg nem es ezt is tudom.Nagyon nagy sokk hatas erne az embereket akik elutasitjak ezt de lehet hogy eppen azert szuletnek dokumentum filmek es eloadasok urhajosoktol hpgy elokeszitsek a talajt.@kiwwi66: En is olvastam Agenor bejegyzeset hogy nem tiszta forras az oldal de masok is linkelik tovabbra is.Azert koszi a figyelmeztetest.Tudod tobb szem tobbet lat.Torlom a listamrol ezek utan.
Novicamary 2013.01.20 21:11:24
kataklizma.info/2011/07/19/gregorian-bivolaru-leleplezo-beszede-sokakat-felboszitett Ujra egy cikk a szabadkomuvesek tenykedeserol most Romaniaban.Aki tajekozott a temaban annak nem lesz ujdonsag a cikk.
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Novicamary 2013.01.01 23:29:33
@zazuma: Nagyon szivesen!En is jokat nevettem rajta.Tegnap estetol ma egesz nap nagyon kellemes ,boldog,pozitiv energiak jartak at es ennek nagyon orulok.Erzem magamban a valtozasokat!
Novicamary 2013.01.04 15:35:02
@#Richter: Nagyon tetszett a dal,nagyon aktualis. En is ajanlok egyet.www.youtube.com/watch?v=QmZvIonscPU
Novicamary 2013.01.05 03:54:29